کد خبر: 1069974
تاریخ انتشار: ۰۲ آذر ۱۴۰۰ - ۲۱:۰۰
واکنش کاربران شبکه‌های اجتماعی به افشای فیش حقوقی نجومی یکی از مدیران پتروشیمی
انتشار فیش حقوقی چند مدیر پتروشیمی امیرکبیر با سروصدای اعتراضی کاربران شبکه‌های اجتماعی مواجه شد

انتشار فیش حقوقی چند مدیر پتروشیمی امیرکبیر با سروصدای اعتراضی کاربران شبکه‌های اجتماعی مواجه شد. مبلغ یک فیش ۲۱۵ میلیون تومان است که دارای جزئیات اعجاب‌انگیزی است. کاربران این حقوق را خیانت به کارگران و اقشار مستضعف دانستند و خواستار برخورد با حقوق‌بگیران و رویه‌هایی که موجب پرداخت این حقوق‌ها می‌شوند، شدند. پس از اعتراضات توئیتری‌ها، خبر اخراج این مدیران منتشر شد، اما کاربران این را برخورد مصداقی دانستند و از لزوم برخورد با رویه‌ها و عوامل آن شدند. برخی از کاربران نیز از لزوم تمرکز بر «رابطه بین حقوق و دستمزد» نوشتند. در ادامه بخش‌هایی از واکنش‌های کاربران مرور شده است.
مسعود خسروی:
با پایه حقوق ۸ میلیون تومان، ۶۴ تومان کارانه میگیره، ۱۵ تومان حق جذب، ۴ تومان حق فوق‌العاده جذب! ۴ تومانم نفت‌کارت (اصلاً چی هست)! همه اینا به کنار ۱۰۰ میلیون هم فقط کارت هدیه نقدی! جمع خالص دریافتی ۲۱۵ (۵۴ برابر پایه حقوق) اون نامه اعمالی که میدن دست چپت، همینه‌ها #پتروشیمی_امیرکبیر
عبدالله گنجی:
پدیده حقوقی‌های نجومی-که عمده آن در شرکت‌ها و بانک‌های دولتی است- بسیار زشت است، اما زشت‌تر از آن این است که وقتی فیش حقوقی را آنالیز و تجزیه می‌کنی بعضاً پارامتر‌های دریافتی‌های غیرحقوق رسمی، بیشتر از اصل حقوق است و این کلاه‌گذاری توهین به افکار عمومی است. آقای رئیسی موعد ورود است.
محمد کرمانی:
مهم‌تر از مصادیق دریافت حقوق نجومی، آن رویه‌ها و قوانینی است که حقوق نجومی‌ساز است و دست سازمان یا اداره را برای پرداخت این نوع از حقوق‌ها باز می‌گذارد. تا ابد هم با مصادیق برخورد شود باز هم به صورت قارچ نجومی‌بگیر درمی‌آید. مطالبه اصلی باید اصلاح بستر‌های حقوق نجومی‌ساز باشد.
رسول صادقی:
دیدن فیش‌های‌نجومی، آدم رو یاد کلیپ رئیس جمهور میندازه! بله خداوند به حقوق ناچیز کارگران برکت بده ولی در کنارش وظیفه شما برخورد با این نوع فسادهاست. امیدواریم در دولت شما بساط این بی‌عدالتی‌ها جمع بشه.
مجید رفیعی:
یعنی مدیران پتروشیمی امیرکبیر تو خونه نون می‌پختن که دریافتی برای جیره آرد هم داشتن؟! یا نون شیرمال دوست داشتن این تفاوت پرداختی هست؟!
بهروز شجاعی:
این ماجرای مدیران نجومی بگیر در پتروشیمی امیرکبیر هم جالب است، آنچه منتشر شده فیش حقوقی نیست، مزایای مستمر و غیرمستمر جداست، مزایای غیرمستمر جنجالی مرتبط با سنوات گذشته است و جالب است بدانید در آستانه تعیین مدیرعامل مثلاً افشاگری شد، خلاصه باید دید منفعت چه کسی این وسط به خطر افتاده!
محمدرضا زمردیان:
حتی اون مدیر پتروشیمی امیرکبیر که حقوق ۲۰۰ میلیونی گرفته اگر یک ریالش رو هزینه نکنه حداقل ۴ سال طول میکشه در مرکز تهران صاحب یک خانه بشه! حالا یک کارگر، کارمند، یک جوان در آستانه ازدواج چند درصد این آدم درآمد دارد؟! واقعیت‌های جامعه دارد زندگی طبقه متوسط رو به پایین را نابود می‌کنه.
بهروز عزیزی:
مدیر پتروشیمی امیرکبیر در حالی از فوق‌العاده بدی آب و هوا برخوردار شده که مدیر پروازی بوده و اکثر اوقات در تهران به سر می‌برده!
طه حسن‌نیا:
می‌گویند چرا در پتروشیمى‌ها حقوق نجومی داده می‌شود. سؤال اینجاست که مسئولیت صنایع پتروشیمی بر عهده کدام وزارتخانه است؟ وزارت نفت یا وزارت صمت! اول باید این موضوع براى مردم شفاف شود سپس نهاد نظارتى در دولت، مجلس و قوه قضائیه پیگیرى کنند! #پتروشیمی_امیرکبیر
مجید شاکری:
وقتش نرسیده به جای تمرکز بر «حقوق نجومى» روى «ایجاد رابطه بین حقوق و عملکرد» متمرکز شویم؟
سید امیر سیاح:
موافقم به جای تمرکز بر حقوق نجومی، روی ایجاد رابطه بین حقوق و عملکرد متمرکز شویم، به یک‌شرط: عاملان حقوق‌های نجومی با لگد از حکومت اخراج شوند وگرنه رابطه حقوق‌وعملکرد را هم به گند خواهند کشید.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار