کد خبر: 961769
تاریخ انتشار: ۲۴ تير ۱۳۹۸ - ۱۷:۳۵
رئیس دانشگاه کردستان گفت: باید بخشی از پژوهش‌های دانشگاهی به طرف محصولات و خدماتی برود که شرکت‌های زایشی ایجاد کند و با کمک دانشجویان و اساتید در مراحل گوناگون علمی این حرکت دنبال شود تا به مرحله تجاری‌سازی برسد.

به گزارش خبرگزاری جوان از سنندج، رحمت صادقی شامگاه جمعه در اختتامیه رویداد نوآورانه اشتغالزایی با عنوان آب که در سالن همایش دکتر شیبانی دانشکده مهندسی دانشگاه کردستان برگزار شد، اظهار کرد: ارتباط بین صنعت و دانشگاه از دیرباز مدنظر و یکی از مباحث مهم بوده است و طرح‌هایی هم در این خصوص ارائه شده اما هیچکدام از  این دو طرف به اتفاق‌نظر و اهداف نهایی نرسیده‌اند.

وی با بیان اینکه یکی از عمده‌ترین مشکلات صنعت و دانشگاه این است که به صورت مستقل از هم کار می‌کنند و احساس نیاز به یکدیگر ندارند، افزود: آنچه که اهمیت دارد فقط صرف ارتباط میان این دو  نیست بلکه باید از طریق  صنعت زایشی از دل دانشگاه ایجاد شود و دانشجویان و اساتید طرح‌های پژوهشی را به سمت و سویی ببرند که منجر به اشتغال‌زایی شود.

رئیس دانشگاه کردستان گفت: اگر می‌خواهیم در شرایط کنونی که اشتغال فارغ‌التحصیلان با مشکلات فراوانی روبه‌رو و به معضلی جدی تبدیل شده است، اشتغال ایجاد کنیم، باید دانشگاه را در پرتو گفتمان‌سازی به سوی گفتمان‌سازی در این راستا سوق دهیم که یکی از بسترهای گفتمان‌سازی برگزاری این رویدادها است.

وی با بیان اینکه باید بخشی از پژوهش‌های دانشگاهی به طرف محصولات و خدماتی برود که شرکت‌های زایشی ایجاد کند، گفت: با کمک دانشجویان و اساتید در مراحل گوناگون علمی این حرکت باید دنبال شود و استمرار یابد تا به مرحله تجاری‌سازی برسد.

صادقی به اهمیت ویژه مجموعه فناوری دانشگاه و پارک علم و فناوری به رویدادهای نوآورانه اشتغالزایی اشاره کرد و افزود: برای حمایت از ایده‌ها محدودیتی نداریم و به جای محدودشدن به منابع زیرزمینی باید به دنبال اقتصاد دانش‌بنیان باشیم.

صادقی مزیت‌های نسبی استان را گیاهان دارویی، طیور، آب، باغات، شیلات و گردشگری نام برد و اعلام کرد: در برگزاری رویدادها نباید به این مزیت‌ها محدود شویم بلکه باید مزیت‌آفرینی کنیم.

وی تمرین کارگروهی را از دیگر ویژگی‌های برگزاری این برنامه‌ها عنوان کرد و ادامه داد: هنوز در کشور ما در زمینه کار گروهی و مشارکتی مشکلات زیادی وجود دارد.

رئیس دانشگاه کردستان در ادامه به شناسایی توانمندی‌ها در بستر رویدادهای نوآورانه اشتغالزایی گریزی زد و یادآور شد: آموزه‌های تئوری و اندیشه در این رویدادها به بستر عمل منجر شده و در کسب و کارها به کار گرفته می‌شود.

رویداد نوآورانه اشتغال‌زایی آب چهارشنبه ۱۹ تیرماه در دانشگاه کردستان آغاز شد و پس از ۵۴ ساعت فعالیت روز جمعه به پایان رسید.

انتهای پیام/۲۳۳۰/۷۷

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر