کد خبر: 658175
تاریخ انتشار: ۲۰ تير ۱۳۹۳ - ۱۴:۴۴
مديرکل حمل و نقل و پایانه‌های سیستان و بلوچستان:
مدیرکل حمل و نقل و پایانه‌های سیستان و بلوچستان گفت: صدور مجوز تردد به ناوگان خارجی به منظور فعالیت در بخش حمل و نقل جاده‌ای استان سیستان و بلوچستان براساس نیازسنجی به صورت نظام‌مند انجام می‌شود.

 علی خانقائی در نخستین جلسه هم اندیشی صنوف بخش حمل و نقل جاده‌ای استان در بخش کالا اظهار داشت: با توجه به اینکه حدود 2 هزار دستگاه ناوگان خارجی تحت پوشش و طرف قرارداد با شرکت‌های حمل و نقل بین‌المللی استان و خارج از استان فعالیت دارند و بخشی از وظیفه حمل سالانه حدود 2 میلیون تن کالای جاده‌ای ترانزیتی و صادراتی را از مرزهای استان بر عهده دارند، این مهم بیشتر از نیاز این بخش بوده لذا سبب کاهش حضور ناوگان ایرانی در این رقابت می‌شود.

وی افزود: ظرفیت ناوگان حمل و نقل کشورمان در مقایسه با کشورهای پاکستان و افغانستان بسیار مناسب و مطلوب است.

مدیرکل حمل و نقل و پایانه‌های سیستان و بلوچستان گفت: اگر در برنامه‌ریزی مسئولان، ﺗﻘﻮﯾﺖ و ﺑﺎزﺳﺎزی ﺻﻨﻌﺖ ﺣﻤﻞ و ﻧﻘﻞ مورد توجه قرار گیرد، این مهم می‌تواند سبب اﯾﺠﺎد ﻓﻌﺎﻟﯿﺖ‌ﻫﺎی اﻗﺘﺼﺎدی ﺟﺪﯾﺪ، اﺷﺘﻐﺎل‌زاﯾﯽ، ﺳﺮﻣﺎﯾﻪ‌ﮔﺬاری و ﺗﻮﻟﯿﺪ شود.

خانقائی با بیان اینکه داشتن یک ناوگان حمل و نقل قوی عامل مهمی در بهبود وضعیت صادرات و ترانزیت کشور است، اضافه کرد: حضور ناوگان خارجی متناسب با نیازها در حمل و نقل کشور به کاهش هزینه‌های حمل و نقل، بهبود کیفیت خدمات و همچنین به افزایش رقابت در این حوزه کمک شایانی خواهد کرد.

وی همچنین از رایزنی برای ارائه سوخت مورد نیاز ناوگان ایرانی و خارجی در مرزهای استان به نرخ شناور خبر داد و افزود: زیرساخت‌های این اقدام در مرزهای استان وجود دارد و در راستای برطرف شدن مشکلات رانندگان خارجی و ایرانی ضروری خواهد بود.

مدیرکل حمل و نقل و پایانه‌های سیستان و بلوچستان با بیان اینکه تعاملات بخش خصوصی با بخش دولتی می‌تواند عامل تاثیرگذاری باشد، خاطرنشان کرد: بنابراین بخش خصوصی همواره می‌تواند به عنوان یک بازوی توانمند در روند تصمیم‌گیری‌های مناسب مشارکت داشته باشد و به رشد و اعتلای این بخش کمک فراوانی کند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر