کد خبر: 809475
تاریخ انتشار: ۱۴ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۲:۵۴
تمام روستاهای بالای 20خانوار کشور:
معاون توسعه روستایی و مناطق محروم نهاد ریاست جمهوری گفت: تمام روستاهای با جمعیت بالای 20 خانوار کشور تا پایان سال 96 گازرسانی می شوند.
بهروج

به گزارش جوان ، سید ابوالفضل رضوی در جلسه بررسی تببین راهکارهای علمی توسعه روستایی با رویکرد اقتصاد مقاومتی که در جمع اعضای شوراهای اسلامی شهر و روستای استان لرستان در خرم آباد برگزار شد، افزود: همچنین بنابر تعهد وزیر نیرو تا پایان سال جاری تمام روستاهای بالای 10 خانوار کشور برق رسانی می شوند.

وی با بیان اینکه به روستائیان وام مشارکتی اشتغالزایی پرداخت می شود ،گفت: هر چه تعداد سهامداران در اجرای طرح های اشتغالزا در روستاها بیشتر باشد امتیازات بیشتری به متقاضیان وام های مشارکتی پرداخت می شود.

رضوی اضافه کرد: روستائیان برای استفاده از وام های مشارکتی نیاز به وثیقه ندارند و تنها با کارت یارانه خود می توانند از این وام ها بهره مند شوند.

وی خاطرنشان کرد: طرح هایی از وام های مشارکتی اشتغالزایی بهره مند می شوند که توسط سازمان صنعت، معدن و تجارت، سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و سازمان جهاد کشاورزی مورد تایید قرار بگیرند.

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم نهاد ریاست جمهوری همچنین گفت: این وام ها با هدف ایجاد اشتغال پایدار در روستاها پرداخت می شوند.

رضوی با بیان اینکه سند دار کردن املاک روستائیان در دستور کار دولت قرار گرفته ، اضافه کرد: در صورت تصویب طرح سند دار کردن املاک روستائیان ظرف سه سال این طرح اجرا می شود.

وی ضمن موافقت با پیشنهاد استاندار لرستان برای تدوین سند محرومیت زدایی در 9 بخش و دهستان محروم استان گفت: ضرورت دارد که سند محرومیت زدایی روستاهای محروم لرستان تدوین و حداکثر ظرف سه سال اجرایی شود.

استاندارلرستان : لرستان استان محروم نیست

هوشنگ بازوند نیز در این جلسه بررسی تببین راهکارهای علمی توسعه روستایی با رویکرد اقتصاد مقاومتی که در جمع اعضای شوراهای اسلامی شهر و روستای استان لرستان در خرم آباد برگزار شد با بیان اینکه در شرایطی که شهر خرم آباد در بین 9 کلان شهر، 31 مرکز استان و 1100 شهر به عنوان یکی از هفت شهر گردشگری کشور معرفی شده نمی توانیم استان لرستان را با این ظرفیت یک استان محروم بدانیم.

استاندار لرستان گفت: محروم مدیرانی هستند که از ظرفیت های استان لرستان برای پیشرفت این استان و خدمت به مردم استفاده نمی کنند.

بازوند افزود: استان لرستان دارای 2هزارو500 کیلومتر آبراه و رودخانه است اما ما نتوانسته ایم که این استان را با استفاده از این ظرفیت به قطب شیلات کشور تبدیل کنیم.

وی اضافه کرد: اگر استان لرستان محروم بود سرمایه گذار هلندی پس از برجام برای سرمایه گذاری در این استان در بخش گلخانه اقدام نمی کرد.

استاندار لرستان بر ضرورت صدور اسناد املاک روستائیان تاکید کرد و گفت: بانک ها بدون وثیقه ملکی به روستائیان تسهیلات نمی دهند.

بازوند اظهار کرد: اگر اختیارات به شوراها ندهیم فقط به مطالبه گر تبدیل می شوند در واقع امروز به جای اینکه اختیارات شوراها را زیاد کنند روزبه روز آنها را محدودتر می کنند.

وی افزود: شورا اگر اختیارات نداشته باشد مردم دیگر به آنها کار واگذار نمی کنند و آن وقت نماینده مجلس به جای اینکه به دنبال قانونگذاری باشد باید به دنبال حل مشکلات شهر برود.

علی رستمیان نماینده مردم سلسله و دلفان در مجلس نیز در این جلسه خواستار توجه هر چه بیشتر به مناطق محروم استان لرستان شد و گفت: روستاهای شهرستانهای الیگودرز و نورآباد بیشترین محرومیت ها را در استان دارند.

پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار