کد خبر: 1107738
تاریخ انتشار: ۱۲ مهر ۱۴۰۱ - ۲۰:۰۰
یک شبکه تلویزیونی آمریکا از پخش سخنان رشیده طالب عضو کنگره این کشور که دولت اسرائیل را نژادپرست توصیف کرده بود، خودداری کرد.

گروه رسانه‌ای نکستار مالک شبکه تی وی هیل، افزون بر خودداری از انتشار سخنان رشیده طالب نماینده فلسطینی تبار مجلس نمایندگان آمریکا، از انتشار قطعه‌ای با اجرای کتی هالپر مجری مشهور در دفاع از سخنان طالب نیز جلوگیری کرد.

طالب به اعضای دموکرات مجلس نمایندگان گفته بود که با وجود حمایت از دولت نژادپرست اسرائیل، نمی‌تواند مدعی پیروی از ارزش‌های پیشرو شوند.

به نوشته تارنمای اینترسپت؛ برخی از قوانین اسرائیل قطعا معادل و متناسب با تعریف تبعیض نژادی است، مانند قانون مصوب ۱۹۵۰ که به هر یهودی یعنی هر فردی که یکی از اجدادش، یهودی بوده اند، حق مهاجرت به اسرائیل و دریافت شهروندی اسرائیل را دارد. این حق به همسران این افراد حتی اگر یهودی نباشند، تعلق می‌گیرد، اما فلسطینیان نمی‌توانند از این امتیاز برخوردار شوند.

قانون شهروندی اسرائیل مصوب ۱۹۵۲ پناهندگان فلسطینی و فرزندان آن‌ها را از حق قانونی بازگشت و دیگر حقوق سرزمین مادری، محروم می‌کند و فلسطینیان ساکن اسرائیل را بدون در نظر گرفتن ملیت یا حقوق دیگر، شهروند اسرائیل می‌داند.

بر اساس قانون شهروندی و ورود به اسرائیل مصوب ۲۰۰۳ که در مارس سال جاری تمدید شد، ساکنان کرانه باختری و نوار غزه نمی‌توانند به صورت خودکار، شهروندی اسرائیل و مجوز سکونت دریافت کنند، در حالی که این امتیاز معمولا از طریق ازدواج به هر شهروند اسرائیل داده می‌شود.

حتی سازمان‌های حقوق بشری جهان مانند دیده بان حقوق بشر، عفو بین الملل و نماینده ویژه سازمان ملل متحد در امور فلسطین، با اذعان به اجرای سیاست‌های تبعیض نژادی توسط حکومت اسرائیل، تاکید کرده‌اند که رژیم صهیونیستی مرتکب جنایت تبعیض نژادی شده و در گزارش‌های سازمان عفو بین الملل بر وحشیگری این رژیم و ارتکاب جنایت‌های ضدبشری تأکید شده است.

به گزارش ایرنا از مرکز اطلاع رسانی فلسطین، «سیمون موتکان» نماینده پارلمان بلژیک از حزب سبز و عضو کمیته روابط خارجی این پارلمان با محکومیت شدید حمله نظامیان اشغالگر اسرائیلی به تشییع کنندگان پیکر «شیرین ابوعاقله» خبرنگار شهید فلسطینی، گفت که جهان از سکوت در برابر جنایت‌های اسرائیل خسته شده است.

وی، صحنه‌های حملات وحشیانه نظامیان رژیم صهیونیستی به تشییع کنندگان پیکر خبرنگار شهید فلسطینی را مایه خشم و انزجار خواند و یاد آور شد که خشونت ها، تجاوز‌ها و تبعیض نژادی رژیم صهیونیستی دهه‌ها است که ادامه دارد و این خشونت‌ها علیه فلسطینیان را نتیجه سکوت کشورش و دیگر کشور‌های اروپایی در قبال جنایات اشغالگران اسرائیلی دانست.

شیرین ابوعاقله خبرنگار الجزیره، اواخر اردیبهشت ماه سال جاری هنگام پوشش خبری در پی یورش صهیونیست‌ها به اردوگاه پناهندگان جنین در کرانه باختری اشغالی، توسط نظامیان رژیم صهیونیستی و به طور عمد هدف گلوله قرار گرفت. وی جلیقه خبرنگاری و همچنین کلاهی به سر داشت که به وضوح او را به عنوان یک روزنامه نگار معرفی می‌کرد.

در ادامه اقدام جنایت بار نظامیان صهیونیست، ارتش این رژیم حمله شدید و خشونت آمیزی را به کاروان تشییع پیکر ابوعاقله خبرنگار شبکه الجزیره در قدس اشغالی انجام داد.

این هجوم و بی احترامی به شکلی بسیار شرم آور و در برابر چشم جهانیان انجام شد و نظامیان صهیونیست با استفاده از بمب‌های صوتی به کاروان تشییع پیکر ابوعاقله یورش بردند.

منبع: ایرنا
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار