کد خبر: 683010
تاریخ انتشار: ۰۴ آبان ۱۳۹۳ - ۱۴:۴۳
نخستین همایش وجشنواره بین المللی بسیج و رسانه 29مهردر استان ایلام برگزارشد
همایش بین المللی بسیج و رسانه كه در دو سطح مرکزی و استانی برگزار می گردد مهمترین همایش رسانه ای بسیج است که به صورت مشترک توسط چهار مرکز رسانه ای سازمان بسیج مستضعفین انجام گرفته و عالیترین و موثرترین مدیران و صاحب نظران رسانه ای در این همایش شرکت دارند.
ازادپور
کسب عناوین برتراصحاب رسانه استان درجشنواره بسیج و رسانه 

این همایش از سال 82 بنیاد نهاده شده و آبان ماه هر سال به استثناءسالهای 89-90و91که در تهران برگزار شد، در مشهدمقدس برگزار می گردید و از سال  92 نيز با تشکیل ستادهای متعدد استانی، در رویکرد سیاست ها وساختار خود همایش تحول ايجاد شد .

مسئول بسيج رسانه استان ايلام گفت: سازمان بسیج رسانه با هدف اتحاد درجبهه رسانه ای انقلاب اسلامی در استان ايلام و در اواخرسال 92تشکیل گردید که با استقبال اصحاب رسانه ای اين استان مواجه گردید و هم اکنون به عنوان فعالترین تشکیلات  رسانه اي استان در حال فعالیت می باشد.

غلامرضا علی محمدی اضهارداشت : از اقدامات این سازمان تشکیل همایش جهت اصحاب رسانه ای می باشد که نخستين همایش در تاریخ 29/7/ 1393با  حضور پرشور کلیه رسانه های فعال و با شعار بسیج ،رسانه وگفتمان ولایت در مجتمع رفاهي لاله ايلام برگزار گردید.

علی محمدی گفت: این همايش مهمترين همایش مشترک بسیج است كه توسط مجموعه رسانه های بسیج تشکیل شده است .

وی افزود: این مجموعه چهار رکن اصلی دارد که شامل بسیج صدا وسیما ،قرارگاه بصیرت ،بسیج رسانه و روابط عمومی و تبلیغات سپاه امیرالمومنین(ع) استان ايلام می باشد.

علی محمدی مهمترين ویژگیهای این همایش را دعوت از صاحب نظران علوم ارتباطات، سایت های فعال، پایگاهای خبری،خبرگزاری های فعال  ومطبوعات ، تشکیل کمیته های علمی و برگزاری کارگاههای تخصصی دانست.

مسئول بسيج رسانه استان ايلام ضرورت برگزاري اينگونه همایشها را مقابله با جنگ نرم دشمنان كه دربين رسانه ها به عنوان  جنگ رسانه تعبير مي شود عنوان كرد.

علي محمدي ادامه داد: بايد تعامل و ارتباط منسجم و مدبرانه میان مجموعه رسانه و بسیج وجود داشته باشد  و  ما بتوانیم تعامل سازنده تری در استان داشته باشیم و  ضرورتهای این همایش را دوچندان می کند.

برگزاری 5کارگروه در این همایش

وی عنوان کرد: این همایش در 5کارگروه ،كه کارگروه اول بسیج رسانه ومطالبات فرهنگی مقام معظم رهبری (بسیج صداوسیما استان)،کارگروه دوم بسیج رسانه واقتصاد مقاومتی (قرارگاه سازندگی سپاه امیرالمومنین(ع)استان )، کارگروه سوم بسیج رسانه  و مقابله با پدیده شوم ماهواره (قرارگاه بصیرت استان)، کارگروه چهارم بسیج رسانه ومقابله با اسلام امریکایی (ارشاداسلامی استان ) وکارگروه پنجم نيز بسیج رسانه وعقلانیت و محاسبه گری در نظام اسلامی (روابط عمومی سپاه امیرالمومنین(ع) اجراشد.

برگزاری بدون حضورمسئولان ارشاداسلامی استان

وي افزود: در اين همايش بجزکارگروه بسیج رسانه و مقابله با اسلام آمریکایی که ریاست آن برعهده مدیرکل ارشاد اسلامی استان بود همه کارگروه ها به نحوشایسته برگزارشد كه متاسفانه  با توجه به اینکه با معاونین ايشان نیز مکاتباتي در اين خصوص انجام شد در این جلسه وکارگروه حضور نیافتند  كه این امر باعث دلسردی اصحاب رسانه گردید.

علی محمدی اظهار داشت: عدم حضور رئیس خانه مطبوعات به عنوان متولی اصحاب رسانه نکته قابل توجه دیگری بود که اذهان اصحاب رسانه با استقبال بی نظیری که داشتند متوجه این مهم گردید.

مسئول کارگروه بسیج رسانه ومقابله بااسلام امریکای در جریان برگزاری این کارگروه عنوان کرد: پس از بحث وتبادل نظر اعضا ء بررسی وتشریح این موضوع اقدامات وتصمیماتی در استان در نظر گرفته شده است.

غلامرضا علی محمدی عنوان کرد: در بررسی مباحث کارگروه ضمن بهره گیری از مراکزعلمی ومذهبی وشخصیت های علمی نسبت به تشریح اسلام امریکایی در اذهان عمومی وراهکارهای مقابله با آن در سطح رسانه های استان اقدام عاجلی صورت پذیرد.

وی افزود: نسبت به تقویت اطلاع رسانی در خصوص شاخص های اسلام ناب وتقویت باورهای دینی دررسانه های استان ورسانه ملی اقدام لازم به عمل آید.

مسئول بسیج رسانه اضافه کرد: شورای بسیج رسانه استان بصورت دوره ای عملکرد رسانه را در این خصوص بررسی نموده واز رسانه های برتر تقدیر خواهد کرد.

وی افزود: پوشش رسانه ای تریبون ائمه جمعه ومحافل دانشجویی  استان به عنوان افسران جنگ نرم جهت تبیین افکار عمومی موردتوجه قرار  گیرد.

علی محمدی اضافه کرد:گفتمان غدیر به عنوان راهکاری کاربردی ومهم در دفاع از شاخص های اسلام ناب مورد توجه رسانه های استان قرار گیرد وبه این مهم به صورت تخصصی پرداخته شود.

مسئول کارگروه بسیج رسانه ومقابله بااسلام امریکای بیان کرد: تلاش در جهت تقویت ارتباط حوزه ودانشگاه ها ی استان در تشریح ومبانی اسلام ناب ومقابله با اسلام امریکایی باید در اولویت قرارگیرد.

جانشین فرمانده سپاه امیرالمومنین (ع) نيز در این همایش گفت: سربازان جنگ نرم اصحاب رسانه وکسانی هستند که در این عرصه می توانندکارکنند.

طهماسبی افزود: همانطورکه در جنگ سخت ودرهشت سال دفاع مقدس مردم استان دشمن را عقب رانندند در این جنگ نرم هم می توانند به همان پیروزی برسند .

وی با اشاره به ولایت مدار بودن مردم استان گفت: باید از این ظرفیت های سازمان بسیج وگفتمان ولایت استفاده کرده وکارگروهها فعالیت بیشتری داشته باشند

جانشین فرمانده سپاه استان گفت: ظرفیت های زیادی در استان وجود دارد که باید آنها را شناسایی کرده و طرحها را در سطح استان وحتی کشور عملیاتی گردد.

وی عنوان کرد : همه ما وظیفه داریم با یک مدیریت جهادی درپیشبرد اهداف استان تلاش کنیم وهمه هدفها را به سرانجام برسانیم

طهماسبی با خطاب به اصحاب رسانه استان گفت:  همه در حرفه خودتوانا هستندوباید مطالبه گر باشند از مدیران ومسولان استان مطالبات مردم این استان را بخواهید.

مدیر پژوهش صدا و سیمای ایلام نيز در اين همايش گفت: عقلانیت در ارتباطات و رسانه‌ حکم می‌کند که همواره به دنبال مطالبات مردمی باشد.

 کیومرث کوهی اظهار داشت: عقلانیت برای رسانه‌ها میزان همراهی با افکار عمومی را نشان می‌دهد.

وي ادامه داد: رسانه پویا آن است که بتواند در راستای مطالبات مردمی استان تلاش کند و کارکرد خود را افزایش دهد و بر اساس باورهای موجود هرچند رسانه‌ها مردمی‌تر باشند بیشتر به سمت حرکت با افکار عمومی حرکت می‌کنند اما رسانه‌های دولتی و متمایل به دولت تا حدودی از مردم فاصله می‌گیرند.

این مسئول اضافه کرد: اما باید گفت عده‌ای معتقدند که عقلانیت در رسانه همان محافظه‌کاری است اما باید اعتراف کرد عقلانیت و محاسبه‌کاری، محافظه‌کاری نیست، تابع عقل بودن دلیل بر محافظه‌کاری نیست و نخواهد بود.

کوهی تصریح کرد: شاید عقل‌گرا بودن سبب محافظه‌کاری شود، اما باید گفت عقلانیت منشأ و منبع تحول بوده اما محافظه‌کاری از تحول و حرکت به دور است.

مدیر پژوهش صدا و سیمای ایلام گفت: عقلانیت در ارتباطات و رسانه‌ حکم می‌کند که همواره به دنبال مطالبات مردمی باشد. عقلانیت و محاسبه‌گری رسانه باید به روز بوده و از واقعیت‌های جامعه عقب نباشند.

وی ادامه داد: رسانه‌ها باید تلاش کنند از حوزه آموزش و پژوهش دور نباشند و در این راستا در راستای کسب معارف جدید کوشا باشند.

کوهی در کارگروه بسیج ، رسانه وعقلانیت ومحاسبه گری درنظام  اسلامی به مشکلات اصحاب رسانه ومطبوعات استان اشاره کرد وگفت: استان ایلام نیازمند روزنامه استانی می باشد.که با همت دستگاهها وسازمانهای استان این مهم تحقق می بایبد.

وی اظهار داشت: برای جمع آوری اخبار این روزنامه کارگروهی از اصحاب رسانه تشکیل شود.  

معاون صدا و سیمای ایلام  نيز اظهار داشت: رسانه‌ها نباید جامعه هدف را فراتر از مردم تعریف کنند.

مهدی فتاحی اظهار داشت: اقتصاد مقاومتی یک پیش نیاز و پیش‌شرط برای توسعهاستان  بوده که باید مورد توجه واقع شود.

وی ادامه داد: در رسانه‌ها استان نباید جامعه هدف فراتر از مردم تعریف شود در رسانه‌ها نباید به دنبال این باشیم که در دوره جدید رسانه‌ها و رسانه‌هایی که مبتنی بر تغییر جمعیتی هستند نباید خاستگاه را آن‌سوی مرزها بیابیم و این یک اشتباه استراتژیک است که خیلی مرتکب آن می‌شوند.

این مسئول اضافه کرد: آنچه که در رسانه‌های غربی تبلیغ می‌شود توجه به مصرف انبوه است، یکی دیگر از باورهایی که در قالب خبرها و فیلم‌ها و پیام‌های پنهان و پیدا منتشر می‌شود بحث فردگرایی است که در مکتب ما به انسان‌گرایی تکیه و سفارش فراوان شده است.

فتاحی تصریح کرد: گفتمان غربی‌ها این است که فرد دچار بی‌هویتی شود و با فردگرایی به انزوا کشیده شود و با مصرف انبوه انسان را دچار مشکلات فراوانی کنند

همچنين در اين آيين دبير همايش بسيج و رسانه نيز گفت: همه ما عضوجبهه رسانه انقلاب اسلامی هستیم ونیازبه هم افزایی وتقویت وتوسعه داریم

وي همچنين فعالیتهای متنوع و متعدد بسیج استان درحوزه های راهیان نور و در بحث سازندگی و محرومیت زدایی در حوزه دانشجویی و اساتید وحضوری که بسیج در این عرصه ها دارد را از ضرورتهای برگزاري  این همایش عنوان نمود .

عبدالحسین مهدوی افزود: فرهنگ وتفکر بسیجی دارای مولفه هاوشاخصه های است واین توانایی رادارد كه تفکرما راتقویت بخشد چرا كه در این فرهنگ وتفکر گفتمان غالب وگفتمان هدایت گر ، همان گفتمان ولایت است و بسیج نيز نشأت گرفته ازبين  مردم ومرتبط با اجتماع است.

وي ادامه داد: این کارگروهها برای سخنرانی تشکيل نشده است و هدف از تشکیل این کارگروهها این است که از نظرات همه اعضاء برای پیشبرد اهداف سازمان استفاده کنیم

دبير همايش اظهار داشت: افرادی که در این جشنواره به عنوان برگزیده از سوی گروه داوری شناسایی و معرفی شده‌اند از مهر سال گذشته تا مهر امسال رسانه‌های آنها مورد رصد قرار گرفته و بر این اساس برگزیده و مورد تجلیل قرارگرفتند.

عبدالحسین مهدوی تصریح کرد: گروه داوری مطالب انتشار یافته در رسانه‌های استان ایلام را رصد و مورد ارزیابی و داوری قرار داده که در هر بخش یک نفر به عنوان برگزیده شناسایی و معرفی شده است.

در اين همايش کسب عنوان بهترین خبر جشنواره بسیج و رسانه ایلام توسط خبرنگار روزنامه جوان عاطفه آزادپورصورت گرفت و در بخش بیشترین اخبار در بین خبرگزاری‌ها نيز فرزاد محمدیاری از خبرگزاری بسیج، در بخش بیشترین اخبار بسیج در بین نشریات انور شکیب‌انصاری از نشریه جریان، در بخش بهترین تیتر پژمان مهدوی فرخبرگزاری فارس ، در بخش بهترین مصاحبه زهرا موسوی از ایرنا، در بخش بهترین گزارش آذر یعقوبیان از نشریه بیستون، در بخش بهترین سایت سعید عطایی از سایت خبری ایلام بیدار، در بخش فعال‌ترین خبرنگار عظیم پیرانی از خبرگزاری شبستان، در بخش بهترین مدیر خبر مهدی فتاحی از صدا و سیمای ایلام، در بخش بهترین گزارشگر سجاد رئوفی از صدا و سیمای مرکز ایلام و در بخش بهترین کارگردانی قدرت باقری از صدا و سیما موفق به کسب لوح یادبود و جایزه شدند.

گفتنی است، در این نشست غلامرضا محمد مرادی به عنوان نماینده نشریات محلی و سراسری استان، پژمان مهدوی به عنوان نماینده خبرگزاری ها و سایت خبری و دکتر فتاحی به عنوان مسئول خبر صدا و سیمای مرکز ایلام در خصوص تهدیدات نرم و جنگ رسانه ای سخنرانی کردند.

21دی ماه سالجاری برگزارمی گردد

در پایان مسئول بسیج رسانه از اصحاب رسانه ای استان برای شرکت در همایش وجشنواره روزبسیج رسانه که به مناسبت سالروزشهادت غلامرضا رهبر خبرنگار اعزامی جمهوری اسلامی به کابل که توسط طالبان به شهادت رسید دعوت نمود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر