کد خبر: 925099
تاریخ انتشار: ۱۴ شهريور ۱۳۹۷ - ۲۳:۰۰
مديركل اداره امور اتباع و مهاجران خارجي استانداري مركزي با بيان اينكه سال گذشته 3 هزار و 750 نفر از اتباع آسيب‌پذير تحت پوشش بيمه سلامت در استان بودند، گفت: متأسفانه در سال‌جاري اين آمار به 900 نفر تقليل پيدا كرده است.
محمود حسني با بيان اينكه آماري كه دانشگاه علوم پزشكي درباره زايمان‌هاي در خانه ارائه كرده است، مربوط به اتباع غير مجاز در استان است، گفت: شهرستان محلات، شهرستان ممنوع استان در ورود اتباع است و ورود اتباع در اين شهرستان غير قانوني است.
وي ادامه داد: اتباع در سه شهرستان استان مجاز به ورود و زندگي هستند كه شامل شهرستان‌هاي اراك، ساوه و زرنديه است و اتباع در ساير شهرستان‌ها اجازه ورود و زندگي ندارند، به همين خاطر آماري كه درباره زايمان اتباع در منازل در اين شهرستان‌ها ارائه مي‌شود، مربوط به اتباعي هستند كه غير قانوني در اين شهرستان‌ها زندگي مي‌كنند.
مديركل اداره امور اتباع و مهاجران خارجي استانداري با بيان اينكه سال گذشته 3 هزار و 750 نفر از اتباع آسيب‌پذير تحت پوشش بيمه سلامت در استان بودند، گفت: متأسفانه در سال‌جاري اين آمار به 900 نفر تقليل پيدا كرده است كه هم اكنون از طريق اداره كل اتباع در حال پيگيري افزايش اتباع تحت پوشش بيمه هستيم كه حداقل بتوانيم اين آمار را به آمار سال قبل برسانيم.
حسني گفت: سال گدشته حدود 50 ميليون تومان از بودجه سازمان ملل به استان براي بحث درمان اختصاص يافت، كه اداره كل اتباع آن را در اختيار دانشگاه علوم پزشكي براي درمان اتباع قرار دارد و امسال به دنبال افزايش اين مبلغ هستيم.
مديركل اتباع استان بيان كرد: با توجه به اينكه در بعضي از خانواده اتباع زايمان در منزل انجام مي‌شود، ولادت كودكان آن در ثبت احوال كشور ثبت نمي‌شود و اين كودكان از لحاظ هويتي دچار مشكل شده و به آمار كودكان بي‌شناسنامه در استان اضافه خواهند شد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار