عقیدتی و کلامی
گفتاری کوتاه از آیت الله فاطمی‌نیا درباره انواع استخاره
استخاره دو نوع است، یک وقتی است که انسان فقط با قلب و زبان خود از خدای متعال طلب خیر می‌كند كه استخاره‌ی اصلی هم همین است، مثلاً من به دنبال کاری می‌روم و دعا می‌كنم و از خدای متعال می‌خواهم که در اين كار من خیر قرار دهد.
بازخوانی بیانات رهبر انقلاب پیرامون ابعاد زندگی امام جواد(ع)
این امام بزرگوار هم گوشه‌ی مهمی از جهاد همه جانبه‌ی اسلام را در عمل خود پیاده کرد و درس بزرگی را به ما آموخت. آن درس بزرگ این است که در هنگامی که در مقابل قدرت‌های منافق و ریاکار قرار می‌گیریم، باید همت کنیم که هوشیاری مردم را برای مقابله‌ی با این قدرت‌ها برانگیزیم.
ام البنین (ع) مادر حضرت عباس علیه السلام، یکی از مادران برجسته تاریخ است که زندگی او مالامال از عشق به ولایت و امامت بود. این بانوی با فضیلت و آگاه به زمان خویش، از جمله کسانی بود که از حریم حسینی دفاع می کرد و مجلس عزای شهید کربلا برپا میکرد.
خطبه‌ فدکیه با عبارت «الحمدالله علی ماأنعم» شروع می‌شود و خداوند می‌فرماید: «اگر شکر نعمت را به‌جا آورید، نعمت را برایتان زیاد می‌کنیم». به نظر می‌رسد مخفی‌ ماندن مزار حضرت‌ زهرا (س) و غیبت امام‌زمان (ع)، در نتیجه کفران نعمت امامت است.
موضوعاتی در سیره عملی حضرت فاطمه (س) وجود دارد که شاید یکبار هم به گوش برخی شیعیان و عاشقان اهل بیت (ع) نرسیده باشد.
زینب(س) به تمام سیاستمداران جهان اسلام آموخت راه مبارزه با دشمن کوتاه آمدن از ارزش‌های دینی نیست.
صوت‌های جدید اضافه شد
جلسات تفسیر قرآن آیت الله احمد عابدی(حفظه الله) از آذرماه سال جاری آغاز شده است و به صورت هفتگی برگزار می‌گردد. در این پست صوت جلسات ایشان به صورت هفتگی قرار داده خواهد شد.
بخشی از فرمایشات آیت الله فاطمی‌نیا درباره تقلید
من می‌خواهم بالای این دکل‌های برق بروم و در مورد آن‌ها تحقیق کنم. بسیار خوب، جنازه‌ی من پایین می‌افتد! بچّه‌ها برای بازی رفتند خدا می‌داند پرت شدند و سوختند، شوخی نیست. امّا متخصّص می‌داند چه کار کند، کار او این است، رشته‌ی برق خوانده است.
دستگاه و نهضت امام حسین(ع) بر خلاف نظر برخی که مدعی هستند جای عقل و استدلال نیست، اتفاقاً یک نهضت علمی می‌باشد که عقل و زدودن جهل از بالاترین اهداف آن است.
۱