کد خبر: 964048
تاریخ انتشار: ۰۸ مرداد ۱۳۹۸ - ۰۱:۰۱
از عضوگیری شبانه تا لغو عضویت ناگهانی اعضای انجمن اسلامی
انتخابات انجمن اسلامی دانشجویان ایرانی در بریتانیا هر سال آبان ماه با حضور اعضای رسمی این تشکل برگزار می‌شود، اما این انتخابات اخیرا با حواشی زیاد به صورت ناگهانی و زود‌تر از موعد برگزار شد!
علیرضا سزاوار
سرويس دانشگاه جوان آنلاين: انتخابات انجمن اسلامی دانشجویان ایرانی در بریتانیا هر سال آبان ماه با حضور اعضای رسمی این تشکل برگزار می‌شود، اما این انتخابات اخیراً با حواشی زیاد به صورت ناگهانی و زود‌تر از موعد برگزار شد! نماینده ولی‌فقیه در اتحادیه انجمن اسلامی اروپا هم نتیجه این انتخابات را باطل اعلام کرده است.
به تازگی برخی خبرگزاری‌ها از نتیجه انتخابات انجمن اسلامی لندن خبر دادند. افراد انتخاب شده هم اکثراً افرادی گمنام به‌خصوص در فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی بودند.
 
اسناد توطئه موجود است 

انتخابات زودهنگام در حالی برگزار شده که نه اساسنامه تغییری کرده و نه در شبکه‌های اطلاع‌رسانی دانشجویی خبری مبنی بر وقوع یک انتخابات جدید منتشر شده بود.
اعضای انجمن اسلامی دانشجویان لندن مدارک و اسناد موثقی در اختیار داشتند که حکایت از برنامه‌ریزی و وقوع کودتایی تمام عیار و از پیش برنامه‌ریزی شده علیه آنان داشت.
اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان در اروپا در سال ۱۳۴۴ به صورت رسمی آغاز به کار کرد. در آن سال تعدادی از دانشجویان مسلمان ایرانی در کشور آلمان، ایده تشکیل اتحادیه را با شهید آیت‌الله دکتر بهشتی که امام وقت مرکز اسلامی هامبورگ بود در میان گذاشتند. شهید بهشتی از این ایده استقبال کردند و این اتحادیه درکشور‌های مختلف راه‌اندازی شد.

فعالیت‌های همیشه تأثیرگذار

انجمن اسلامی لندن در بریتانیا از مهم‌ترین بخش این اتحادیه است. فعالیت‌های فرهنگی، اجتماعی و سیاسی انجمن بریتانیا همیشه فعال و تأثیرگذار بوده است. برگزاری مراسم بزرگداشت سالگرد پیروزی انقلاب، گردهمایی‌های ضد صهیونیستی، مشارکت در راهپیمایی روز قدس، برگزاری سخنرانی و پرسش و پاسخ در مورد مسائل روز مانند برجام یا روابط ایران و انگلستان، تریبون‌های آزاداندیشی و حتی شرکت در انتخابات انگلیس و تأثیرگذاری در آن از فعالیت‌های این انجمن بوده است.
مشارکت در کمپین پشتگرمی و کمک به زلزله‌زدگان غرب کشور و جمع‌آوری کمک‌های نقدی و غیرنقدی ایرانیان مقیم انگلستان هم از دیگر اقدامات ارزشمند آن‌ها بود.

تحریکات محرک‌پور

هر سال اعضای رسمی و اصلی شورای هماهنگی انجمن اسلامی لندن طی انتخاباتی توسط رأی اعضای رسمی این انجمن در آبان ماه انتخاب می‌شوند، اما اخیراً میلاد محرک‌پور، دبیر اتحادیه انجمن اسلامی دانشجویان در اروپا بدون ارائه مدارک و مستندات بیان کرد شورای هماهنگی انجمن اسلامی لندن استعفا کرده است، در حالی که اعضای شورای هماهنگی طی نامه‌ای عدم استعفای خود را به طور رسمی پس از این نامه اعلام کردند.
بعد از اینکه دبیر اتحادیه انجمن اسلامی اروپا استعفا را اعلام کرد، طی یک حرکت ناگهانی عضویت تمام اعضای انجمن اسلامی لندن را در سامانه اتحادیه لغو و عضویت اعضا در انجمن اسلامی لندن را منوط به ثبت‌نام مجدد این افراد که تا قبل از این عضو رسمی شورای هماهنگی انجمن اسلامی لندن بوده‌اند اعلام کرد.

«یو سی ال» جایگزین کانون توحید

در ادامه لغو عضویت اعضای رسمی انجمن اسلامی، اتفاقاتی عجیب‌تر مثل عضو کردن ناگهانی ده‌ها نفر در سامانه اتحادیه به عنوان عضو انجمن لندن طی چند روز، گمان‌ها را به سمت یک حرکت از پیش برنامه‌ریزی شده و منسجم علیه این تشکیلات دانشجویی متمایل کرد.
این در حالی است که عضویت در انجمن اسلامی دانشجویان لندن مطابق اساسنامه این انجمن منوط به شرکت متقاضیان عضویت در برنامه‌های عمومی، حداقل به مدت سه ماه است و امکان عضویت هیچ شخصی بدون احراز شرایط عضویت ذکر شده در اساسنامه امکانپذیر نیست.

سرانجام اواخر خرداد با سفر میلاد محرک‌پور از کشور آلمان به لندن و حضور محمدحسین عطایی دولت‌آبادی دبیر مجمع انجمن‌های اسلامی منطقه بریتانیا انتخاباتی در دانشگاه «یو سی ال» لندن با نام انتخابات انجمن اسلامی لندن صورت گرفت.
این انتخابات در حالی رخ داد که حتی برگزارکنندگان آن از حضور در ساختمان رسمی انجمن لندن به نام کانون توحید خودداری کردند و مکانی غیررسمی را برای این انتخابات برگزیدند.

باطل شد

حتی گفته می‌شود شخص دبیر اتحادیه و دبیر منطقه بریتانیا طی تماس‌هایی با سفارت ایران و مرکز اسلامی در لندن سعی بر دخالت دادن این نهاد‌ها در انتخابات مذکور کرده‌اند که با توجه به همکاری‌ها و ارتباطات خوب اعضای قانونی و رسمی انجمن لندن با مسئولان این نهاد‌ها آنان جهت دخالت در این انتخابات همکاری نکرده و درخواست مسئولان اتحادیه را در این خصوص رد نموده‌اند.

حجت‌الاسلام جواد اژه‌ای، نماینده ولی‌فقیه در اتحادیه انجمن اسلامی اروپا هم با بیان اینکه با هیچ کس رفاقت ندارد، انتخابات زودهنگام و تحمیلی برخی به انجمن اسلامی لندن را باطل اعلام کرد و گفت: «اعضای رسمی انجمن اسلامی لندن اعلام کردند که ما استعفای رسمی ندادیم، بر این مبنا انتخاباتی که برگزار شده بود باطل اعلام می‌شود.»

نه به انتخابات جناحی

پس از برگزاری انتخابات مذکور، تصاویر و اخبار آن در برخی رسانه‌ها منتشر شد. تصاویر این انتخابات، اما نقش افراد شناخته شده دیگری از مسئولان سابق اتحادیه را نیز در کنار مسئولان حال حاضر آن در برگزاری انتخابات مشخص کرد و گمان از پیش برنامه‌ریزی شده بودن این حرکت کودتاگونه را تقویت نمود.
رسانه‌ها به دلیل سرعت اتفاقاتی که رخ داد و ناگهانی بودن آن تا چند روز بعد از انتخابات هنوز از اصل ماجرا بی‌خبر بودند. تنها خبرگزاری دانشجو در این زمینه افشاگری‌های زیادی کرد و پیگیر دستیابی به مدارک رسمی انتخابات بود ولی پاسخی از محرک‌پور دریافت نکرد.

به راستی میلاد محرک‌پور به عنوان دبیر اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان اروپا از شرایط قانونی استعفای شورای هماهنگی انجمن لندن در اساسنامه مطلع نبوده یا اینکه او مصلحت را بر تعلیق یکی از فعال‌ترین انجمن‌های اتحادیه انجمن‌های اسلامی اروپا بدون ارائه ادله قانونی دیده است؟!
آنچه انتظار می‌رود، تکرار نشدن اینگونه انتخابات‌های جناحی و تحمیلی در اقصی نقاط اتحادیه انجمن اسلامی اروپاست.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر