کد خبر: 963149
تاریخ انتشار: ۰۱ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۷:۰۳
رئیس خانه صنعت کردستان
رئیس خانه صنعت کردستان گفت: اگر منابع مالی کشور به درستی و برای پایدار ماندن اشتغال به سوی تولید سوق داده می‌شد، تولید هم تکیه‌گاهی بسیار محکم برای اقتصاد می‌شد و مانند حال حاضر کار به مصادره و تملک دارایی سرمایه‌گذاران توسط بانک‌ها کشیده نمی‌شد.

عبدالله کاردانی در گفت‌وگو با خبرنگار جوان در سنندج اظهار کرد: نجات کشور از مشکلات اقتصادی در گرو توسعه و رونق تولید است.

وی خاطرنشان کرد: رونق حوزه اشتغال، آرامش جامعه، امنیت همه جانبه، جلوگیری از جنگ و خونریزی و پیروزی در مقابل تحریم‌ها و خودکفایی از بستر توسعه و رونق تولید ممکن می‌شود.

کاردانی افزود: با وجود اینکه همه دولت‌ها به اهمیت تولید و نقش آن در توسعه همه جانبه آگاه هستند اما متاسفانه آنگونه که باید در زمینه شکوفایی تولید گام برنمی‌دارند.

رئیس خانه صنعت کردستان تصریح کرد: با گذشت سال‌ها هنوز قوانین کارا و به ویژه رونق تولید در کردستان به تبع از کشور نداریم.

وی گفت: اگر منابع مالی کشور به درستی و برای پایدار ماندن اشتغال به سوی تولید سوق داده می‌شد، تولید هم تکیه‌گاهی بسیار محکم برای اقتصاد می‌شد و مانند حال حاضر کار به مصادره و تملک دارایی سرمایه‌گذاران توسط بانک‌ها کشیده نمی‌شد.

وی اذعان داشت: دانسته و یا ندانسته اگر با تولید به حالت کج‌دار و مریز برخورد نمی‌شد، تولید به این روز دچار نمی‌شد، باید از هر امکانی برای توسعه تولید استفاده کنیم و در به کارگیری همه ظرفیت‌های موجود در راستای ارتقای جایگاه تولید کوشا باشیم.

کاردانی تصریح کرد: برای دستیابی به اهداف در حوزه رونق تولید در گام نخست باید به هر طریق ممکن مسئله محاسبه «ربا بر ربا» را که چون بوم شومی بر سر تولید سایه انداخته است از مسیر تولید پاک شود.

وی اذعان داشت:  باید در راستای کوچک‌سازی دولت و سبک کردن بار دولت و چابک‌سازی کارها از طریق سپردن کار مردم به مردم اقدام شود.

رئیس خانه صنعت کردستان ابراز امیدواری کرد: نسبت به تقویت و به کارگیری تشکل‌های مردمی که ظرفیت بسیار موثر و بازویی قوی و نیرویی توانا در کنار دولت و در خدمت مردم هستند اقدام بایسته‌ مبذول شود.

وی عنوان کرد: چه دولت و چه مردم همه فرزندان این آب و خاک هستند و در ارتقای آن باید همه کوشا باشیم چون افتخار سربلندی مملکت مربوط به آحاد این مملکت است.

کاردانی خاطرنشان کرد: مگر در جنگ، که جان‌های شیرین فدا شد، دولت و ملتی در کار بود، همه در مقابل دفاع از کیان این آب و خاک فارغ از هر حاشیه‌ای به پا خواستند.

وی گفت: عدم پرداخت مطالبات پیمانکاران و تولیدکنندگان پیمانکار موجب کاهش نقدینگی واحدهای تولیدی بعضا تا سرحد ورشکستگی خواهد شد که برخی به ناچار با بیش از 40 درصد نزول، اوراق را در بازار تبدیل به نقدینگی می‌کنند که زیان غیرقابل جبران را متحمل می‌شوند.

کاردانی با بیان اینکه مبارزه با فساد اداری باید از اهم شاخص‌های کاری مسؤولان در استان باشد، گفت: فساد تنها رشوه نیست سپردن کار از امروز به فردا، کم کاری، عدم راهنمایی درست، عدم آگاهی به کار، حتی عدم دلسوزی و عدم انجام کار به موقع از انواع فساد است.

سیاست ارزی مشخص برای تولید تدوین شود

وی اضافه کرد: باید شرایط مناسب برای جذب تسهیلات چه در امر سرمایه‌گذاری و چه در امر دوام و استمرار و نیز سیاست ارزی مشخص برای تولید تامین و تدوین شود تا بتوان بر اساس آن سیاست برنامه‌ریزی لازم انجام و به اجرا درآورد.

کاردانی بر ضرورت عمل بانک‌ها به مصوبه دولت مبنی بر پذیرش قرارداد شرکت شهرک‌های صنعتی به عنوان وثیقه تاکید کرد و گفت: دستگاه‌های مرتبط با حوزه تولید باید راهکارهای مناسب برای رفع موانع تولید ارائه کنند.

رئیس خانه صنعت کردستان در پایان خاطرنشان کرد: در سالی که به عنوان رونق تولید نام‌گذاری شده است باید تمام مصوبات کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید سرلوحه همه دستورات و مقررات قرار گیرد و بسان قانون در این شرایط بحرانی قابل اجرا باشد چرا که در غیر اینصورت تشکل جلسه، اتلاف وقت است.

انتهای پیام/2330/71

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر