کد خبر: 1063892
تاریخ انتشار: ۰۷ مهر ۱۴۰۰ - ۲۲:۰۰
با حکم رهبر انقلاب و برای یک دوره ۵ ساله پیمان جبلی به ریاست سازمان صدا و سیما منصوب شد
روز گذشته همزمان با پایان یافتن دوره مسئولیت پنج ساله و ۱۴۰ روزه عبدالعلی علی‌عسکری در صداوسیما، رهبر انقلاب ضمن تشکر از تلاش‌های وی، طی حکمی دکتر «پیمان جبلی» را برای یک دوره پنج ساله به ریاست رسانه ملی منصوب کردند.
مصطفی شاه‌کرمی

سرویس فرهنگ و هنر جوان آنلاین: روز گذشته همزمان با پایان یافتن دوره مسئولیت پنج ساله و ۱۴۰ روزه عبدالعلی علی‌عسکری در صداوسیما، رهبر انقلاب ضمن تشکر از تلاش‌های وی، طی حکمی دکتر «پیمان جبلی» را برای یک دوره پنج ساله به ریاست رسانه ملی منصوب کردند.

متن حکم رهبر انقلاب اسلامی به این شرح است:
«بسم الله الرحمن الرحیم
جناب آقای دکتر پیمان جبلی دام‌توفیقه
با پایان یافتن دوره مسئولیت پرتلاش جناب آقای دکتر علی‌عسکری که کوشش خستگی‌ناپذیر و دلسوزانه آن مدیر مؤمن و بااخلاص را به همراه داشت، جنابعالی را که از صلاحیت دینی و انقلابی و تخصص و تجربه طولانی در مدیریت‌های سازمان صداوسیما و آگاهی از ماهیت و عملکرد و وظایف رسانه ملی برخوردارید، برای یک دوره پنج‌ساله به ریاست آن سازمان منصوب می‌کنم.
رسانه ملی، دانشگاهی برای ارتقای سطح آگاهی و معرفت عمومی و آوردگاهی برای مقابله با امواج خصمانه تحریف و تفتین و آسایشگاهی برای بهره‌مندی چشم و دل همگان از جلوه‌های زیبایی و هنر و قرارگاهی برای پراکندن امید و نشاط در فضای عمومی کشور است. هدایت فرهنگی، تقویت روحیه و احساس هویت ملی و انقلابی، ترویج سبک زندگی اسلامی- ایرانی و افزایش همبستگی ملی، در شمار اولویت‌هایی است که باید با ارتقای سرمایه انسانی و رشد کیفی برنامه‌ها و بهره‌گیری از ابتکار و با تلاش شبانه‌روزی به آن دست یابید، ان‌شاءالله. وظیفه خود می‌دانم که از تلاش خستگی‌ناپذیر جناب آقای دکتر عسکری در مدت مسئولیتشان که حقاً در خور تقدیر است، صمیمانه تشکر کنم و جنابعالی را به بهره‌مندی از طرح‌های بلندمدت و ناتمام دوره ایشان توصیه نمایم. توفیقات جنابعالی را از خداوند متعال مسئلت می‌کنم.»
از خبرنگاری تا ریاست بر سازمان
پیمان جبلی بعد از دکتر سرافراز دومین رئیس در بین رؤسای شش‌گانه صدا و سیماست که برخاسته از بدنه این سازمان محسوب می‌شود و همه مراحل و مدارج از خبرنگاری تا مدیریت و معاونت در بخش‌های متنوع سازمان را تجربه کرده و پشت سر گذاشته است. این شاخصه یکی از مؤلفه‌های امیدوارکننده‌ای است که انتظار می‌رود در روزگار برداشتن قدم تمدنی تازه نظام اسلامی همزمان با بیانیه گام دوم انقلاب باعث رونق حرفه‌ای‌گری بیش از پیش در حوزه پوشش و انتشار اخبار، ارتقای سطح کیفی و کمی رسانه ملی و نیز گسترش حوزه نفوذ رسانه‌ای در عرصه‌های داخلی و خارجی و نیز به کار‌گیری جوانان نخبه انقلابی در عرصه‌های مختلف گردد؛ نکاتی که جبلی در اولین اظهاراتش پس از انتصاب بر آن‌ها تأکید دارد.
رئیس جدید سازمان صداوسیما در اولین اظهارنظر پس از انتصاب به ریاست رسانه ملی به ایران‌پرس گفت: تمام ظرفیت‌های ملی باید مورد استفاده قرار بگیرد و به ویژه ظرفیت‌های نخبگان جوان در برنامه تحولی دوره جدید صدا و سیما نقش محوری خواهند داشت. صدا و سیما به عنوان بزرگ‌ترین کنشگر اجتماعی در جامعه ایران همواره مطرح بوده است، اقتضای این جایگاه بسیار مهم این است که صداوسیما گفتمان‌ساز و هم‌افزا باشد.
رئیس جدید رسانه ملی تأکید کرد: مردم صاحبان اصلی رسانه هستند و صداوسیما باید مصداق واقعی رسانه مردمی باشد، رسانه صدای کسانی باشد که صدایشان به جایی نمی‌رسد. صداوسیما باید منعکس‌کننده مطالبات، خواسته‌ها و دغدغه‌های توده مردم باشد و نباید منعکس‌کننده نظرات و منویات یک طبقه خاص آن هم طبقه خاصی که جدای از مردم است، باشد.
جبلی درباره آرایش و پیوست رسانه‌ای صدا و سیما در کمک به اجرای مفاد بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی نیز بیان کرد: این دوره اولین دوره تغییر و تحول در سازمان پس از صدور بیانیه گام دوم است و شعار صدا و سیما در این دوره گام برداشتن برای تحقق تمدن نوین اسلامی است. تمدن نوین اسلامی یعنی ضمن ایجاد تولید محتوا و برنامه برای مخاطب ایرانی، مرز‌های مخاطبان را فراتر از مخاطبان ایرانی تعریف کنیم. نگاه بین‌المللی صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران یک نگاه نمایشی نیست، ظرفیت‌ها و قابلیت‌های جمهوری اسلامی ایران، ظرفیت‌های جهانی است. یکی از سرفصل‌های اصلی اقدامات سازمان صدا و سیما در دوره جدید تقویت شبکه‌های برون‌مرزی خواهد بود.
مخاطب‌آفرینی و خلق مخاطب
اغلب کارشناسان و دلسوزان معتقدند در شرایط کنونی مهم‌ترین چالش صداوسیما چالش محتوا و مخاطب است و رئیس جدید رسانه ملی باید در راستای مخاطب‌آفرینی و خلق مخاطب اقدامات اثرگذاری را طراحی و اجرا نماید، این نکته‌ای است که رئیس جدید رسانه ملی در دیدار با جمعی از تهیه‌کنندگان سینما به آن پرداخته است.
جبلی با بیان اینکه دغدغه فرهنگ عامل پیوند سینما و تلویزیون است، گفت: اگر هم بپذیریم که واژه رقابت در تعاملات این دو حوزه مصداق دارد، این رقابت یک رقابت رفاقتی است، زیرا نگرانی‌های فرهنگی‌ای که سینما دارد، تلویزیون هم دارد و بالعکس، چالش‌های هر دو یکی است و مسائل دو نهاد نیز واحد است و مطمئناً دغدغه مخاطب هم در هر دو حوزه مشابه و مشترک است و حتی رابطه مستقیم بین آن‌ها برقرار است.
وی تصریح کرد: همه ما چه دست‌اندرکاران سینما و چه عوامل رسانه ملی، مدیون مردم هستیم، اگر مردم از ما قهر کنند نه سینما می‌ماند و نه تلویزیون. بار اداره کشور به دوش مردم است و هم ما و هم سینما باید چشممان را به روی این حقایق باز نگه داریم و در هر حرکتی که می‌کنیم، باری از دوش مردم برداریم و نگذاریم خاطر مردم مکدر بشود.
رئیس رسانه ملی ادامه داد: دوره جدید صداوسیما دوره نزدیک‌ترشدن هر چه بیشتر سینما و تلویزیون خواهد بود و امیدواریم همه تلاش‌های مشترکمان به ادای دین به فرهنگ اسلامی مردم و کمک به اقتدار کشور بینجامد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار