کد خبر: 1088065
تاریخ انتشار: ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۳:۰۷
مدیران 6 شبکه تلویزیونی تغییر کردند
تنها یک روز پس از انتصاب معاون جدید سیما، محسن برمهانی با صدور احکامی مدیران شش شبکه تلویزیونی را تغییر داد.
محمدصادق عابدینی

سه شنبه شب و در حالی که ساعات اداری به پایان رسیده بود، معاون سیما تصمیم گرفت تا مدیران شبکه های یک، دو، چهار، آموزش، قرآن و امید را تغییر دهد. با تصمیم برمهانی که خودش تنها 24 ساعت قبل به معاونت سیما منصوب شده بود، به ترتیب، میثم مرادی بینا باج مدیر شبکه یک، حامد بامروت نژاد مدیر شبکه دو، حسین شاه مرادی مدیر شبکه چهار، علی عبدالعالی مدیر شبکه آموزش، محمد حسین کشکولی مدیر شبکه قرآن و محمدصادق باطنی مدیر شبکه امید شدند.
مهم ترین ویژگی تغییرات مدیران شبکه های تلویزیونی را می توان کاهش سن مدیران سیما دانست. اغلب مدیران انتخاب شده متولدین دهه 60 هستند و جایگزین مدیران سن و سال دار شدند. از میان مدیران برکنار شده، محمدرضا جعفری جلوه، مدیر با سابقه شبکه دو با حکم پیمان جبلی رئیس سازمان صداوسیما به سمت مشاور رئیس رسانه ملی برگزیده شد. حکم جعفری جلوه نیز در ساعات پایانی شب در اختیار رسانه ها قرار گرفت.
تغییرات در سطح مدیران شبکه های تلویزیونی نشان از عزم معاون جدید برای ایجاد تحول در ساختار معاونت سیما دارد. اما نوع انتخاب مدیران جدید و چهره های انتخاب شده، بازتاب های متفاوتی را در پی داشته است. در مثبت ترین واکنش ها به انتصابات معاون سیما، جوان گرایی در انتخاب مدیران را نکته برجسته تغییرات شبانه تلویزیون دانسته اند. اینکه برخی از چهره های انتخاب شده مانند عبدالعالی و باطنی سال ها در حوزه تخصصی شبکه متبوعشان فعالیت داشته اند، کشکولی نیز در سالهای اخیر فعالیت های مشابهی در حوزه دین و رسانه داشته است. ارتباط و سوابق کاری مرتبط این افراد با انتصاب آنها بر شبکه های تخصصی تلویزیون از دیگر نکات مثبت این انتصابات است. در مقابل ولی نگاه های خوش بینانه، برخی منتقدان از اینکه چرا صداوسیما از نیروهای داخلی خود برای هدایت شبکه های تلویزیونی بهره نمی گیرد انتقاد کرده اند. در حالی که صداوسیما یک دانشگاه معتبر در اختیار دارد که سال ها است به تربیت نیروهای متخصص می پردازد، این نیروها در انتخاب مدیران سازمان کمترین سهم را برای در اختیار گرفتن مناسب ویژه دارند. مدیران جدید سازمان هیچ کدام از دانشگاه صداوسیما فارغ التحصیل نشده اند و برخی تحصیلات غیر مرتبط با مدیریت رسانه دارند. نداشتن سابقه مدیرتی نه چندان قوی در ساختار صداوسیما نیز از دیگر انتقاداتی است که به مدیران جدید تلویزیون وارد می شود. در نهایت نیز، این سوال در شبکه های اجتماعی دیده شده که تکلیف دیگر مدیران شبکه های تلویزیونی چه زمانی مشخص خواهد شد؟!

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار