کد خبر: 964686
تاریخ انتشار: ۱۳ مرداد ۱۳۹۸ - ۰۰:۱۱
احکام متهمان کیمیا خودرو صادر شد؛ احکامی که از ۲۵ تا ۱۰ سال حبس و نیز استرداد تمامی اموال منقول و غیرمنقول متهمان را به دنبال دارد.
سرویس جامعه جوان آنلاین: کیمیا خودرو همان پرونده فریب از طریق فضای مجازی و سایت دیوار بود! هزار و ۱۷۰ شاکی که از ۳۰۰هزار تومان تا ۱۲۰میلیون تومان به حساب این شرکت ریختند تا در مهلت مقرر که عمدتاً یک ماهه بوده خودرو را تحویل بگیرند، اما نه تنها خبری از تحویل خودرو نبود بلکه اعتراضات با دشنام، درگیری و برخورد با افراد قلچماق حاضر در شرکت مواجه می‌شده است.
پرونده متهمان شرکت کیمیا خودرو به اتهام مشارکت در اخلال در نظام اقتصادی با ۹ متهم در شعبه چهارم دادگاه ویژه رسیدگی به جرائم اخلالگران اقتصادی به ریاست قاضی صلواتی و در پنج جلسه محاکمه شدند. پرونده‌ای که همین یک ماه اخیر با هزار و ۱۷۰ شاکی مقابل میز قاضی قرار گرفت.
شکات مختلفی که از ۳۰۰ هزار تومان تا ۱۲۰ میلیون تومان پول خود را به حساب‌های مختلف این شرکت واریز کردند، اما خبری از تحویل خودرو نشد. اکثر این افراد باز هم فریب تبلیغات در فضای مجازی را خوردند و بخشی از آن‌ها آگهی تبلیغ را از سایت دیوار مشاهده کردند و پس از این با مراجعه به شرکت با برخورد مؤدبانه و مسالمت‌آمیز فروشندگان مواجه شدند. این در حالی است که بعد از گذشت یک ماه با مراجعه به شرکت نه تنها پاسخ قانع‌کننده‌ای دریافت نکردند بلکه با برخورد افراد قلچماق مواجه شدند. یکی از شکات تعریف می‌کرد که حتی در برخورد با وی، از چند پله به پایین پرتاب شده، اما باز هم به دلیل بازپس‌گیری پول خود یا تحویل خودرو سکوت کرده است.
همه شکات در پاسخ به سؤال قاضی خواستار اصل پول بودند و اشد مجازات را برای متهمان خواستار می‌شدند و حتی در اعتراض به آزادی برخی از این افراد با قرار وثیقه خطاب به قاضی گفتند، چرا این افراد باید آزاد باشند در حالی که پول مردم را به راحتی خوردند.
مهدی فتاحی‌نیا به تحمل ۲۵ سال حبس، مرتضی فتاحی‌نیا به تحمل ۱۵ سال و دلنیا فتاحی‌نیا به تحمل ۲۰ سال حبس محکوم شدند که هر کدام از این افراد استرداد تمامی اموال منقول و غیرمنقول که کسب کرده و رد آن به شکات و جزای نقدی معادل مجموع اموال و انفصال دایم از خدمات دولتی نیز را در پرونده محکومیت خود دارا هستند.
در ادامه احکام صادر شده، عبدالنبی حسین‌پور، علیرضا اشرف‌تاری، نسرین الهیاری، اعظم کریمی، سمیه عفت‌دوست هر کدام به ۱۰ سال حبس محکوم شدند. همچنین مجید پورمحسنی، غلامرضا بهاری، محمدرضا کشاورز، صادق صمدی، معصومه موسوی، امیرعلی سام رجبی دیگر متهمان این پرونده هستند که به خاطر متواری بودن به صورت غیابی محاکمه شدند. همچنین دادگاه به استناد تبصره یک ماده ۱۴۸ قانون آیین دادرسی کیفری و ماده ۲۱۴ قانون مجازات اسلامی حکم به استرداد وجوه سپرده‌گذاران مالباخته صادر می‌شود و همچنین به استناد بند «پ» و «ج» از ماده ۲۳ قانون مجازات اسلامی مصوب سال ۹۲ و لحاظ ماده ۳۰ همین قانون مجوز شرکت کیمیاخودرو اسپرلوس ابطال و متهمین را به مدت دو سال از دریافت کارت بازرگانی، دریافت ارز دولتی، ثبت سفارش، خدمات دولتی و عمومی، و دریافت دسته چک و اسناد تجاری به عنوان مجازات تکمیلی محکوم کرده است.
لازم به ذکر است بر اساس حکم صادره احکام متهمان ردیف‌های یک تا هشت قطعی است، اما در مورد متهمین ردیف‌های ۹ تا ۱۴ پس از ابلاغ ظرف ۲۰ روز قابل واخواهی خواهد بود.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار