کد خبر: 962964
تاریخ انتشار: ۳۰ تير ۱۳۹۸ - ۲۲:۳۷
انتقاد حسین علیزاده از وضعیت موسیقی و برنامه‌های تلویزیونی
حسین علیزاده از جریان موسیقی و برنامه‌های تلویزیونی که به تقلید از نمونه‌های امریکایی ساخته می‌شوند و همچنین عملکرد ضعیف صداوسیما درباره موسیقی اصیل و فاخر انتقاد کرد.
محمد صادقی
سرویس فرهنگ و هنر جوان آنلاین: حسین علیزاده موسیقیدان و نوازنده بین‌المللی تار کشورمان که دو سال پیش به دلیل عرق به کشور حاضر به پذیرش نشان شوالیه کشور فرانسه نشده بود به عنوان عضو هیئت داوران جشنواره موسیقی جوان، در نشست رسانه‌ای این جشنواره حضور داشت و درباره گرایش و تقلید از برنامه‌های غربی و امریکایی در صداوسیما و نیز وضعیت نابسامان موسیقی سخنانی ایراد کرد. این موسیقیدان عنوان کرد: بعضی از این کودکان پس از موفقیت در جشنواره در شو‌ها مورد سوءاستفاده قرار می‌گیرند. ما باید از پدر و مادر‌ها تعهد داشته باشیم که شرکت‌کنندگانی که در جشنواره موفق می‌شوند، مسئولیتشان بیشتر است و باید بیشتر کار کنند. علیزاده تأکید کرد: کسی که در سنین پایین مطرح می‌شود در معرض خطر قرار می‌گیرد و دیگر کار را ادامه نمی‌دهد. صدا و سیما هم از منظری به این جشنواره توجه می‌کند که باز هم توجه مناسبی نیست و ضربه به پیشرفت این جوانان و نوجوانان می‌زند. قطعاً تا به حال جشنواره تاکنون به این موضوع‌ها فکر نکرده بود.
این موسیقیدان در ادامه گفت: ما صبح تا شب علیه کشور‌های غربی و امریکا شعار می‌دهیم، اما می‌بینیم که تمام برنامه‌هایمان تقلیدی از برنامه‌های آنهاست. همین برنامه تلویزیونی همه چیزش تقلیدی از برنامه‌های امریکایی است. در برنامه تلویزیونی ما تبلیغات در بالاترین سطح اهمیت است.
وی ادامه داد: ما می‌خواهیم در جشنواره موسیقی جوان به جامعه نشان دهیم که این بچه‌ها کاری آسمانی می‌کنند. چرا تهران را با لس‌آنجلس مقایسه می‌کنید، جریانات تبلیغاتی و سرمایه‌گذاری در کشور‌هایی مانند امریکا بسیار مافیا دارد و پیچیده است. در این نشست، علی ثابت‌نیا رئیس جشنواره موسیقی جوان، با اشاره به برگزاری سیزدهمین دوره از این جشنواره موسیقی، گفت: هزار و ۱۲۱ نفر در این جشنواره شرکت کرده‌اند. امسال با تبلیغات خوب برای جشنواره شاهد رشد ۲۰ درصدی از نظر شرکت در جشنواره موسیقی جوان هستیم. به حتم در سال‌های آینده با تدابیر بهتر، تعداد شرکت‌کنندگان بیشتر خواهد شد. وی ادامه داد: در این دوره از حضور ۱۱۰ داور در ۱۱۰ رشته سازی و آوازی بهره می‌بریم. هنرمندانی از ۳۱ استان در جشنواره شرکت کرده‌اند، یعنی از تمامی استان‌های کشور راه‌یافته به بخش نهایی جشنواره داریم. تلاش دبیرخانه و بخش پشتیبانی جشنواره این است که بتواند خدمات رفاهی ویژه‌ای را برای شرکت‌کنندگان فراهم کند، به خصوص کسانی که از شهرستان‌ها به تهران می‌آیند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار