کد خبر: 950287
تاریخ انتشار: ۱۷ فروردين ۱۳۹۸ - ۰۹:۳۸
نماینده، ولی فقیه در خوزستان گفت: کلاس درس حوزه‌های علمیه را تعطیل کردیم تا طلبه‌ها و اهالی علم، در کنار مردم حضور پیدا کنند و پابه‌پای آن‌ها خدمات ارائه دهند.
سرویس جامعه جوان‌آ‌نلاین: جلسه آیت‌الله موسوی جزایری با ائمه جماعات مساجد، اقشار، گروه‌های جهادی و تبلیغی، موثرین و منتقدین محلات و موسسات خیریه و با موضوع سیل جمعه شب در حسینیه بقیه‌الله اهواز برگزار شد.

نماینده، ولی فقیه در استان درباره علت تشکیل ستاد مردمی کمک به سیل‌زدگان، اظهار کرد: اینکه ما در خانه‌هایمان بنشینیم و عزیزان و فرزندانمان در روستا‌ها در رنج و اذیت باشند برای ما قابل تحمل نیست؛ این مردم سرمایه و هستی‌شان را از دست داده‌اند و یکسال حاصل دسترنج آن‌ها به زیر آب رفته و از بین رفته لذا برای ما بسیار حزن‌آور است، به همین دلیل باید بکوشیم تا هر آنچه در توان داریم به آن‌ها کمک کنیم و هدف از تشکیل این جلسه و ستاد مردمی نیز همین است.

وی افزود: در حال حاضر حدود ۳۴ اردوگاه با تمام امکانات توسط هلال احمر مجهز شده است و هلال احمر نیز بخشی از دولت است که نباید خدمات دولت را در زمینه سیل نادیده گرفت، اما گاهی اوقات نیاز‌هایی پیش می‌آید که دولت نمی‌تواند به فوریت آن را تهیه کند لذا ما در تامین کمک‌های مقطعی و موردی به ان‌ها کمک میکنیم و در همین راستا ستاد مردمی را تشکیل دادیم.

موسوی جزایری عنوان کرد: کلاس درس حوزه‌های علمیه را تعطیل کردیم تا طلبه‌ها و اهالی علم، در کنار مردم حضور پیدا کنند و پابه‌پای ان‌ها خدمات ارائه دهند؛ گروه‌های جهادی هم که جوانان فعال، دانشگاهی و بسیجی ما هستند نیز اعلام آمادگی کرده‌اند و در کنار سایر اقشار به مردم سیل‌زده خدمات‌رسانی میکنند.

ورودی آب به خوزستان دیرتر و خروجی آن نیز دیرتر است

آیت‌الله سیدابوالحسن حسن‌زاده، امام جمعه اهواز، اظهار کرد: هر مسلمانی در هر گوشه‌ای به رنجی دچار می‌شد پیامبر (ص) نیز آن را حس می‌کرد و خود را به ان دچار می‌دید؛ ماه شعبان متعلق به رسول اکرم است، پیامبری که مهم‌ترین خصلت ایشان دلسوزی بود؛ کمک به مومنان در روایات بسیاری مورد تاکید قرار گرفته است؛ این سیل اخیر نیز در تاریخ خوزستان بی‌سابقه بوده و نمی‌توان نظیری برای آن پیدا کرد.

وی افزود: از سال ۱۳۴۱ که سد دز به بهره‌برداری رسید این حجم از ورودی آب را به خود ندیده است؛ تمام آب‌های سرازیر شده به استان خوزستان ورود کرد، اما این سد‌ها تنها تا حدودی توانایی کنترل شرایط را دارد؛ ورودی آب به خوزستان دیرتر و خروجی آن نیز دیرتر است و همین کار را مشکل‌تر می‌کند.

حسن‌زاده گفت: مسئله پایداری سد‌ها توسط کارشناسان و متخصصان در حال بررسی و کنترل است، اما انچه وظیفه ما است رسیدگی به عزیزانمان در نقطه نقطه استان مانند اوایل جنگ است، همان زمانی که هیچکس نبود به دادمان برسد، اکنون نیز خودمان باید به داد عزیزانمان برسیم؛ زندگی روستایی‌ها با شهری‌ها متفاوت است، تمام سرمایه ان‌ها زمین‌های زراعی و احشامشان است لذا این ستاد مردمی را به دستور آیت‌الله جزایری تشکیل دادیم تا نقاط خلاء که در قانون و وضعیت نهاد‌ها و دستگاه‌های اجرایی وجود دارد با آن پر شود.

وی ادامه داد: ما باید دست به دست هم دهیم تا در دو هفته آینده شرایط بهبود پیدا کند؛ هلال احمر و جهادکشاورزی وظایفشان را به خوبی انجام می‌دهند، اما پوشش‌دهی آن‌ها تا حدودی است و حجم نیاز‌ها گسترده است که امیدواریم با کمک هم این سختی‌ها را به آسانی مبدل کنیم.
منبع: تسنیم
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار