کد خبر: 1061118
تاریخ انتشار: ۱۵ شهريور ۱۴۰۰ - ۲۲:۰۰
مراسم تجلیل از دست‌اندرکاران تولید مجموعه تلویزیونی «گاندو۲» برگزار شد
عوامل تولید سریال «گاندو ۲» معتقدند این سریال در راستای ایجاد حس مطالبه‌گری در بین مردم و تقویت حس پیگیری مسائل مختلف از ساختار‌های نظام در مسیر کسب حقوق قانونی‌شان گامی رو به جلو بوده است که در فصل‌های آتی باید قوی‌تر و بهتر ارائه شود.
مصطفی شاه‌کرمی

عوامل تولید سریال «گاندو ۲» معتقدند این سریال در راستای ایجاد حس مطالبه‌گری در بین مردم و تقویت حس پیگیری مسائل مختلف از ساختار‌های نظام در مسیر کسب حقوق قانونی‌شان گامی رو به جلو بوده است که در فصل‌های آتی باید قوی‌تر و بهتر ارائه شود.
مجتبی امینی، تهیه‌کننده سریال «گاندو» در مراسم تجلیل از عوامل این مجموعه تلویزیونی با بیان اینکه این سریال گفتمان جدیدی در جامعه ایجاد کرده است، اظهار کرد: سریال «گاندو» مطالبه‌ای در بدنه جامعه و گفتمانی جدید ایجاد کرده که با این گفتمان چراغی جدید روشن شده است و دیگر خاموش نخواهد شد.
وی با بیان سختی کار در ساخت این گونه از آثار نمایشی گفت: وقتی صحبت از نفوذ در بدنه جامعه در حوزه‌های اجتماعی، اقتصادی، معیشتی و سیاسی می‌شود، ادامه دادن کار سخت است و همین نفوذ پیشرفت کار را با مشکل مواجه می‌کند. باید ساخت اینگونه سریال‌ها با قوت ادامه یابد تا مردم و مسئولان نسبت به مسئله نفوذ هوشیاری خود را حفظ کنند. این گونه از سریال‌ها در دنیا ساخته می‌شود، اما در کشور ما شرایط این کار قبلاً نبود. همین امر موجب شد مقاومت‌هایی ایجاد شود چراکه چندان ظرفیت نقد در دولت وقت وجود نداشت و مسئولان با آن درگیر شده بودند که کار را سخت کرده بود. امروز این گفتمان شکل گرفته و سطح توقع مردم هم بالا رفته است و انتظار دارند کار در فصل‌های آتی قوی‌تر و بهتر ارائه شود.
امینی همچنین با اشاره به مخاطرات کار در شرایط کرونایی برای عوامل سریال گفت: عوامل سریال در این شرایط از جان مایه گذاشتند که ارزش کارشان کمتر از پرستاران و کادر درمان نیست چراکه می‌کوشند با ایجاد لحظات مفرح و امیدآفرینی کمی از بار تحمل بیماری بر دوش مردم بکاهند. جواد افشار، کارگردان سریال «گاندو» را صدای مردم، صدای منتقدان و مطالبه‌گران خواند و گفت: سریال «گاندو» این تصور را که رسانه ملی از مردم فاصله گرفته است، از بین برد و نشان داد صداوسیما در کنار مردم است و مطالباتشان را بیان می‌کند. این سریال نشان داد مطالبات مردم در یک اثر نمایشی هم می‌تواند مطرح شود، ضمن اینکه به جنبه‌های زیبایی‌شناسانه و هنری هم بپردازد.
آرش قادری، نویسنده سریال گاندو نیز با بیان اینکه بخش مهمی از دوران کار حرفه‌ای‌ام را در «گاندو» سپری کرده‌ام، بیان کرد: حدود هشت ماه درگیر پژوهش و جمع‌آوری مطالب بودم و کتاب‌ها، مقالات و گزارش‌های بسیاری خواندم و تلاش کردم آنچه می‌نویسم نظر شخصی‌ام نباشد و آن چیزی باشد که در قوه قضائیه به آن پرداخته و رأی آن مشخص شده باشد. حاصل این کار، ایجاد حس مطالبه‌گری در مردم در این زمینه بود و ما کوشیدیم این حس را تقویت کنیم که چرایی مسائلشان را از ساختار بپرسند.
مهدی نقویان، مدیرعامل مؤسسه شهید آوینی نیز ضمن تأکید بر اهتمام مؤسسه شهید آوینی جهت تولید سریال‌هایی با موضوع پیشرفت‌های کشور در زمینه‌های مختلف اظهار داشت: این مؤسسه اکنون در حوزه پیشرفت‌های پزشکی و علمی طرح‌هایی را در حال بررسی دارد که تولید سریالی با موضوع تولید واکسن کرونا از این دسته است و به زودی تولید می‌شود.
عبدالعلی علی‌عسکری، رئیس رسانه ملی در مراسم تجلیل از عوامل مجموعه تلویزیونی «گاندو۲» با قدردانی از عوامل ساخت و پخش این سریال امنیتی- اطلاعاتی، کارگردانی و فیلمنامه این اثر را قوی توصیف کرد و بخشی از این قوت را ناشی از سوژه‌ای دانست که سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با رسانه ملی در میان گذاشت و از تحقیق برای نگارش متن فیلمنامه حمایت کرد. حمید شاه‌آبادی، معاون سیما هم در این مراسم با اشاره به استقبال نخبگان و عموم مردم از این مجموعه تلویزیونی گفت: استقبالی را که شاهد بودیم، نشان داد این گونه نیاز جدی مخاطبان است و چنین خلأیی در عرصه فیلم و سریال باید پر شود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار