کد خبر: 1070421
تاریخ انتشار: ۰۶ آذر ۱۴۰۰ - ۱۵:۴۸

مدیــر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهادکشاورزی همدان از ایجاد ۴۵۰هزار تن ظرفیت سردخانه‌ای برای نگهداری و حفظ محصول سیب‌زمینی با هدف جلوگیری از تخریب این محصول در سطح استان خبرداد.
حسن محمدی مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهادکشاورزی همدان گفت: این استان تا سال ۸۸ تنها دارای هشت تا ۹سردخانه با ظرفیت ۳۰ هزار تن بود که بیشتر برای نگهداری میوه مورد استفاده قرار می‌گرفت و سیب‌زمینی تولیدی همدان بیشتر در انبار‌های متروکه نگهداری می‌شد که به همین دلیل طبق تحقیقات ۲۵ تا ۳۰ درصد از سیب‌زمینی تولیدی استان به دلیل نبود سردخانه به صورت ضایعات از چرخه مصرف خارج می‌شد. وی افزود: سیب‌زمینی‌های انبار شده در انبار‌های متروکه هم که بعد از چند ماه وارد بازار می‌شدند و به دست مصرف کننده می‌رسید فاقد کیفیت برای مشتری بود. مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهادکشاورزی همدان خاطر نشان کرد: هم اکنون این استان دارای ۸۴ واحد سردخانه با ظرفیت ۴۵۰ هزار تن است. مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهادکشاورزی همدان با بیان اینکه سیب‌زمینی به عنوان یکی از محصولات مهم استان سالیانه دارای ۹۵۰ هزار تن تولید است، گفت: بخشی از سیب‌زمینی تولیدی استان‌های لرستان، زنجان، کرمانشاه و کردستان توسط کشاورزان پیشرو استان همدان تولید و کشت شده و برای انبارداری و نگهداری در سردخانه در فصل برداشت به همدان حمل می‌شود. محمدی با بیان اینکه ایجاد سردخانه در امنیت غذایی از نقش مهمی برخوردار بوده و وزارت جهاد کشاورزی وظیفه تأمین دسترسی امنیت غذایی کافی و مغذی مردم در تمام ایام سال را دارد، خاطرنشان کرد: در دهه ۸۰ و سنوات گذشته در استان همدان به دلیل نداشتن زیرساخت‌های سردخانه سیب‌زمینی در فروردین و اردیبهشت به ناچار مجبور به معدوم کردن و خارج کردن از چرخه مصرف بخشی از سیب‌زمینی بودیم که هزینه بالایی از نظر منابع آبی، نیروی انسانی و سطح زیر کشت خاکی و ماشین‌آلات برای آن هزینه شده بود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار