کد خبر: 1156951
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۰۳:۲۰
گفت‌وگوی «جوان» با برادر شهید رسانه مقاومت سیدحسین حسنی
با سیدحسن حسنی برادر شهید رسانه مقاومت افغانستان همراه شدیم تا از سیره و سبک زندگی و شهادت برادرش برایمان بگوید. او حالا سلاح قلم برادر را به دست گرفته و در جبهه فرهنگی راهش را ادامه می‌دهد تا دشمنان اسلام تصور نکنند این شهادت‌ها می‌تواند مردان با ایمان و با اراده را از معرکه دور نگه دارد. یادواره شهدای رسانه مقاومت فرصتی بود تا پای صحبت‌های سیدحسن حسنی برادر شهید سیدحسین حسنی بنشینیم و شنوای روایت‌های او باشیم. 
 صغری خیل فرهنگ
 
 
 تروریست‌های داعشی
 شهید سیدحسین حسنی فرزند سید غلام حیدر در سال ۱۳۶۴ در استان (ولایت) میدان وردک افغانستان متولد شد و در هفتم دی ۱۳۹۶ در یک عملیات انتحاری از سوی گروهک تروریستی منسوب به داعش و امریکا در سالن اجتماعات دفتر مرکزی فعالیت‌های فرهنگی اجتماعی تبیان و خبرگزاری صدای افغان (آوا) در کابل، به شهادت رسید. برادرش می‌گوید: «سیدحسین هنگام شهادت ۳۲ سال سن داشت. متأهل بود و چهار فرزند از او به یادگار مانده است. سیدحسین در یک خانواده متوسط، اما روشنفکر دینی بزرگ شد که پدر فامیل از راه شغل آزاد امرار معاش می‌کرد. خاطره‌ای که از شهید حسنی به یاد دارم این است که ایشان همیشه نماز را در اول وقت به پا می‌کرد و نماز شبش هیچگاه قضا نمی‌شد. شهید حسنی در میان تمام اعضای خانواده به خوش‌برخوردی و خوش‌اخلاقی معروف بود و در طول ۳۲ سال زندگی هیچ برخورد زشتی با کسی نداشت و کسی از ایشان ناراحت نشد.»
 دانشجوی علوم سیاسی
برادر شهید که در صحنه حادثه تروریستی حضور داشت و شاهد شهادت برادرش بود می‌گوید: «شهید حسنی دانشجوی سال دوم دانشگاه در رشته حقوق و علوم سیاسی بود. ایشان خبرنگار خبرگزاری صدای افغان بود و در یک نشست تحلیلی پژوهشی به مناسبت سالگرد تجاوز شوروی به خاک افغانستان در تاریخ هفتم دی ۱۳۹۶ در کابل به شهادت رسید و خودم نیز در همان رویداد حضور داشتم و به دیگر اعضای خانواده اطلاع دادم.»
 غبطه به شهدا
او در ادامه می‌گوید: «هرچند ایشان در مورد شهادت با من صحبت خاصی نکرده بود، اما همواره به جایگاه شهید غبطه می‌خورد و آرزو داشت که عاقبت رفتنش از این دنیا شهادت باشد. مراسم تشییع با حضور صد‌ها تن از اقوام و بستگان در کابل برگزار شد و ایشان در زیارتگاه سخی کابل به خاک سپرده شد. 
برای پاسداشت از شهدای رسانه و شهید حسنی هر سال از سوی خبرگزاری صدای افغان (آوا) و خانواده شهدا چندین یادواره و همایش‌های فرهنگی برگزار می‌شود.»
 توصیه‌های شهید 
برادر شهید بیان می‌کند: ایشان هرچند وصیت‌نامه‌ای از خود به جا نگذاشته است، اما همواره به برادران و خواهران و همچنین فرزندان خود توصیه می‌کرد که با مردم با خوشرویی برخورد کنند و نماز را در اول وقت اداء کنند. همچنین به بزرگان به ویژه پدر و مادر احترام داشته باشند. من و سایر اعضای فامیل بار‌ها او را با لبان خندان در خواب دیده‌ایم. برادر شهید در پایان می‌گوید: «به عنوان عضو خانواده شهید افتخار می‌کنیم که فرزند خانواده ما در راه بیداری و آگاه‌سازی جامعه به شهادت رسیده است و سایر اعضای خانواده نیز تلاش دارند تا ادامه دهنده راه این شهید والا مقام باشند.»
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
بنفشه حسنی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۵۷ - ۱۴۰۲/۰۲/۲۷
0
0
سید حسین حسنی واقعا یک مرد با ایمان و پر تلاش بود
با وجود که تمام روز سرکار بودوکلی مسولیت داشت ولی کنارش شبها درس میخواند
انشالله خداوند پاداش همه زحمت هاش را در اخرت بهش بدهد
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار