کد خبر: 967757
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: ۰۹ شهريور ۱۳۹۸ - ۰۰:۰۹
رئیس قوه قضائیه با تأکید بر رسیدگی‌های عادلانه و منصفانه:
رئیس قوه قضائیه با هشدار به دستگاه‌های مسئول برای شنیدن صدای اعتراضات دردمندانه کارگران بر ضرورت اصلاح نظام‌های بانکی، صادرات و واردات، مالیات و پرداخت یارانه‌ها تأکید کرد و گفت: «به محض رسیدگی به پرونده‌های فساد، فوراً فریاد جریان‌های وابسته به باند‌های قدرت و ثروت بلند می‌شود، اما بدانند که این فریاد‌ها برای ما بی‌تأثیر است و قاطعانه به مفاسد رسیدگی می‌کنیم.»
سرویس سیاسی جوان آنلاین: به گزارش اداره کل روابط عمومی قوه قضائیه، آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی در اجتماع بزرگ مبلغان که از سوی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم برگزار شد، با بیان اینکه فقه متکفل تمام شئون زندگی فردی و اجتماعی انسان است، خاطرنشان کرد: «تفاوت نظر ما با برخی که یا آشنایی با فقه ندارند یا به دلیل دلدادگی و بعضی از پیوستگی‌ها به فرهنگ غربی نگاه‌شان این است که فقه امر فردی است، این است که بر مبنای تجربه موفق چهل ساله انقلاب، فقه بر همه شئون فردی و اجتماعی زندگی مردم حاکم است.»

رئیس قوه قضائیه، با اشاره به بیانیه مقام معظم رهبری در خصوص گام دوم انقلاب، افزود: «رهبر معظم انقلاب (حفظه الله تعالی)، در بیانیه گام دوم به شکلی جامع، واقعیات جامعه را منعکس کردند. در این بیانیه موفقیت‌ها، کاستی‌ها و مشکلات به شکلی واقعی تبیین و راهبرد گام دوم انقلاب تبیین شد. بر این اساس باید برای همه این باور به وجود بیاید که اداره جامعه مبتنی بر دین و فقه اسلامی کاملاً امکان‌پذیر است و این تجربه در این بخش از کره خاکی موفق بوده است. ان‌شاءالله زمینه‌های بیداری و پیوستن به این نگاه روز به روز بیشتر و زمینه ظهور حضرت حجت (عج) فراهم خواهد شد.»

دشمن دنبال حساسیت‌زدایی است
رئیس قوه قضائیه در ادامه با بیان اینکه دشمن به دنبال حساسیت‌زدایی در جامعه ماست، گفت: «گاه حساسیت سنجی می‌کند که آیا جامعه نسبت به ارزش‌های انقلاب و دین همچنان حساس است یا خیر. اگر احساس کند جامعه نسبت به نقض آموزه‌های دینی عکس‌العملی نشان نمی‌دهد، چند گام جلوتر می‌آید، اما اگر ببیند نسبت به منکرات، فساد، رشوه و تخلفات و جرائم اداری و سازمانی، جامعه حساس است، به این نتیجه می‌رسد که با جامعه انقلابی حساس نمی‌تواند کاری کند.»

آیت‌الله رئیسی با بیان اینکه بیداری اسلامی در منطقه و جهان، دستاورد انقلاب اسلامی است که به برکت خون شهدا و عاشورای حسینی (ع) حاصل شده است، تصریح کرد: «حسین (ع) خون داد که از جامعه جهل زدایی کند. امروز با جاهلیت مدرن مواجهیم که باید شاخصه‌های آن را برای جامعه بیان کنید. امروز زشت‌ترین رفتار‌ها به عنوان تمدن معرفی می‌شود. این‌ها همانی است که در پیشینیان بود ولی امروز شکلی جدید یافته است. همچنان‌که دیروز خون اباعبدالله (ع) جهل زدایی کرد، خون شهدای انقلاب و مدافعان حرم و همه کسانی که در اقصی نقاط جهان در دفاع از ارزش‌های اسلامی به شهادت می‌رسند نیز جهل زداست و این خون‌ها به ثارالله متصل است که خدا ضامن و منتقم آن خواهد بود.»

رئیس قوه قضائیه افزود: «جاهلیت مدرن همراه با «ایسم»‌های گوناگون و مجهز به امپراتوری خبری و رسانه‌ای، فضای ارتباطاتی بسیار پیچیده و علم و فناوری است که همه اهداف خود را با قدرت و زور دنبال می‌کند. باید این ابعاد جاهلیت مدرن برای جامعه بشری روشن و پیام انقلاب اسلامی در این عرصه تبیین شود».

مأموریت بعضی سایت‌ها ایجاد تردید است
رئیس قوه قضائیه با تأکید بر لزوم پاسخ مناسب مبلغان به شبهات و سؤالات، خاطرنشان کرد: «امروز مأموریت بعضی سایت‌ها فقط شبهه افکنی، ایجاد تردید و خالی کردن دل مردم است که باید با ایمان و اعتقاد راسخ، اقدام به ایجاد ظرفیت کنیم و این امر به برکت عاشورای اباعبدالله (ع) کاملاً ممکن است.

امروز بهترین انسان‌ها، با ظرفیت‌ترین انسان‌ها هستند و ما در این دنیای تبلیغات مسموم و یاس‌آفرین به ایجاد ظرفیت نیاز داریم. امتداد عاشورا نیز بر مبنای همین ظرفیت‌سازی در مقابل خطرات، تهدید‌ها و هوای نفسانی است. جریان عاشورا، یک جریان انسان‌ساز و رمز ماندگاری سخن حق در مقابل باطل است. عاشورا رمز ایستادگی در مقابل دشمنان است و باید برای همیشه باقی بماند.»

آیت‌الله رئیسی با بیان اینکه ممکن است بسیاری از مردم خواستار پاسخگویی در خصوص وضعیت اقتصادی کشور باشند، اظهار کرد: «آیا کشور ما از نظر مادی و معنوی ظرفیت کمی دارد؟ نیروی متراکم جوان آماده کار و فعالیت در عرصه‌های مختلف کم داریم؟ مسئله اینجاست که در هر عرصه‌ای تصمیم گرفتیم با اراده مردم و با اخلاص و اتکال به خدا و اتکا به داشته‌های خود و نه با چشمداشت به دشمن و وعده‌های بی اساس امریکایی‌ها و اروپایی‌ها حرکت کنیم، موفق بوده‌ایم.»

رئیس قوه قضائیه با ذکر کلامی از مقام معظم رهبری در خصوص پیش‌بینی آینده‌ای بسیار روشن برای کشور، خاطرنشان کرد: «مردم از تبعیض و فساد گله دارند و گله به جایی هم هست. می‌توان شرایط را متفاوت کرد منتها به این شرط که اجازه ندهیم در نظام اداری ما مطلقا فساد لانه کند و مسئولان باید نسبت به این موضوع حساسیت داشته باشند.»

ساختار‌های فسادزا باید اصلاح شود
آیت‌الله رئیسی با تأکید بر لزوم اصلاح ساختار‌های فسادزا گفت: «نظام بانکی، واردات و صادرات و مالیات باید اصلاح شود. چگونه است که از یک کارمند و کارگر حقوق‌بگیر، فوراً مالیات کسر می‌شود، اما کسی که درآمد میلیاردی دارد از پرداخت مالیات فرار می‌کند؟ امروز بخشی از کمبود بودجه، به دلیل فرار‌های مالیاتی است. رونق تولید با وجود مقوله قاچاق کالا معنا ندارد. سخن از کولبری نیست بلکه درباره قاچاق سازمان یافته سخن می‌گوییم. چرا نظام بانکی اصلاح نمی‌شود که هر روز شاهد تولید یک پرونده نباشیم؟»

رئیس قوه قضائیه با تأکید بر ضرورت اصلاح نظام پرداخت یارانه در کشور اظهار کرد: «چند سال قبل قرار بود یارانه‌ها عادلانه شود. یارانه برای نیازمندان است. متأسفانه آقایان برای پرداخت نکردن یارانه به ثروتمندان، رودربایستی دارند. نظام پرداخت یارانه‌ها باید سامان داده شود. مصرف انرژی باید سر و سامان پیدا کند. چرا این مسائل با تأخیر انجام می‌شود؟ وقتی تصمیم‌گیری نمی‌شود، می‌بینیم که نوسان و تفاوت قیمت دلار تبدیل به یک پرونده روی میز قاضی می‌شود.»

نمی‌توانیم مقابل فساد بی تفاوت باشیم
آیت‌الله رئیسی با اشاره به برخورد دستگاه قضایی با مفاسد اقتصادی اظهار کرد: «اگر کسی فساد کرد، دستگاه قضا نمی‌تواند بی تفاوت باشد و باید عادلانه و منصفانه به آن رسیدگی کند. قضات ما هر چه پرونده رسیدگی کنند، صدایی در نمی‌آید، اما به محض اینکه سراغ پرونده‌های فساد می‌روند، فوراً فریاد جریان‌های وابسته به باند‌های قدرت و ثروت بلند می‌شود و رسیدگی‌ها را سیاسی و جناحی عنوان می‌کنند. اما بدانند که این سخنان بی‌تأثیر است و ما در رسیدگی قاطعانه، عادلانه و منصفانه به مفاسد، به هیچ‌کدام از این سخنان توجهی نخواهیم کرد.»

رئیس قوه قضائیه در ادامه با اشاره به ایرادات موجود در مسیر خصوصی‌سازی در کشور تصریح کرد: «خصوصی‌سازی لازم است و هیچ‌کس تردیدی ندارد که دولت نباید تصدی‌گری کند بلکه باید ناظر و حامی باشد، اما اگر یک مجموعه به نحوی واگذار شد که روز به روز فعالیت آن رو به افول رفت، باید نوع واگذاری بررسی شود. مقام معظم رهبری به دو مصداق در این زمینه اشاره کرده‌اند. مشکلات ساختاری و رفتاری در این زمینه وجود دارد.» آیت‌الله رئیسی خطاب به دستگاه‌های مسئول هشدار داد: حضرات! صدای اعتراض دردمندانه کارگران اراک، تبریز، کرمانشاه، هفت تپه و سایر نقاط کشور را بشنوید. ببینید چه اتفاقی افتاده است. آیا مقصود قانون از خصوصی‌سازی همین بود یا این به تاراج دادن اموال عمومی است؟ ما قطعاً به همه این موارد رسیدگی خواهیم کرد.
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
میرزا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۱۱ - ۱۳۹۸/۰۶/۰۹
0
1
✨ از قوه قضائیه درخواست داریم که فساد و ظلم و بی عدالتی در هر نقطه ای باشد ، باید با آن برخورد انقلابی بشود .
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۱۶ - ۱۳۹۸/۰۶/۰۹
0
1
احسنت بر شما اقای ریسی خدا قوت وقدرت بشما بدهد تا بتوانید جلو اختلاس ها را بگیرید تا از شنیدن خبر اختلاس ودزد ی وبردن پول کشور به خارج ما اینقدر رنج نکشیم ونا امید نشویمخدا یارت
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار