اینجا پرسش دیگری پیش می‌آید و آن اینکه اگر این شعله از ناحیه زن خاموش بشود چطور؟ آیا حیات خانوادگی با از میان رفتن علاقه زن به مرد باقی است یا از میان می‌رود؟
اگر کمی به عقب بازگردیم، متوجه خواهیم شد حدود یک قرن پیش در غرب ورود زنان به دانشگاه‌ها ممنوع بود و زنان حق تحصیل نداشتند! زنان غربی همانگونه که از حقوقی همچون حق مالکیت یا حق رأی محروم بودند، در جامعه مردسالار غربی اجازه ورود به دانشگاه و درس‌خواندن هم نداشتند
مگر نه این است که اسلام هر عملی را که منفور می‌داند، مانند شراب‌خواری و قماربازی و ستمگری، آن را تحریم کرده است؟ پس چرا طلاق را یک‌باره تحریم نکرده و برای آن مانع قانونی قرار نداده است؟ و اساساً این چه منطقی است که طلاق، حلال مبغوض است؟ اگر حلال است، مبغوض بودن چه معنی دارد؟ و اگر مبغوض است، چرا حلال شده است؟
مادران شاغل در گفتگو با «جوان» از چالش‌های تعطیلات مدارس در آلودگی هوا می‌گویند
تعطیلی مدارس تنها راهکاری است که طی سال‌های گذشته برای آلودگی هوا در نظر گرفته شده است. بگذریم از اینکه تجربه برگزاری کلاس‌های مجازی در ایام کرونا موجب شد مجازی‌شدن کلاس‌های درس جای تعطیلی کامل مدارس را بگیرد. صرف‌نظر از چالش‌های مجازی‌شدن درس و مدرسه برای بچه‌ها و زیرساخت‌های این ماجرا، تعطیلات یا مجازی‌شدن یک‌باره مدرسه مادران شاغل را هم دچار چالش جدی می‌کند؛ مادرانی که اغلب اوقات باید سر کار حاضر شوند و فرزندشان به واسطه تعطیلات آلودگی باید در خانه بماند!
اگر بنا شود قانون راه طلاق را باز بگذارد، بهتر است به چه شکلی باز بگذارد؟ آیا باید این راه تنها برای مرد یا برای زن باز باشد یا باید برای هر دو باز باشد؟ و بنا بر شق دوم، آیا بهتر است راهی که باز می‌گذارد برای زن و مرد به یک شکل باشد؟ راه خروجی زن و مرد را از حصار ازدواج به یک نحو قرار دهد؟ یا بهتر این است که برای هر یک از زن و مرد یک در خروجی جداگانه قرار دهد؟ 
شهرداری شهر «آن» در شرق بلژیک به دنبال اعتراض این کارمند زن مقررات استخدامی خود را تغییر داد. برهمین اساس دیگر کارمندان شهرداری اجازه ندارند از نشانه‌هایی استفاده کنند که بیانگر اعتقادات مذهبی یا ایدئولوژیک آن‌ها باشد.
این کتاب با هدف شناخت بخش کوچکی از جنبه‌های شخصیتی و مقام والای «حضرت فاطمه (س)» و روشنگری درباره بسیاری شبهات و مجهولات مربوط به ایشان نگاشته شده است
رئیس اتحادیه سلامت الکل افزایش میزان مصرف الکل در میان دختران انگلیسی را اینگونه تحلیل می‌کند: «دختران و زنان ما هر روز فشار بیشتری را در زندگی احساس می‌کنند و این یکی از دلایل تمایل آن‌ها به مصرف الکل است. ازسوی دیگر رسانه‌های اجتماعی نیز با تبلیغات فراوان و جذاب در زمینه نوشیدنی‌های الکلی، نقش مهمی در افزایش میزان مصرف الکل دارند
گفت‌وگوی «جوان» با مدرس دانشگاه «سوره» درباره اینکه چرا افراد تحت تأثیر القائات رسانه‌ای در خصوص جراحی‌های زیبایی زیر تیغ می‌روند؟
جریان رسانه‌ای مسلط هر روز استاندارد‌های تازه‌ای را برای زیبا بودن به جوامع عرضه می‌کند تا از این رهگذر بتوانند صنعت زیبایی صنعت مد و تجهیزات و لوازم آرایشی و تجهیزات زیبایی را با چرخه مالی چندین میلیارد دلاری زنده و پابرجا نگه دارند؛ صنعتی که زیر سایه القای استاندارد‌های زیبایی جان می‌گیرد!
۴