کد خبر: 1115451
تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۴۰۱ - ۲۲:۳۰
عباس حاجی نجاری

جلوگیری از شکل‌گیری ایران مقتدر را باید رمز اصلی عملیات جنگ ترکیبی علیه مردم ایران دانست که جبهه مشترک دشمنان ایران اسلامی در ماه‌های اخیر آن را طراحی و به اجرا درآورده‌اند. گرداننده میدانی این اغتشاشات سران و عوامل گروهک‌های تجزیه‌طلب بودند که طی چهل‌وسه سال گذشته و از همان زمان پیروزی انقلاب تمام توان خود را برای فروپاشی نظام اسلامی و تجزیه ایران به کار گرفته بودند و به‌رغم جنایاتی که در سال‌های اولیه پس از پیروزی انقلاب اسلامی در برخی از استان‌های مرزی نظیر کردستان، سیستان و بلوچستان، خوزستان، ترکمن‌صحرا، آذربایجان و... علیه مردم این استان‌ها کرده بودند، توفیقی نیافتند و پس‌ازآن هم در دوران جنگ تحمیلی همچون منافقین به‌عنوان مزدور در خدمت صدام با ملت خود جنگیدند و به دلیل شکست و ناکامی در آن عرصه و به علت نفرت مردم ایران از آن‌ها در سال‌های اخیر ذیل حمایت دولت‌های غربی نظیر انگلیس، آلمان، فرانسه، سوئد، هلند، آلبانی و... مجدداً سازمان‌دهی شده و اکنون به امید جبران شکست‌ها و ناکامی‌های گذشته با هدایت بیگانگان دوباره برای تجزیه ایران وارد میدان شده‌اند. آن‌ها و محرکان غربی‌شان تصور کرده بودند که در سایه غبار‌های ایجادشده در فتنه اخیر می‌توانند به آرزوی خود برسند و به همین دلیل پنهان‌کاری را کنار گذاشته و از طریق رسانه‌های معاند همچون بی‌بی‌سی، سعودی اینترنشنال و... عملاً از برنامه قدرت‌های استکباری برای تجزیه ایران رونمایی کردند.
برنامه قدرت‌های سلطه برای تجزیه ایران اگرچه پیشینه تاریخی دارد و به توافق دو قدرت سلطه‌گر سال‌های آغازین قرن بیستم یعنی روسیه تزاری و انگلیس خبیث در قالب «قرارداد سن‌پترزبورگ» و یا «قرارداد ۱۹۰۷» بازمی‌گردد که طبق این نقشه ایران به سه تکه یعنی دو منطقه نفوذ و یک منطقه میانی بی‌طرف تقسیم می‌شد؛ جنوب برای نفوذ انگلیس و شمال برای نفوذ روسیه تزاری. بر اساس همین نقشه هم بود که ایران در جنگ جهانی اول اشغال شد. اما پس از ناکامی ابرقدرت‌ها در تحقق این توطئه، در سال‌های اولیه بعد از پیروزی انقلاب اسلامی و شکست آن‌ها در جنگ تحمیلی به‌طور خاص تجزیه ایران به‌عنوان بخشی از طرح خاورمیانه بزرگ در دستور کار امریکایی‌ها قرار گرفت.
طرح بعدی برای تجزیه کشور‌های منطقه غرب آسیا که به‌عنوان «خاورمیانه بزرگ» یا «خاورمیانه جدید» از سوی امریکایی‌ها در سال ۲۰۰۵ مطرح شد بر اساس نظریات «برنارد لوئیس»، صهیونیست انگلیسی و استاد مطالعات خاور نزدیک دانشگاه پرینستون امریکا بود. لوئیس این طرح را اولین بار در ۱۹۷۹ مطرح کرد و بعد‌ها آن را بسط داد. چکیده طرح وی چنین بود: کشور‌های اسلامی تهدیدی برای جهان غرب هستند و باید این کشور‌ها تجزیه شوند تا یک‌بار برای همیشه قدرت اسلام خنثی شود، وگرنه اسلام، غرب را نابود خواهد کرد. این طرح نیز به دلیل شکست امریکائی‌ها و صهیونیست‌ها از نیرو‌های مقاومت در جنگ‌های ۳۳ روزه و ۲۲ روزه به محاق رفت. اکنون و پس از ناکامی و شکست طرح‌های امریکایی درگذشته، اغتشاشات اخیر به بستری برای تحقق آن طرح‌ها و تجزیه ایران تبدیل شد و تمامی سران و عوامل گروهک‌هایی که در سال‌های اخیر در سایه حمایت‌های امریکا و رژیم صهیونیستی و دولت‌های انگلیس، فرانسه، آلمان و... ظرفیت و توان خود را بازسازی کرده بودند به میدان آوردند که افشاگری‌های دو شبکه معاند بی‌بی‌سی و سعودی اینترنشنال علیه یکدیگر در ماجرا‌های اخیر گواهی براین توطئه است.
اما چرایی تمرکز آن‌ها بر تجزیه ایران در دوران اخیر را باید در نگرانی آن‌ها از تجلی ایران مقتدر در جهان جست‌وجو کرد. ایرانی که در سال‌های پس از پیروزی انقلاب اسلامی به‌عنوان مستقل‌ترین نظام سیاسی در جهان ظاهر شد و در طول سال‌های اخیر توانسته باقدرت‌سازی به بازدارندگی دفاعی رسیده، تحریم‌های فلج‌کننده اقتصادی امریکا را خنثی و نفوذ ایران را تا کنار دریای مدیترانه گسترش دهد. این قابلیت و توانمندی سبب اقبال مسلمانان و جوانان در دیگر کشور‌ها به ایران شده و موجب تلاش آن‌ها برای الگو‌گیری از نظام اسلامی تبدیل شود، و این چیزی نبود که قدرت‌های غربی آن را تحمل کنند همان دولت‌هایی که در دوران رشد داعش در سوریه و عراق با ایجاد دفاتر جذب و اعزام، جوانان مسلمانان کشور خود را برای کمک به داعش به منطقه گسیل کرده و آن‌ها را به ورطه مرگ فرستاده بودند و در ورای آن سوریه، عراق و لیبی را تخریب و تجزیه‌شده به انتظار نشسته بودند، در این میان اگرچه حضور سردار سلیمانی و دیگر مدافعان حرم توطئه آن‌ها را در عراق و سوریه به شکست رسانید. اما سرنوشت لیبی همان چیزی است که در این اغتشاشات برای مردم ایران طراحی کرده بودند. سخنان بایدن در مورد آزادسازی ایران و سخنان ماکرون در دیدار با آن مزدور فراری، مبنی بر حمایت از انقلاب ایران (؟!) چیزی نیست جز اصرار آن‌ها بر تداوم اغتشاشات و آشوب‌ها در ایران برای رسیدن به آن هدف که البته با ادبار مردم ناکام مانده‌اند و این خود دلیلی روشن بر عدم شناخت آن‌ها از مردم ایران است چراکه اگر آن‌ها به بخشی از سیاست‌ها معترض بوده و اصلاح امور را خواستار باشند، اما هیچ‌گاه فروپاشی ایران و سلب امنیت از کشور را برنمی‌تابند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار