کد خبر: 955695
تاریخ انتشار: ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۷:۱۴
گام دوم انقلاب
مقام معظم رهبری در جایی از بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی مهم‌ترین شاکله در مکتب و تفکر امام راحل را مهندسی دنیا توسط دین می‌خوانند و این مسئله را به‌ عنوان دلیل بزرگ دشمنی با نظام سلطه و بلعکس با ما می‌دانند.

مقام معظم رهبری به بعد دین و اهمیت دینمداری برای ایجاد تمدن نوین اسلامی نگاه دقیق و موشکافانه‌ای دارند، معظم‌له در جایی از بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی مهم‌ترین شاکله در مکتب و تفکر امام راحل را مهندسی دنیا توسط دین می‌خوانند و این مسئله را به‌ عنوان دلیل بزرگ دشمنی با نظام سلطه و بلعکس با ما می‌دانند.

پرواضح است که نقش دین و دینمداری در همه نظریه‌پردازی‌ها، اعم از سیاسی یا غیرسیاسی که شامل همه جزئیات مربوط به جامعه است در قالب دین‌مداری و توسط علمای دینی تفسیر می‌کنند.

نگاه حکیمانه کسانی می‌تواند در باب مدیریت کلان جامعه اعم از مسائل نظامی، اقتصادی، تربیتی وفرهنگی صاحب نظر باشند که دین شناس بوده و یا یک مختصص در حوزه دین باشند و اگر جای دینمداران و دین شناسان در بحث‌های کلان جامعه خالی باشد نظریه‌پردازان غربی و غیر دینی از این خلأ بهره برده و باب میل و طبع خود نظریه‌پردازی کرده و این مسئله باعث غربی شدن مدیریت جامعه خواهد شد.

باید دید که با توجه به اهمیت دین برای رسیدن به تمدن اسلامی و نظری به گام دوم بیانیه چیست؟ آیا رسالت همه دستگاه‌های فرهنگی به‌عنوان متولیان نشر فرهنگ دینی این نیست که اشاعه فرهنگ دینی را در رأس همه برنامه‌ها قرار دهیم تا جوان انقلابی دینمدار تربیت کنیم و با سربازان دین‌باور و دین‌یاور به سوی تمدن‌سازی نوین اسلامی پیش برویم؟

پرداختن معظم‌له به معنویت در بخشی از این بیانیه ارزشمند خود دلیل محکمی است براهمیت اخلاق و معنویت در جامعه به حدی که این دو عنصر مهم را جهت دهنده همه‌ حرکت‌ها و فعالیت‌های فردی و اجتماعی و نیاز اصلی جامعه می‌دانند.

پرواضح است که همه دست‌اندرکاران فرهنگی و دغدغه‌مندان حوزه فرهنگ دینی با مهندسی فرهنگی نوین تمام هم وغم خود را در برجسته‌کردن ارزش‌های معنوی خلاصه کنند نگذارند ارزش‌هایی مثل راستگویی، تواضع، ساده‌زیستی رو به انحلال نهد و جبهه معاند با ترفندهای رنگارنگ و حربه‌های ابلیس گونه شان ارزش‌ها را به ضدارزش تغییر دهند.

نگاهی به سیر صعودی آسیب‌های اجتماعی، گویای این مسئله است که هرگاه پایه‌های اخلاق و معنویت در جامعه سست شود تفکر و نگاه هسته مهم و اثرگزار جوانان که مهمترین سرمایه جامعه هستند روبه اضمحلال خواهد رفت.

حضور مدیران با معنویت و اخلاص در جامعه می‌تواند در مقابله با آسیب‌های اجتماعی کارساز بوده و همچنین در نهادینه کردن هر کدام از این مسائل باید متولیان امر ودستگاه‌های فرهنگی در راس قرار بگیرند و گرنه هیچ کدام از این ارزش‌ها آنطور که باید در جامعه تبیین نخواهد شد.

جای تردید نیست که در جامعه دین‌باور بهتر و بیشتر می‌توان موج امیدآفرینی را ایجاد کرد، البته امیدآفرینی باید مستند به توانمندی‌ها، و ماحصل چهل ساله انقلاب و چشم‌انداز امیدبخش جامعه باشد تا بدین وسیله بتوان مانع سیاه‌نمایی دشمن باشیم.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر