کد خبر: 927170
تاریخ انتشار: ۲۶ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۳:۳۱
در دانشگاه سمنان
مسوول مرکز مالکیت فکری پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان گفت: نانوکامپوزیت هیبریدی آلومینیم توسط پژوهشگران این دانشگاه با کاربرد در صنایع ثبت اختراع شد.

داود معروفی افزود: نانوکامپوزیت هیبریدی آلومینیم، کاربید بور، کاربید سیلیسیم با استفاده از روش نورد تجمعی (ARB) به همت پژوهشگران دانشگاه های سمنان و علم و صنعت ساخته و ثبت اختراع شد.
معروفی بیان کرد: این نانو کامپوزیت به همت محققان دانشکده نانو فناوری دانشگاه سمنان ساخته و با همکاری پارک علم و فناوری این دانشگاه ثبت اختراع شد.
وی افزود : نانوکامپوزیت هیبریدی آلومینیم، کاربید بور، کاربید سیلیسیم با استفاده از روش نورد تجمعی(ARB) توسط دکتر احسان برهانی عضو هیات علمی دانشگاه سمنان، دکتر حمیدرضا جعفریان عضو هیات علمی دانشگاه علم و صنعت، حامد روغنی ممقانی دانشجو و پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان ساخته و در اداره کل ثبت اختراعات کشور به شماره 96084 به ثبت رسید.
عضو هیات علمی دانشگاه سمنان اضافه کرد: در این اختراع از روش و مواد بهبود یافته ای به منظور تقویت ورق های آلومینیم استفاده شده است که خواص مکانیکی مانند استحکام کششی، سختی و مقاومت به سایش تا بیش از دو برابر ورق آلومینیم معمولی افزایش می یابد.
احسان برهانی افزود: ورق های آلومینیمی با ایجاد نانوکامپوزیت هیبریدی، اصلاح ساختار و بهبود شگرف ویژگی های مکانیکی، کاربرد وسیع تری در انواع بدنه خودرو، هواپیما، بالگرد، ماشین آلات و جایگزینی برای فولاد خواهند داشت.
معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه سمنان نیز با اشاره به قرارگرفتن این دانشگاه جزو 500 دانشگاه برتر جهان، گفت: دانشگاه سمنان در رتبه بندی 2018 شانگهای در جمع 500 دانشگاه برتر جهان قرار گرفت.
علی حقیقی اصل افزود: در سال 2018 این رتبه بندی در 54 رشته در قالب پنج حوزه کلی شامل حوزه مهندسی با 22 رشته، حوزه علوم پایه با هشت رشته، حوزه علوم زیستی با چهار رشته، حوزه علوم پزشکی با 6 رشته و حوزه علوم اجتماعی با 14 رشته صورت گرفته است.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه سمنان با بیان این که بر اساس این رتبه بندی و در رشته شیمی، 21 دانشگاه ایران در جمع 500 دانشگاه برتر قرار گرفتند، افزود : دانشگاه سمنان هم توانست با کسب امتیازات لازم در ارزیابی های انجام شده در جمع دانشگاه های برتر در رشته مهندسی شیمی قرار گیرد.
حقیقی اصل بیان کرد: در این رتبه بندی دانشگاه های واجد شرایط بر اساس پنج شاخص ارزیابی شدند که شامل تعداد تولیدات علمی، تعداد تولیدات علمی در مجلات برتر، درصد همکاری های بین المللی در مقالات، میانگین تاثیر مقالات یا استنادات و تعداد برندگان جوایز بین المللی است.
دانشگاه سمنان از نظر علمی و پژوهشی رتبه سیزدهم کشور را دارد، حدود 12 هزار دانشجو شامل پنج هزار دانشجو در مقاطع تحصیلات تکمیلی، هفت هزار دانشجو در مقطع کارشناسی و بقیه در مقطع کاردانی در دانشگاه سمنان تحصیل می‌کنند

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها