کد خبر: 1073251
تاریخ انتشار: ۰۱ دی ۱۴۰۰ - ۰۱:۲۵
فرمانده انتظامی پایتخت با تأکید بر این که پلیس همواره با مخلان امنیت برخورد قاطع خواهد کرد به عمده‌ترین جرائم روی داده در فضای مجازی از جمله هک کردن شبکه‌های اجتماعی، کلاهبرداری از رمزارزها، قمار آنلاین و کپی‌کردن کارت‌های بانکی اشاره کرد و عمل کردن شهروندان به توصیه‌های پلیس را مهم‌ترین امر در ناکام گذاشتن این دسته از مجرمان اعلام کرد.

فرمانده انتظامی پایتخت با تأکید بر این که پلیس همواره با مخلان امنیت برخورد قاطع خواهد کرد به عمده‌ترین جرائم روی داده در فضای مجازی از جمله هک کردن شبکه‌های اجتماعی، کلاهبرداری از رمزارزها، قمار آنلاین و کپی‌کردن کارت‌های بانکی اشاره کرد و عمل کردن شهروندان به توصیه‌های پلیس را مهم‌ترین امر در ناکام گذاشتن این دسته از مجرمان اعلام کرد.
سردار حسین رحیمی در پنجمین مرحله طرح اقتدار پلیس امنیت و پلیس فتای پایتخت توضیح داد: در جریان اجرای طرح اقتدار پلیس ۳۱‌نفر از اوباش سطح‌دار که دارای تحرکات مجرمانه بودند، بازداشت شدند. وی ادامه داد: همچنین ۳۱۲‌نفر از اوباش و نوچه‌هایشان که مرتکب جرائم خشن شده یا در کار خرید و فروش سلاح و اقلام ممنوعه مثل مشروب فعال بودند دستگیر شده‌اند. رئیس پلیس تهران در ادامه از دستگیری ۱۱۱‌نفر از گردانندگان سایت شرط‌بندی و قمار خبر داد. وی درباره کشف سلاح‌های جنگی هم گفت که ۱۹‌قبضه سلاح جنگی و شکاری، ۵۸‌قبضه شبه سلاح و ۶۴‌قبضه سلاح سرد در این طرح کشف شد.
بادیگارد نداریم
رئیس پلیس تهران درباره به کارگیری بادیگارد از سوی یکی از بازیگران سینما که انتشار تصاویر آن در فضای مجازی واکنش‌های بسیاری را به همراه داشت گفت که این اقدام خلاف قانون بود و با آن برخورد شد. وی ادامه داد: فقط شرکت‌های انتظام مجاز به فعالیت در بخش حراست و محافظت هستند که ۱۵۰‌شرکت در تهران فعالیت می‌کنند و سایر شرکت‌هایی که با عناوین مختلف در خصوص استخدام بادیگارد فعال هستند رسمیت ندارند و تأکید می‌کنیم که صلاحیت‌شان مورد تأیید پلیس نیست.
سردار رحیمی درباره اقدام‌های انجام شده طرح در فضای مجازی هم گفت: رفتار‌هایی مانند قدرت‌نمایی، کری‌خوانی و اوباش‌گرایی در فضایی مجازی مورد رصد همکاران من در پلیس فتا قرار می‌گیرد و ۴۸ متهم که گرداننده سایت‌های مختلف با صفحاتی با ۶ هزار دنبال‌کننده در فضای مجازی بودند و فرهنگ اوباش‌گرایانه را ترویج می‌کردند دستگیر شدند و صفحات آن‌ها مسدود شد. وی ادامه داد: اقدام دیگر پلیس فتا برخورد با کسانی است که اقدام به هک و دسترسی غیرمجاز به شبکه‌های اجتماعی افراد می‌کنند، است. ما تأکید می‌کنیم مردم پسورد‌ها و رمز‌های خود را محرمانه نگه داشته و به افراد غیر ندهند؛ چرا که افراد سوء‌استفاده گر به دنبال این هستند که این رمز‌ها را به دست آورده و از صفحات خصوصی افراد سوء‌استفاده کنند، یک باند ۹‌نفره که دارای ۱۲۰‌شاکی است در این طرح شناسایی و منهدم شد این باند حدود ۲ میلیارد‌تومان کلاهبرداری کرده‌بود.
سردار رحیمی افزود: یکی از مشکلات جدی که ما در فضای مجازی و حقیقی داریم بحث قمار و شرط‌بندی است که مکرراً اعلام کرده‌ایم با برگزارکنندگان قمار چه در فضای مجازی و چه در فضای حقیقی به شدت برخورد خواهیم کرد. افرادی که در بحث قمار شرکت دارند هر دو طرف بازنده هستند و در نهایت زندگی خود را از دست خواهند داد. در همین رابطه نیز ۴۰‌نفر از متهمان که در فضای مجازی اقدام به تبلیغ قمار می‌کردند و کارت‌های بانکی را اجاره می‌دادند و در امر پولشویی فعالیت داشتند دستگیر و درگاه‌های بانکی این افراد نیز مسدود شده‌است، همچنین صفحات مجازی این افراد که دارای ۹‌میلیون دنبال‌کننده بود به طور کامل مسدود شده‌است و ۸۰‌میلیارد‌تومان گردش مالی این افراد بوده است.
وی درباره کلاهبرداری از رمزارز‌ها هم گفت: یکی دیگر از موضوعاتی که مردم باید به آن توجه داشته‌باشند، موضوع رمزارز‌ها است کار ما در این زمینه کمی سخت است؛ چرا که اصل این در خارج از کشور است و کار را برای ما سخت می‌کند، اما با اقداماتی که انجام داده‌ایم ۱۰‌نفر از متهمانی که اقدام به کلاهبرداری کرده‌اند، شناسایی و دستگیر کرده‌ایم و بالغ بر ۲۰‌میلیارد تومان اموال مسروقه مردم به آن‌ها عودت داده شد. وی گفت: در این طرح دو متهم که تحت عنوان میوه‌فروش سیار که اقدام به کلاهبرداری از شهروندان کرده و از طریق کپی کارت بانکی اقدام به تخلیه حساب شهروندان نیز کرده بودند شناسایی و دستگیر شده‌اند، این افراد بالغ بر ۹۸۰‌میلیون تومان از پول مردم را به سرقت برده بودند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار