کد خبر: 900370
تاریخ انتشار: ۱۵ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۳:۵۳
جواهری:
کارگردان جوان تبریزی با بیان اینکه سینمای انقلابی باید جهت‌گیری خود را شفاف کند، گفت: متاسفانه می توان ادعا کرد خروجی دانشگاه‌های ما دیدگاه لیبرالی است.

سیدامین جواهری  اظهار کرد: امروز می‌توان به عینه دید که قدرت از گلوله به رسانه منتقل شده است، قدرت در رسانه و فرهنگ متجلی شده است که برای ما تعیین می‌کنند چه بخوریم، چه بپوشیم، چه کار بکنیم یا نکینم.

این فیلم‌ساز جوان افزود: خروجی سینمای ایران و دانشگاه‌های هنر ما لیبرال غربی است که آفت سینمای انقلابی است و می‌توان ادعا کرد که سینمای انقلاب مغفول مانده و آن‌گونه که باید و شاید به آن پرداخته نشده است.

جواهری در ادامه به دیدار اخیر جمعی از سینماگران استان در آستانه سال نو با نماینده ولی فقیه اشاره و تصریح کرد: در آن جلسه به امام جمعه تبریز عنوان کردم حرکت‌های مردمی شما بسیار مورد توجه مردم قرار گرفته است و این امر نشان می‌دهد که متاسفانه برخی از مسوولان ما از آرمان‌های انقلاب فاصله گرفتند چرا که از ابتدا با وجود تفکرات امام راحل قرار نبود فاصله‌ای بین مردم و مسوولان باشد.

کارگردان "بود" و "سلیمه" افزود: در آن جلسه عنوان کردم امروز اغلب سینماگران عنوان می‌کنند امکانات نیست، بودجه نیست و مسائلی از این دست، در کنار این‌ها شما می‌فرمایید که هنر باید هدفمند باشد، من از شما خواهش دارم که ملاحظه کنید و ببینید که آرمان سینمای استان آیا به نظرتان ایدئولوژی خاص خود را دارد؟

جواهری خاطرنشان کرد: فرض کنیم امروز بیایند و بودجه لازم و کافی در اختیار ما قرار دهند، راه ما و ایدئولوژی ما آیا مشخص است؟ باید در سینمای استان چه حرفی بزنیم؟

وی یادآور سد: متاسفانه در جاهایی هم که بودجه کلان در اختیار قرار گرفته یا می‌گیرد،حرف‌هایی که زده می‌شود درد مردم و انقلاب نیست، سینمای غربی و لیبرال گاهاً تبلیغ می‌شود به‌گونه‌ای که امید از مردم گرفته شده و سیاه‌نمایی از نظام ایران اسلامی به نمایش گذاشته می‌شود.

کارگردان "سلیمه" در ادامه ضمن گله‌مندی نسبت به وضعیت نامناسب فیلم‌سازی در ایران اظهار کرد: در فضایی قرار گرفته‌ایم که وقتی فیلم‌های ارزشی و دغدغه‌مند ساخته می‌شود عنوان سفارشی بر آن حک می‌شود در مقابل اما فیلم‌های تلخ و ضدایرانی مستقل و فرهنگی نامگذاری می‌شوند.

این فیلم‌ساز جوان افزود: فضای سینمای ایران به سمت و سویی منحرف شده که اگر فیلمی از مشکلات ایران ایران ساخته می‌شود در حد سیاهنمایی و تلخ، نسبت به فیلمی که امید در جامعه تزریق می‌کند، بیشتر موردپسند جشنواره‌های داخلی و خارجی می‌گیرد.

جواهری در ادامه گریز دیگری به دیدار با امام جمعه تبریز در آستانه سال نو زد و ابراز کرد: در آن دیدار از امام جمعه تبریز خواستم که با متولیان فرهنگی استان جلسه‌ای ترتیب داده، پژوهش شود تا در سایه این اقدامات، سینمای انقلابی و آرمانی جهت خود را مشخص کند.

وی در ادامه دغدغه خود را امید دادن به مردم و ساختن ایرانی آباد عنوان کرد و خواستار توجه متولیان فرهنگی به این شاخصه‌ها برای اعتلای فرهنگ و هنر ایران اسلامی شد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر