کد خبر: 1077187
تاریخ انتشار: ۰۶ بهمن ۱۴۰۰ - ۲۱:۰۰
واکنش کاربران شبکه‌های اجتماعی به موضع وزیر امورخارجه درخصوص احتمال مذاکره با امریکا در صورت نیاز
سخنان امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه درخصوص مذاکره مشروط با امریکا در صورت نیاز با سیلی از واکنش‌های کاربران شبکه‌های اجتماعی همراه بود. برخی کاربران با هرگونه مذاکره اعلام مخالفت کردند و مذاکره مستقیم با امریکا را از نگاه انقلابی ممنوع دانستند.

سخنان امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه درخصوص مذاکره مشروط با امریکا در صورت نیاز با سیلی از واکنش‌های کاربران شبکه‌های اجتماعی همراه بود. برخی کاربران با هرگونه مذاکره اعلام مخالفت کردند و مذاکره مستقیم با امریکا را از نگاه انقلابی ممنوع دانستند. برخی دیگر از کاربران با بازخوانی تاریخ سیاست خارجی پس از انقلاب اسلامی بیان داشتند، هر زمان عقلانیت انقلابی ایجاب کرده و محاسبات نشان داده مذاکره ممکن است آورده‌ای برای مردم داشته باشد، مذاکره را پذیرفته و هیچ گاه اصل گفتگو برای حل مشکلات مردم در گفتمان انقلاب اسلامی نفی نشده است، برخی کاربران هم از موضع ورود به مذاکره نوشتند. در ادامه بخش‌هایی از واکنش‌های کاربران را مرور می‌کنیم.
محمدجواد اخوان:
موضع ما نسبت به مذاکره مستقیم از دولت قبل تاکنون تغییری نکرده است. مسئله اصلی رعایت دو شرط بنیادی توافق خوب و تضمین بالاست که اگر در همان زمان دولت روحانی رعایت می‌شد، امروز اساساً به مذاکره‌ای نیاز نبود.
امیرحسین ثابتی:
بهادری جهرمی سخنگوی دولت گفته: «دولت هیچ توافقی را که منجر به لغو تحریم‌ها نباشد، نمی‌پذیرد. چه موقت باشد یا چیز دیگری.» موضع درست و دقیقی است. صبر می‌کنیم و نتیجه نهایی مذاکرات را با همین جمله می‌سنجیم...
سید عبدالله متولیان:
۱- مطالبه لغو تحریم‌ها و تضمین عدم بازگشت آن‌ها به عنوان پیش شرط بازگشت امریکا به میز مذاکره سبب دست برتر ایران شده؛ ۲- بازگشت امریکا به ۱+٤ بدون لغو تحریم‌ها و ارائه تضمین برای امریکا دست برتر ایجاد می‌کند؛ ۳- ایران با مذاکره با امریکا خارج از۱+٤ می‌تواند این توطئه را خنثی کند.
ب. بهنام:
در دیپلماسی بین اینکه با ناز بگویی «اگر شرایط را مساعد ببینیم، می‌توانیم با امریکا مذاکره مستقیم داشته باشیم» با اینکه به عنوان ر. ج یک کشورشش ماه هر روز ناشتا جلوی دوربین نشسته و به طور ذلت‌باری گدایی مذاکره کرده و با خنده‌های سخیف برای دلبری بایدن لودگی کنی، فرق بسیاره. کاش بفهمید این رو!
عبدالله گنجی:‌
نمی‌دانم مذاکره مستقیم با امریکا گمانه‌زنی است یا تاکتیک. اگر قرار است صورت گیرد نباید در قالب ۱+۵ بلکه دوجانبه باشد. حضور امریکا در جمع به معنی بازگشت امریکا به برجام بدون تضمین عمل به آن است. هدف اصلی امریکا از بازگشت به برجام استفاده از ظرفیت‌های تنبیهی آن است. چیزی که الان نمی‌تواند. مذاکره مستقیم یک احتمال است هر موقع آورده‌ای داشته (مذاکره برای مذاکره نبوده) نظام با اصل زمان‌شناسی به آن توجه کرده.
مهدی خانعلی‌زاده:
اتخاذ راهبرد «جنگ نمی‌شود؛ مذاکره نمی‌کنیم» از سوی رهبر ایران، رئیس‌جمهور امریکا را به راهبرد «التماس می‌کنیم؛ مذاکره کنید» متمایل کرده است. سیاست‌گذاری برای سیاست خارجی، کار آدم‌های بزرگ است.
حمزه غالبی:
دوره جنگ با امریکا مستقیم مذاکره کردیم (مک فارلین)؛ دوره آقای خاتمی مستقیم با امریکا مذاکره و همکاری کردیم (افغانستان)؛ دوره احمدی نژاد با امریکا مستقیم مذاکره کردیم. مشایی در امریکا و ولایتی در عمان؛ دوره روحانی با امریکا مستقیم مذاکره کردیم و...
علی بیطرفان:
تا زمانی که ایران، ایران باشه و امریکا هم امریکا باشه مذاکره این دو کشور به نتیجه‌ای نمیرسه. البته ممکنه در شرایط خاصی مثل دعوای بچه‌ها که مو‌های همدیگه رو تو دست گرفتن به یه توافق (ول کن تا ول کنم) برسیم، ولی این مقطعیه قطعاً و هیچ وقت ما به توافق عمیق نخواهیم رسید.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار