کد خبر: 1066810
تاریخ انتشار: ۰۷ آبان ۱۴۰۰ - ۱۱:۲۱
یک متخصص طب اورژانس، نکات مهمی را در ارتباط با بیمار ترومایی در صحنه حادثه مطرح کرد.
سرویس جامعه جوان آنلاین: کامران حیدری افزود: تنها اقدامی که در ترومای نافذ باید در صحنه حادثه برای بیمار انجام شود کاهش خونریزی فرد سانحه دیده است که می‌توان با استفاده از یک پانسمان فشاری و فشار آوردن روی ناحیه زخم خونریزی بیمار را کاهش دهیم.

این متخصص طب اورژانس با تاکید بر این نکته که در موارد ترومای شدید مداوای اورژانسی لازم است، گفت: در بیمار ترومایی به دلیل احتمال وجود آسیب‌های شدید نظیر قطع نخاع هر گونه جابجایی و حرکت بیمار بدون ثابت کردن اندام متحرک و توسط اشخاص ناوارد ممنوع است.

وی به افراد توصیه کرد هنگام مواجهه با بیماران سانحه دیده خونسردی خود را حفظ کرده و از جابجا کردن بیمار پرهیز کنند. سریعاً با اورژانس ۱۱۵ تماس گرفته و درخواست کمک کنند. همچنین از تجمع در اطراف بیمار سانحه دیده پرهیز کنند. زیرا باعث افزایش استرس بیمار و اختلال در اقدامات نیرو‌های امدادگر می‌شود.

به گفته دانشیار طب اورژانس، در صورتی که فرد سانحه دیده دچار ترومای نافذ و خونریزی شدید باشد باید سعی کنیم به نحوی خونریزی وی را متوقف کنیم. برای این منظور می‌توان از پانسمان فشاری و یا یک پارچه استفاده کرده و بر روی ناحیه خونریزی دهنده فشار آورد تا نیرو‌های امدادگر برسند.

وی با اشاره به اینکه برخی مواقع فردی که قصد کمک به بیمار سانحه دیده را دارد ممکن است خود نیز آسیب ببیند به افراد توصیه کرد هنگام برخورد با بیمار ترومایی باید مواظب عامل ایجاد کننده تروما باشد، زیرا ممکن است باعث تشدید صدمات بیمار و یا آسیب به فرد کمک کننده شود.

به گفته حیدری، باید در اسرع وقت فرد حادثه دیده را توسط اورژانس ۱۱۵ به نزدیک‌ترین مرکز ارائه خدمات درمانی (مطب یا درمانگاه یا بیمارستان) انتقال داد تا اقدامات لازم درمانی برای بیمار انجام شود. علائم حیاتی بیمار پایدار stable شود، خونریزی کاهش یابد جسم خارجی از دهان بیمار خارج شود و در نهایت بیمار پس از پایدار شدن علائم حیاتی برای درمان به بیمارستان انتقال یابد.
منبع: مهـــر
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار