کد خبر: 964353
تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۳۹۸ - ۰۶:۰۰
سخنگوی ستاد مبارزه با مواد مخدر با بیان اینکه بیش از ۶۰‌درصد معتادان پیش از اعتیاد شغل داشته‌اند، نقش مهارت آموزی به معتادان برای ماندگاری درمان آنان را تشریح کرد.
سرویس جامعه جوان آنلاین: سعید منتظر المهدی با اشاره به تأثیر آمادگی ذهنی و روحی افراد در درمان اعتیاد افزود: در فرایند باز اجتماعی شدن معتادان فرایند درمانی نیز وجود دارد که در فرایند مذکور مشخص می‌شود فرد چه مقدار دارو باید دریافت کند، اما نکته مهم این است که ذهن و مغز فرد معتاد دارای ثبات باشد، البته این کار زمان بر است به طوریکه فرد باید روان‌درمانی، روانکاوی و روانشناسی شود. همه این کار‌ها باید انجام شود تا فرد آمادگی پیدا کند و جسمش را به سمت پاک شدن ببرد.
وی با بیان اینکه تمام این کار‌ها زمان‌بر است، اظهار کرد: بدیهی است که فرد بلافاصله بعد از آنکه وارد کمپ درمان می‌شود، نمی‌تواند وارد فرایند مهارت آموزی شود. وقتی آمادگی ذهنی و روانی فراهم شد سپس نوبت به مهارت آموزی می‌رسد. بسیاری از معتادان هستند که پیش از ورود به تله اعتیاد مهارت‌هایی را بلدند، به طوریکه بیش از ۶۰‌درصد معتادانی که دستگیر می‌شوند، قبلاً شغل داشته‌اند. منتظر‌المهدی افزود: اگر بتوانیم ارتباط بین منبع خانواده با فرد را برقرار کنیم برنده هستیم در غیر این صورت کار سخت می‌شود. فلسفه اعتیاد این است که وقتی فرد ارتباط کمی با خانواده دارد، فرصت گفتگو در خانواده کم است و بچه‌ها رها هستند، آسیب اعتیاد نیز شروع می‌شود.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار