کد خبر: 1105265
تاریخ انتشار: ۲۷ شهريور ۱۴۰۱ - ۲۱:۰۱
واکنش کاربران شبکه‌های اجتماعی به نهایی‌شدن عضویت ایران در پیمان شانگ‌های
سرانجام و پس از یک‌سال تلاش‌های دیپلماتیک دولت سیزدهم، ایران به عضویت کامل سازمان همکاری‌های شانگ‌های درآمد

سرانجام و پس از یک‌سال تلاش‌های دیپلماتیک دولت سیزدهم، ایران به عضویت کامل سازمان همکاری‌های شانگ‌های درآمد. کاربران شبکه‌های اجتماعی در توئیت‌های بسیاری این موفقیت را یکی از اصلی‌ترین دستاورد‌های دولت آیت‌الله رئیسی در یک‌سال گذشته دانستند که می‌تواند به خنثی‌سازی تحریم‌ها بینجامد. کاربران در توئیت‌هایی از فرصت‌های این پیمان برای ایران نوشتند و از دولت خواستند در سال‌های آتی به دنبال بهره‌برداری از این فرصت‌ها باشد. در ادامه بخش‌هایی از واکنش‌های کاربران مرور شده است.

امیرعبداللهیان، وزیر امورخارجه:
امشب در شهر تاریخی سمرقند یادداشت تعهدات عضویت دائم جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان همکاری شانگ‌های را با دبیرکل امضا کردم. اکنون وارد مرحله جدید همکاری‌های متنوع اقتصادی، تجاری، ترانزیت، انرژی و... شده‌ایم. دبیرکل سازمان، پیوستن دائم ایران و امضای سند را تبریک گفت و آن را تحول مهمی خواند.
حسین علی فام:
جمهوری اسلامی ایران به صورت رسمی عضوپیمان اقتصادی - تجاری بین‌المللی سازمان شانگ‌های شد. این موفقیت را به مردم شریف ایران اسلامی تبریک می‌گوییم.
امیرحسین ثابتی:
در انتخابات سال ۹۶ روحانی با طعنه رئیسی را متهم کرد که زبان دنیا را بلد نیست و با کدام سابقه دیپلماتیک می‌خواهد رئیس‌جمهور شود؟ رئیسی در سال اول ریاست جمهوری‌اش توانست ایران را به صورت رسمی عضو پیمان مهم و راهبردی شانگ‌های کند، کاری که روحانی در هشت سال نتوانست.
احمد فرحزادی:
پیوستن به شانگ‌های نشان می‌دهد که سیاست خارجی ایران توازن را بین غرب و شرق برقرار ساخته و ضمن تلاش برای احیای برجام تمام سعی خود را دارد که با گسترش همکاری بین همسایگان به جای چشم دوختن به غرب و رفع تحریم، راهی برای خنثی‌سازی تحریم بجوید.
مهدی مهرپور:
در پنج ماهه نخست سال ۹۹، یعنی وقتی دولت روحانی سرکار بود، صادرات ما به هندوستان یکی از کشور‌های عضو شانگهای، فقط ۱۸۰ میلیون دلار بود! در پنج ماهه امسال، میزان صادرات ما به هند به بالای ۷۰۰ میلیون دلار رسید. عضویت قطعی در شانگهای، صادرات ۷۰۰ میلیون دلاری فعلی را چند برابر خواهد کرد.
ابوذر گوهری‌مقدم:
تأکید رئیس‌جمهور بر کریدور‌ها و ترانزیت پایدار در اجلاس شانگهای، امری راهبردی در نقشه راه پیشرفت کشور است که باید به عنوان اولویت اصلی تعقیب و زیرساخت‌های آن از طریق اجرای توافقات راهبردی با اعضای این پیمان فراهم گردد.
سعید غلامی:
از مزیت‌های عضویت ایران در شانگهای: ۱) افزایش صادرات نفت، گاز و محصولات پتروشیمی. ۲) درآمدزایی از حمل و نقل و ترانزیت کالا. ۳) جلب سرمایه گذاری خارجی و ارزآوری.
علیرضا زاهدی:
عضویت رسمی جهموری اسلامی ایران در سازمان همکاری شانگهای حاصل هزاران ساعت کار کارشناسی و پیگیری و رفت‌وآمد نخبگان نظام اسلامی در دستگاه دیپلماسی و دستگاه‌های ذی‌ربط بوده که مطمئناً به سود منافع ملی کشورمان می‌باشد با بحث‌های حاشیه‌ای این موفقیت بزرگ را کمرنگ نکنیم.
مهدی خانعلی‌زاده:
بازیگری فعال، شاخص اصلی در حوزه دیپلماسی است که زمینه را برای تأمین منافع ملی فراهم می‌کند. عضویت رسمی ایران در سازمان همکاری شانگهای، یک اقدام و دستاورد درخشان است، به شرطی که فقط در «عضویت» خلاصه نشود. عملکرد دولت در سه سال آینده، پیروزی یا شکست این راهبرد را مشخص می‌کند.
کاربری با نام «تاراج»:
تحولات اقتصادی، امنیتی و تجاری که پیمان شانگ‌های میتونه برای ایران داشته باشه، دست تک بُعدی غرب در آقایی دلار کوتاه میکنه، تحریم‌ها رو علیه کشور‌ها خنثی‌تر میکنه، بازار‌ها رو پر رونق‌تر میشه از تک قطبی بودن فضای اقتصادی جهان جلوگیری میکنه و....

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار