کد خبر: 1085793
تاریخ انتشار: ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۲۱:۱۲
در گفت‌و‌گوي «جوان» با مسئول بخش ره‌يافتگان انجمن ادواردو آنيلي در نمایشگاه قرآن مطرح شد
بخش ره‌یافتگان انجمن شهید ادواردو آنیلی امسال نیز در نمایشگاه قرآن کریم میزبان علاقه‌مندان به فعالیت‌های این مؤسسه است. «جوان» با معصومه طاهری، مسئول این بخش گفتگو کرده است.
نوید پارسا
اساساً نمایشگاه قرآن کریم چه ظرفیت‌هایی برای معرفی فعالیت‌های بخش ره‌یافتگان دارد؟
در این بخش تازه‌مسلمانان یکدیگر را پیدا می‌کنند و باهم آشنا می‌شوند و دوستان خود را معرفی و مشکلات و مسائل خودشان را مطرح می‌کنند و ما در حد توان پیگیر می‌شویم چراکه اساساً مسلمان شدن اعضا به نحوی با واسطه آشنایی با قرآن انجام شده است، نمایشگاه قرآن می‌تواند بستر مناسبی برای تازه‌مسلمان‌ها باشد.
حضور بخش ره‌یافتگان تا این دوره به چه شکلی انجام شده است و چقدر این حضور را موفق ارزیابی می‌کنید؟
غرفه ره‌یافتگان انجمن شهید ادواردو آنیلی پنج دوره است که در نمایشگاه قرآن شرکت می‌کند. غرفه این بخش در سال‌های۹۱و ۹۲ به عنوان برترین بخش و در سال‌های۹۷ و ۹۸ نیز به عنوان غرفه برگزیده معرفی شد.
چه برنامه‌هایی در این غرفه به مراجعه‌کنندگان ارائه می‌شود؟
در غرفه شهید آنیلی هر شب ساعت۲۲ نشست داریم که همه از ره‌یافتگان نخبه و مشهور هستند و با خواندن قرآن مسیر زندگی‌شان تغییر کرده و با همه سختی‌ها اسلام را پذیرفته و پای آن ایستاده‌اند. عده‌ای از اعضا که اینجا کسی را ندارند، انجمن حامی و همراه این ره‌یافتگان است. از طرفی در این دوره یکسری محصولات و تولیدات داریم و همین طور برای اولین بار رونمایی کمیک استریپ ادواردو آنیلی را در برنامه داریم.
چقدر فعالیت‌ها در غرفه شما از امکانات مجازی استفاده می‌شود؟
دکتر قدیری‌ابیانه، سفیر و دیپلمات سابق مکزیک و اسپانیا هم به عنوان کارشناس در این بخش حضور دارد. قسمتی از کار هم به واقعیت مجازی مربوط می‌شود. در کل انجمن برای تازه‌مسلمانان و ره‌یافتگان و نشان دادن زیبایی اسلام شیعی به مردم در داخل و دنیاست، کما اینکه ما در خارج از کشور هم قبل از کرونا نمایشگاه‌هایی برگزار کردیم و در حال حاضر به صورت مجازی این فعالیت‌ها انجام می‌شود، مثلاً چند شب پیش یک زوج آلمانی به طور اتفاقی در نمایشگاه ما را پیدا کردند و با خوشحالی ساعاتی کنار سایر تازه‌مسلمانان میهمان ما بودند.
چه مشکلاتی در نمایشگاه وجود دارد که فکر می‌کنید رفع آن‌ها می‌تواند به بهتر برگزار شدن این رویداد کمک کند.
نمایشگاه امسال بعد از دو سال تعطیلی و فعالیت مجازی برگزار شد. روز‌های ابتدایی به خاطر ترس از کرونا و تبلیغات ضعیف استقبال کم بود ولی هر چه جلو آمدیم استقبال بیشتر شده است، البته به قول دوستی جمعیت برگزارکنندگان از مردم بیشتر است! هیچ فروشگاه اغذیه و خوراکی جهت رفع برخی نیاز‌های برگزارکننده‌ها وجود ندارد، یعنی اگر مراجعه‌کننده یا غرفه‌داری برای روزه نگرفتن عذر داشته باشد یا مریض باشد، باید با خودش آب بیاورد، وگرنه با مشکل مواجه می‌شود. در واقع برای تهیه آب باید از بیرون اقدام کرد و زبان روزه باید از مصلی بیرون رفت. جداسازی بخش انتشارات، حجاب و عفاف و انتقالش به طبقه دوم هم باعث سردرگمی مردم شده است، به صورتی که خیلی‌ها که برای خرید کتاب می‌آیند، باید مدام سؤال کنند و برخی که مسن هستند یا بچه کوچک دارند، بالا رفتن از پله‌ها برایشان سخت است. یک آسانسور هست که درباره وجود آن اطلاع‌رسانی درستی نشده است یا به همه اجازه داده نمی‌شود از آن استفاده کنند. از غرفه‌داران بالا هم که سؤال می‌کردیم از این جداسازی گلایه داشتند چراکه بازدیدکنندگان در طبقه بالا کمتر هستند. پایین هم برخی غرفه‌ها، چون حمایت دولتی و سازمانی دارند، خیلی هزینه کرده‌اند و بیشتر از همین طریق محتوا‌سازی می‌کنند. متأسفانه به نظر می‌رسد برنامه‌ریزی و مدیریت نمایشگاه خیلی ضعیف است.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار