کد خبر: 963349
تاریخ انتشار: ۰۲ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۲:۲۸
نگاهی به سخن اخیر رییس‌جمهور از دریچه محیط زیست
بدون شک بسیاری از شهروندان حاضرند تا نیمی از ۲۴ ساعت را هم کارکنند مانند ژاپنی‌ها به قول شما، به شرط انکه شما هم به جای انکه دستور نصب قایق پدالی و ساخت هتل و رستوران و گردشگری سد را به وزارت نیرو بسپارید، کار اصلیش را به او یاد آوری کنید!
علیرضا سزاوار
سرویس جامعه جوان آنلاین: رئیس جمهور در جریان آخرین سفر استانی شان که به خراسان شمالی داشتند، گفته بود: «بعد از جنگ جهانی دوم ژاپنی‌ها گفتند دیگر روزی هشت ساعت نباید کار کنیم. جنگ شده، ویرانی شده، باید کشورمان را آباد کنیم. هشت ساعت کار می‌کنیم پول می‌گیریم، ۴ ساعت، ۵ ساعت هم مجانی کار می‌کنیم. باید این کار را کرد، چاره‌ای نیست. همه ما مسئولیم». آیا دولت مدعی سردمداری محیط زیست، نیم نگاهی هم در این زمینه به ژاپن دارد؟

بدون شک بسیاری از شهروندان حاضرند تا نیمی از ۲۴ ساعت را هم کارکنند مانند ژاپنی‌ها به قول شما، به شرط انکه شما هم به جای انکه دستور نصب قایق پدالی و ساخت هتل و رستوران و گردشگری سد را به وزارت نیرو بسپارید، کار اصلیش را به او یاد آوری کنید!
روحانی در جلسه یکشنبه ۲۶ خرداد ماه هیأت دولت ضمن تأکید بر توسعه گردشگری با استفاده از جاذبه‌های گردشگری در پیرامون سد‌ها و دریاچه‌ها، وزارت نیرو و سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری را مأمور فعال‌سازی این نوع از گردشگری کرده بود.
تامین انرژی پاک و مناسب و حفاظت از منابع طبیعی. چطور است اول شما و وزرایتان کمی شبیه دولتمردان ژاپن عمل کنید تا شهروندان از شما و وزرا و مدیرانتان بیاموزند.
ژاپن نخستین کشور و پیشروترین کشور در پنل‌های خورشیدی شناور، در جهان است. بزرگترین ان بر روی سد یاماکورا قرار دارد؛ که میتواند انرژی مورد نیاز ۵۰۰۰ خانوار را تامین کند. به این ترتیب از تولید ۸۰۰۰ تن گاز دی اکسید کربن به شکل سالانه جلوگیری شد. این شیوه یکی از بهترین شیوه‌های حفظ آب سد‌ها و استفاده بهینه از ظرفیت سد‌ها محسوب میشود.
همینطور سرعت و مقدار تبخیر آب را نیز به شدت کاهش می‌دهد. این نوع پنل‌ها بیش از %۱۶ بیشتر از نوع زمینی ان بازدهی دارند. به علت تاثیر خنک کننده آب. همینطور بنا به تحقیقات ژاپنی‌ها از رشد جلبک‌های مضر برای ماهیان نیز جلوگیری می‌کنند.
در کنار همه مزایای فوق، نیروگاه‌های شناور خورشیدی مزیتی استراتژیک برای ایران دارند. ایران یکی از بیشترین پرتو‌های خورشیدی را در جهان دریافت می‌کند؛ ۲۲۰۰ کیلووات ساعت در مترمربع در سال. چنین منطقه جغرافیایی که معمولا ۳۰۰ روز کاملا آفتابی در طول سال دارد؛ کشور را با چالش عمده تبخیر آب مواجه می‌کند، اما ایران را به یکی از مستعدترین و با صرفه‌ترین مناطق دنیا هم برای به کار بردن انرژی خورشیدی تبدیل کرده است
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار