کد خبر: 950498
تعداد نظرات: ۴ نظر
تاریخ انتشار: ۱۸ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۶:۱۷
انتقاد‌ها به حضور یک بازیگر تئاتر در مسابقه استعداد یابی
فاطمه رادمنش که شب گذشته در برنامه «عصر جدید» به اجرای یک قطعه نمایشی پرداخت درباره حضورش به‌عنوان یک بازیگر باسابقه در این برنامه استعدادیابی توضیحاتی ارایه کرد.
سرويس فرهنگ و هنر جوان آنلاين: فاطمه رادمنش بازیگر و کارگردان باسابقه تئاتر که اجرای شب گذشته‌اش در برنامه «عصر جدید» بازتاب بسیاری در فضای مجازی داشت، درباره چگونگی حضورش در این برنامه استعدادیابی به خبرنگار مهر گفت: من در واقع به نوعی از طرف عوامل «عصر جدید» برای حضور در این برنامه دعوت شدم. چون یکی از دوستانِ عوامل برنامه از همکاران من است و خودش هم در برنامه شرکت کرده و جزو فینالیست‌ها هم شده بود. عوامل برنامه به او گفته بودند که اگر افراد بااستعداد و مخصوصاً بانوانی را که استعداد ویژه‌ای دارند، می‌شناسد به آن‌ها معرفی کند و به این ترتیب بود که همکارم حضور در این برنامه را به من پیشنهاد کرد.

یک تئاتری حرفه‌ای هستم اما…

وی ادامه داد: تا قبل از این من هنوز برنامه «عصر جدید» را به درستی نمی‌شناختم و تنها بخش‌هایی از آن را در فضای مجازی دیده بودم و بعد از تحقیق و بررسی به چند علت تصمیم گرفتم در برنامه حضور یابم. اول اینکه تلویزیون طیف وسیعی از مخاطبان را در بر می‌گیرد. من یک تئاتری حرفه‌ای هستم و روی کار خودم تسلط دارم و مخاطبان تئاتری من را می‌شناسند، اما بیشترین مخاطبی که ممکن است یک تئاتر داشته باشد زیر ۱ میلیون نفر است، اما من دوست دارم تعداد بیشتری از مخاطبان هنر و کار من را چه در بازیگری و نگارش متن و چه در کارگردانی ببینند.

رادمنش درباره بازخورد‌هایی که نسبت به حضورش در این برنامه استعدادیابی به عنوان یک هنرمند حرفه‌ای تئاتر دریافت کرده است، بیان کرد: در اکثر «تلنت شو»‌هایی که در دنیا وجود دارد حدوداً نسبت حضور افراد حرفه‌ای به آماتور ۶۰ به ۴۰ است، چون این افراد با تلاش خود در جامعه محدودتری شناخته و معروف شده‌اند و ورود به این برنامه‌ها باعث می‌شود طیف وسیع‌تری از مخاطبان آن‌ها را بشناسند و نامشان بر سر زبان‌ها بیاید.

در اکثر «تلنت شو»‌های دنیا نسبت حضور افراد حرفه‌ای به آماتور ۶۰ به ۴۰ است، چون این افراد با تلاش خود در جامعه محدودتری شناخته و معروف شده‌اند و با ورود به این برنامه‌ها طیف وسیع‌تری از مخاطبان آن‌ها را می‌شناسند وی افزود: در برنامه «عصر جدید» هم به عنوان نمونه افراد شعبده‌بازی که در برنامه شرکت کردند، همگی در حرفه خودشان اشخاص شناخته شده و معروفی هستند، اما به این برنامه آمدند تا کارشان بیشتر دیده شود. البته پدیده‌های کم سن و جوانی هم داشته‌ایم که استعداد‌های ویژه‌ای داشته‌اند و بدون هیچ آموزشی وارد برنامه شدند.

کارگردان نمایش خیابانی «دختران جنگ» یادآور شد: معتقدم که بیشترین جوهره و استعدادی که خداوند به من داده بازیگری است. من از سن کم وارد این عرصه شدم و سال‌ها برای رسیدن به هدفم تلاش کردم به همین دلیل هم وارد برنامه «عصر جدید» شدم که دیده شوم. من در برنامه عنوان کردم که حضور در این برنامه و دریافت چهار چراغ سفید باشکوه‌ترین جایزه‌ای بوده که دریافت کرده‌ام. با وجودی که من جایزه جشنواره بین المللی تئاتر فجر را در کارنامه‌ام دارم، اما اجرای شب گذشته یکی از بهترین اجرا‌های من در طول دوران فعالیتم بود و خوشبختانه بازخورد مثبتی هم از مردم و داوران گرفتم.

رادمنش درباره شکل گیری این قطعه نمایشی توضیح داد: این متن را با همکاری همسرم علی‌محمد رادمنش برای این برنامه آماده اجرا کردم. از زمانی که کتاب «۲۳ نفر» را خواندم سرنوشت اکبر دانشی و اینکه در نهایت چه بلایی به سرش آمد جزو دغدغه‌های من شد و در نهایت نیز تصمیم گرفتم قطعه‌ای در ارتباط با او را برای اجرا آماده کنم. چون من در حوزه دفاع مقدس کار می‌کنم پرداختن به شهدا مخصوصاً شهدای مهجور جزو دغدغه‌هایم است.

«عصر جدید» می‌تواند سکوی پرتابم باشد

وی متذکر شد: بر این باور هستم که همیشه افرادی بهتر از من وجود دارند و ممکن است هنوز استعدادشان دیده نشده باشد. تلاش من این بود که حضور خوبی داشته باشم و مطمئن باشید که این‌طور نبوده که بدون آموزش و با تکیه بر استعداد غریزی‌ام روی صحنه حاضر شوم. جوهره بازیگری در کنار تکنیک کار من را شکل می‌دهد و فکر نمی‌کنم کسی بدون آموزش و به صورت ناگهانی بتواند به عنوان یک پدیده روی صحنه برود. چرا کسی که استعداد دارد و می‌تواند خودش را نشان دهد نباید در چنین برنامه‌ای حضور یابد. منظور من این نیست که مثلاً فردی در سطح محمد اصفهانی در برنامه شرکت کند، اما چرا نباید فرد که استعداد خاصی دارد و دوست دارد شناخته شود در برنامه شرکت کند.

این بازیگر تئاتر در پایان صحبت‌هایش بیان کرد: این برنامه می‌تواند به عنوان سکوی پرتاب من به حساب بیاید و من از این پس با دقت و وسواس بیشتری کار خواهم کرد. همسرم برای بازی در فیلم «گلنسا» جایزه بهترین بازیگر مرد جشنواره بوستن آمریکا از نگاه منتقدان را دریافت کرد که جایزه معتبری است، اما به دلیل اینکه زیاد در سینما شناخته شده نیست جایزه او بازخورد رسانه‌ای مناسبی پیدا نکرد. این مساله دردناکی است پس چرا من نباید از موقعیتی که برای دیده شدن برایم فراهم شده است، استفاده کنم؟
منبع: مهـــر
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۴
زری
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۳:۰۳ - ۱۳۹۸/۰۱/۲۰
2
3
بسیار عالی بودین خانم راد منش و تصمیم خیلی درست و عاقلانه ای گرفتین و من به عنوان هم استانی شما بهتون افتخار میکنم
شکیبانیک
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۰۵ - ۱۳۹۸/۰۱/۲۱
2
2
بسیارعالی وتاثیرگذار بودبه عنوان یک دبیرازشمابسیارمتشکرم زیرا شمابازبان هنربهتر این مفاهیم رابه نسل جوان که بعضی ازآنها بسیار فاصله گرفتند منتقل کردین
ونکته دوم اینکه مادر تهران درک می کنیم در شهرستان ها چه استعدادها ودرّ و گوهرهایی نهفته است .
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۰۴ - ۱۳۹۸/۰۳/۰۵
0
0
بسیارعالی بودین خانم رادمنش براتون بهترینهاراآرزومیکنم موفق باشید
منم دیگه
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۵۹ - ۱۳۹۸/۰۳/۲۸
0
0
با سلام و خسته نباشید
ممنون از برنامه ی خوبتون من از داوران فقط از اریا عظیمی نژاد و خانم رویا نونهالی خیلی خیلی خوشم میاد اقای علیخوانی شما در اول برنامه خیلی خیلی حرف میزنید خواهشن دیگه حرف نزنید وقتی که میاین بگین سلام و برین بشینید برا همین حرف زدنا تونه که بعضی از برنامتون و حذف میکنین خودتون خیلی حرفمیزنین بعد به اجرا کنندگان میگین بیشتر از ۵دقیقه نشه این جوری حق اونا رو زایع میکنین خیلی حرف نزنین
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار