کد خبر: 1076104
تاریخ انتشار: ۲۶ دی ۱۴۰۰ - ۲۱:۰۰
شهید احمدی‌روشن مدیریت تیم رفع خرابکاری‌هایی را که در تجهیزات و دستگاه‌ها توسط دشمن ایجاد شده بود، قبول کرد و این نقشه دشمن نیز نقش بر آب شد.

 شهید احمدی‌روشن مدیریت تیم رفع خرابکاری‌هایی را که در تجهیزات و دستگاه‌ها توسط دشمن ایجاد شده بود، قبول کرد و این نقشه دشمن نیز نقش بر آب شد.

همکار شهید مصطفی احمدی‌روشن در گفتگو با مهر، در تشریح ویژگی‌های اخلاقی این شهید اظهار داشت: یکی از ویژگی‌های برجسته اخلاقی شهید احمدی‌روشن در محیط کار، اخلاق خوش و شوخ‌طبعی بود و تمامی همکاران از مصاحبت با او لذت می‌بردند؛ چه در زمانی که کارشناس بود و چه در زمانی که به مقام و جایگاهی در سازمان رسیده بود، البته این موضوع نافی جدیت وی در کار نبود. شهید احمدی‌روشن به تمامی همکاران فارغ از جایگاه و پست و مقامشان عنایت داشت و احترام می‌گذاشت و تمام سعی و تلاش خود را در جهت رفع مشکلات همکاران به کار می‌گرفت.
این کارشناس مجتمع هسته‌ای شهید احمدی‌روشن تصریح کرد: او خیلی رک بود و با صراحت حرفش را می‌زد و انتقاد می‌کرد، همچنین شجاعتش زیاد و حیرت‌آور بود، به نحوی که در مسائل مختلف از منظر وجدانی، عرفی، دینی و فنی، در هر جا که نیازمند ورود بود، با کمال قدرت و به دور از محافظه‌کاری و بدون مماشات، حرفش را می‌زد و از مطرح کردن آن کوتاه نمی‌آمد.
صنعت هسته‌ای خط مقدم علم و فناوری کشور است
وی افزود: شهید احمدی‌روشن این صنعت را خط مقدم علم و فناوری و موضوع اصلی کشور و نظام می‌دانست. اعتقاد داشت این صنعت علاوه بر آنکه به صورت مستقیم منجر به تولید انرژی و برق هسته‌ای و پاک خواهد شد، به صورت غیرمستقیم نیز در ارتقای سطح خودباوری و اعتماد به نفس ملی و دستیابی و فتح کرانه‌های علم تأثیرگذار است. از نظر وی، این صنعت پیشران سایر صنایع و حوزه‌های تکنولوژی در کشور خواهد بود.
این همکار شهید احمدی‌روشن اضافه کرد: امروز می‌بینیم که این امر محقق شده و با دستیابی ایران اسلامی به چرخه سوخت و توان تولید برق هسته‌ای، کشور به سطح بالایی از اعتماد به نفس رسیده و باعث رشد و شکوفایی سایر عرصه‌های استراتژیک و تکنولوژی شده است.
وی ادامه داد: شهید احمدی‌روشن پله‌های موفقیت را به واسطه تعهد و احساس دین به اسلام و انقلاب و کشور یکی پس از دیگری پیمود و به مسئولیت تأمین تجهیزات تأسیسات هسته‌ای رسید. در آن سال‌ها تحریم‌های سختی بر کشور و صنعت هسته‌ای اعمال می‌شد که کماکان نیز با شدت بیشتری در جریان است.
تجهیزات هسته‌ای بدون شناسایی دشمن در امنیت کامل وارد کشور شد
این کارشناس مجتمع غنی‌سازی شهید احمدی‌روشن گفت: مصطفی با هوش و ذکاوت بالایی که داشت و بر اساس تفکر استراتژیک خود به این نتیجه رسید که تأمین قطعات و تجهیزات یکی از گلوگاه‌های اصلی در این صنعت است، به همین دلیل تا آنجا که می‌توانست در جهت بومی‌سازی این موارد اقدام کرد. در خصوص مواردی هم که امکان ساخت در داخل وجود نداشت، بدون آنکه دشمن فرآیند تأمین آن‌ها را شناسایی کند، قطعات و تجهیزات در امنیت کامل و بدون خرابکاری به کشور منتقل شد.
وی ادامه داد: همچنین مسئولیت برنامه‌ریزی و مدیریت تیم رفع خرابکاری‌هایی را که در تجهیزات و دستگاه‌ها توسط دشمن ایجاد شده بود قبول کرد و با پیگیری و تلاش شبانه‌روزی وی و نخبگان فنی، این نقشه دشمن نیز نقش بر آب شد. تمامی این موارد، کار را به جایی رساند که استکبار راهی به جز ترور و شهادت وی نداشت.
«شهید احمدی‌روشن» با بومی‌سازی موجب رشد هسته‌ای شد
این کارشناس مسائل هسته‌ای تصریح کرد: پس از شهادت این شهید بزرگوار با توجه به نهادینه شدن اندیشه‌ها و تفکر استراتژیک او در مجموعه و با پیگیری جهادی و هوشمندانه همکاران مصطفی، راه او ادامه پیدا کرد و تعداد زیادی از اقلام، قطعات و تجهیزات مورد نیاز این صنعت بومی‌سازی شد.
وی گفت: همانطور که قبلاً نیز اشاره شد، وی با درایت و هوش مثال‌زدنی خود و نیز تفکر استراتژیک، گلوگاه‌های فنی و بازرگانی را شناسایی کرد و فرآیند تأمین اقلام راهبردی و استراتژیک را فرآیندی امن، مطمئن و در دسترس طراحی و پایه‌گذاری کرد و با بومی‌سازی تولید آن‌ها در داخل کشور موجب رشد شتاب‌دهنده این صنعت و به تبع آن شروع یک حرکت تحقیقاتی فنی و پیشرفت در سایر علوم و صنایع را پایه‌گذاری کرد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار