کد خبر: 1099595
تاریخ انتشار: ۱۶ مرداد ۱۴۰۱ - ۲۰:۱۴
رییس دانشگاه تبریز با بیان این‌که این دانشگاه جزو هفت دانشگاه برتر ایران است، گفت: به دنبال توسعه دیپلماسی علمی با دانشگاه‌های جهان هستیم.

دکتر صفر نصرالله زاده در نشست خبری با بیان اینکه امروزه نسل سوم دانشگاه ها با هدف کارآفرینی ایجاد شده است و ما نیز به دنبال رسیدن به جایگاه دانشگاه کارآفرین هستیم، اظهار کرد: در این رابطه توسعه کمی و کیفی شرکت های دانش بنیان را آغاز کرده ایم همچنین برای رسیدن به جایگاه کارآفرینی ارتباط دانشگاه با صنعت و احصای نیازهای جامعه صنعتی افزایش یافته است.

وی با تاکید بر اینکه دانشگاه باید نیازهای جامعه را احصا نموده و برای نیازهای روز جامعه پاسخگو باشد، افزود: در این راستا  سامانه «نظام ایده ها و نیازها» راه اندازی شده و متخصصان دانشگاهی براساس نیازهای جامعه طرح ارایه می دهند.

رییس دانشگاه تبریز با بیان اینکه به لحاظ منطقه ای و بین المللی نیز جایگاه دانشگاه تبریز حایز اهمیت است، گفت: برنامه چهار الی هشت ساله ای برای رسیدن به جایگاه دانشگاه کارآفرین داریم.

نصرالله زده یکی از معیارهای دانشگاه کارآفرین را جذب دانشجوی خارجی عنوان کرد و افزود: حداقل ۲۰ درصد ظرفیت دانشجویی دانشگاه باید دانشجوی خارجی باشد که تلاش می کنیم تا چهار سال آینده به کف این استاندارد دست یابیم و در این راستا چندین سفر خارجی در این مدت به کشورهای همسایه و منطقه برای جذب دانشجو و تبادل علمی انجام یافته تا دیپلماسی علمی به نحو مطلوبی محقق شود.

وی تعداد دانشجویان خارجی دانشگاه تبریز در حال حاضر را یک هزار و ۱۵۰ نفر اعلام کرد و گفت: سالانه ۲ دوره جذب دانشجوی خارجی در این دانشگاه انجام می شود که در هر دوره معمولا یک هزار و ۵۰۰ نفر ثبت نام می کنند البته در کنار جذب دانشجوی خارجی توجه به کیفیت علمی متقاضی نیز برای حفظ جایگاه علمی دانشگاه مهم است.

رییس دانشگاه تبریز بیشترین دانشجویان خارجی شاغل در این دانشگاه را از کشورهای عراق، ترکیه و برخی کشورهای افریقایی و همسایه معرفی کرد و افزود: تنها دانشگاه در کشور هستیم که با دانشگاه های ترکیه در مورد اجرای طرح های تحقیقاتی به طور مستمر ارتباط داریم.

نصرالله زاده در مورد مهاجرت دانشجویان و فارغ التحصیلان نخبه این دانشگاه با بیان اینکه خوشبختانه رقم قابل توجهی نبوده و بسیار پایین است، خاطرنشان کرد: با گسترش شرکت های دانش بنیان و فراهم کردن امکانات کارگاهی و آزمایشگاهی در داخل دانشگاه به دنبال جذب و ماندگاری دانشجویان در داخل کشور هستیم.

وی ادامه داد: ییکی از اهداف عمده دانشگاه در این زمینه گسترش شرکت های دانش بنیان است که پیش بینی می شود تا پایان چهار سال تعداد شرکت های دانش بنیان مستقر در دانشگاه به ۲ برابر افزایش یابد و هم اکنون در پنج دانشکده در حال ایجاد مراکز رشد هستیم.

رییس دانشگاه تبریز خاطرنشان کرد: برای تحقق این امر در سفر اخیر رییس جمهور به تبریز ۵۰ میلیارد تومان اعتبار اختصاص یافته است که با جذب آن قرار است تا پایان امسال ۲۰ شرکت دانش بنیان در مرکز خلعت پوشان استقرار یابد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر