کد خبر: 779525
تاریخ انتشار: ۳۰ فروردين ۱۳۹۵ - ۲۰:۰۸
عضو هيئت علمي دانشگاه جامع امام حسين(ع) عنوان كرد كه از مجموع ۱۸ سال گذشته كه توسط رهبر معظم انقلاب نامگذاري شده است، نهمين بار است كه شعار سال مفهوم اقتصادي دارد و اين نشان‌دهنده اهميت اقتصاد در نظر معظم‌له است.
عضو هيئت علمي دانشگاه جامع امام حسين(ع) عنوان كرد كه از مجموع ۱۸ سال گذشته كه توسط رهبر معظم انقلاب نامگذاري شده است، نهمين بار است كه شعار سال مفهوم اقتصادي دارد و اين نشان‌دهنده اهميت اقتصاد در نظر معظم‌له است.
به گزارش تسنيم، انجمن هاديان سياسي دانشگاه جامع امام حسين(ع) با هدف برنامه‌ريزي و تبيين اهداف آينده كشور با هدف گفتمان‌سازي، توليد فكر و سخنراني فعاليت تشكيل شد.
در اين گردهمايي سردار رضايي‌ گفت: جامعه امروز نيازمند گره‌گشايي‌هاي ذهني در زمينه‌هاي سياسي است. بدون رفع ابهامات و تبيين مسائل سياسي عنصر وحدت محقق نمي‌شود و در اين زمينه هاديان سياسي نقش بسزايي را ايفا مي‌كنند.
وي اظهار داشت: از مجموع 18 سال گذشته كه توسط رهبر معظم انقلاب نامگذاري شده است، نهمين بار است كه شعار سال مفهوم اقتصادي دارد و اين نشان‌دهنده اهميت اقتصاد در نظر معظم‌له مي‌باشد. نظام از ابتداي انقلاب تاكنون سنگرهاي سياسي، دفاعي و امنيتي را فتح كرده است و امروز با سنگر اقتصاد مواجه است و ان‌شاءالله فتح بزرگي را پيش رو خواهيم داشت كه در اين صورت اولين نظام انقلابي در جهان هستيم كه موفق به فتح سنگر اقتصاد مي‌شود زيرا در گذشته شاهد شكست سنگين ماركسيسم در شوروي و همچنين ناكامي اقتصاد كوبا و كره‌شمالي بوده‌ايم.
رضايي تصريح كرد: بندهاي 22 و 23 سياست‌هاي كلي اقتصاد مقاومتي كه از جانب رهبر معظم انقلاب ابلاغ شده است، اشاره به وارد كردن ارزش‌هاي جهادي به عرصه اقتصاد مقاومتي دارد، بنابراين اجراي اقتصاد مقاومتي با توسل به وعده‌هاي خارجي، اتصال به امريكا، رانت و فساد امكانپذير نيست و حتي عقب‌ماندگي اقتصادي نيز نمي‌تواند بهانه‌اي براي توسل به اين عناصر ويرانگر باشد. الگوي اقتصادي ما بايد يك الگوي كاملاً داخلي و مبتني بر ارزش‌هاي جهادي باشد.
استاد دانشگاه جامع امام حسين(ع) افزود: رهبر معظم انقلاب از لفظ اقدام و عمل استفاده كرده‌اند و اين به معناي مطالبه جدي از قواي سه‌گانه است. معظم‌له فرمودند:«امروز ما در يك جنگ تمام‌عيار اقتصادي هستيم»، بنابراين تنها حفظ كردن تنگه احد كافي نيست. امروز بايد با تزريق روحيه انقلابي و مديريت جهادي، اقتصاد را از انحصار ليبرال‌ها و تكنوكرات‌ها خارج كرد.
در ادامه اساتيد حاضر در جلسه سؤالات خود پيرامون اقتصاد مقاومتي را مطرح كردند.
سرلشكر رضايي در ادامه و در پاسخ به اين سؤال كه «آيا مسئولان دولت فعلي اعتقادي به اقتصاد مقاومتي دارند و اگر ندارند چگونه مي‌توان با آنها برخورد كرد؟» گفت: در حال حاضر طبق فرمايشات مقام معظم رهبري بايد از دولت حمايت كنيم تا بتواند اقتصاد مقاومتي را به نحو احسن پياده‌سازي كند. بنابراين اكنون زمان برخورد و مقابله نيست. هرگامي كه دولت بتواند در اين زمينه بردارد يك امتياز است.
وي در پاسخ به اين سؤال كه «دانش بنيان‌سازي اقتصاد مقاومتي چگونه امكانپذير است؟» گفت: معضل اساسي ما در اين زمينه وجود چندين شكاف در فرآيند توليد كالاست. ابتدا شكاف بين دانش و فناوري. يعني علوم و نوآوري‌هاي ما به فناوري تبديل نمي‌شود و متأسفانه با خروج از كشور و تبديل شدن به محصول نهايي، به خودمان فروخته مي‌شود. شكاف دوم ميان فناوري و صنعت است.  به اين صورت كه فناوري‌هاي موجود در ايران به صنعت تبديل نمي‌شود.
 شكاف سوم ميان صنعت و تجاري‌سازي است، به عبارت ديگر بين كالا و بازاريابي. ‌چنانچه اين سه شكاف از ميان برداشته شود، شاهد دانش‌بنيان شدن اقتصاد و در پي آن وقوع انقلابي عظيم در زمينه اقتصاد هستيم.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار