کد خبر: 968540
تاریخ انتشار: ۱۶ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۶:۰۵
مدیرکل سازمان بهزیستی استان اصفهان:
مدیرکل اداره بهزیستی استان اصفهان گفت: معلولان باید روش مطالبه‌گری مقتدرانه و به دور از پرخاش را فرهنگ‌سازی کنند؛ چرا که مطالبه‌گری درست بیشتر موثر واقع می‌شود.

به گزارش خبرنگار جوان آنلاین از اصفهان، مدیرکل اداره بهزیستی استان اصفهان درآئین رونمایی از پوستر دومین جشنواره رسانه ای معلولان که در مجتمع مطبوعات اصفهان وباحضور اعضای ستاد این جشنواره، رئیس هیئت مدیره انجمن حمایت از بیماران آسیب نخاعی اصفهان برگزارشد،اظهارداشت :سازمان بهزیستی  برای برگزاری چنین جشنواره هایی واهمیت به معلولان احترام شایانی قائل است ووظیفه خود می داند که ارگان ها ودستگاه هایی که به معلولان خدمت می کنند برای آنان اهمیت بیشتری قائل شود.

مرضیه فرشاد بیان داشت :ایمان داریم که اثر قلم شما اصحاب رسانه و هنر قلم شما هنرمندان خیلی بیشتر از آن چیزی است که فکرش را می‌کنید. شمامی‌تواند دل‌های مردم و مسئولان را به سمت حمایت بیشتر از معلولان هدایت کند.

وی با تاکید بر فرهنگ‌سازی مطالبه‌گری افزود: باید روش مطالبه‌گری مقتدرانه و به دور از پرخاش را فرهنگ‌سازی کرد چرا که مطالبه‌گری درست بیشتر موثر واقع می‌شود؛ مردم و مسئولان باید جایگاه افراد معلول را بشناسند و برای آن احترام قائل شوند و لازم است که این روش مطالبه‌گری را در پیش بگیریم.

در ادامه این آئین، دبیر برگزاری جشنواره رسانه‌ای معلولان نیزگفت: هدف از برگزاری این جشنواره آگاه سازی مردم نسبت به معلولان است وهمچنان که همه باید آگاه باشیم فاصله هرکدام از ما تا صندلی چرخ دار فقط یک لحظه است و امکان دارد با تصادف یا حوادث دیگری دچار معلولیت شویم.

منصور گلناری ادامه داد:از دیگر اهداف برگزاری این جشنواره،تغییر نگاه های عموما ترحم آمیز و دلسوزانه جامعه به معلولان است که بهترین راه برای تغییر این نگاه به میدان آمدن معلولان و نشان دادن توانایی‌ها ی ایشان است.

وی ابراز داشت: بعضی از مسئولان با معلولان مانند یک تندیس رفتار می‌کنند ، در حالی که نه تنها از قانون سه درصد استخدام آنها را رعایت نمی‌کنند در عمل هم  حقوق اولیه معلولان را  رعایت نمی‌کنند.

دبیر برگزاری جشنواره رسانه‌ای معلولان خاطرنشان کرد: در کشورهایی که برای تعداد اندک معلولان که درصد کمی از جامعه انان را تشکیل می دهند تمام شرایط رفاهی را منجمله پیاده روها ،ورودی ادارات و فروشگاهارا برای آنان تسهیل وروان کرده اند ولی در کشور ایران وبخصوص شهر اصفهان هنوز این رفاه بطور100درصد تعریف نشده است.

حامد ایزدی، عضو ستاد جشنواره رسانه‌ای معلولان در این نشست بیان کرد: رسانه‌ها همیشه می‌توانند دو نگاه بازدارنده و محافظ‌گرانه را دنبال کنند، مشکلات در امکانات و سخت‌افزارها است که مانع انجام کاری می‌شود و این نبود امکانات و عدم عزم امکان سازی سبب به مرحله عمل نرسیدن قانون سه درصد استفاده معلولان در ارگان‌ها شده است.

وی درباره نخستین دوره از جشنواره رسانه‌ای معلولان بیان کرد: سال گذشته برای نخستین بار جشنواره رسانه‌ای معلولان بصورت بین‌المللی و در بخش‌های اصلی ویژه معلولان و بخش ویژه برای افراد غیر معلول برگزار شد و در این راستا حدود یک هزار و 400 اثر از استان‌ها و همچنین سه کشور خارجی به دبیرخانه ارسال شد که پس از داوری‌های به عمل آمده از بیش از 50 برگزیده تقدیر به عمل آمد.

ایزدی افزود: چیزی که جشنواره امسال را از سال پیش متمایز می‌کند یکسان شدن دو بخش جشنواره و رقابت افراد معلول و غیر معلول با یکدیگر است، این در حالی بوده که خودمان پیش از هرکسی این اطمینان را به خود داده و خود را از دیگران متمایز نکردیم.

در ادامه ساجده السادات رضوی‌زاده عضو دیگری از ستاد جشنواره رسانه‌ای معلولان گفت: آثار ارسالی باید از شهریورماه سال گذشته تا شهریورماه سال جاری منتشر شده باشد، اما این در حالی است که معلولان با موضوع آزاد مجاز به شرکت در این جشنواره هستند.

وی درباره نحوه ارسال آثار افزود:هر فرد می‌تواند سه اثر در زمینه های دلخواه گزارش اجتماعی، قطعه ادبی، گفت‌وگو، گزارش مکتوب، عکس خبری، عکس سوژه‌ای، تیتر، گزارش مصور، طنز، کاریکاتور، فن بیان و... به واتس‌آپ و تلگرام شماره ۰۹۰۳۱۸۴۹۸۷۹  به دبیرخانه جشنواره واقع در چهارراه فلسطین، جنب دفتر روزنامه رسالت ارسال کنند

رضوی‌زاده با اشاره به اینکه دومین جشنواره رسانه‌ای معلولان در آبان‌ماه برگزار می‌شود، تاکید کرد:  شرکت کنندگان تنها تا 22 مهرماه سال جاری برای ارسال آثار خود فرصت دارند.

محمد جواد خادمی، عضو دیگرستاد جشنواره رسانه‌ای معلولان گفت : در حق معلولان اجحاف شده است و این افراد با مشکلات اجتماعی زیادی دست و پنجه نرم می کنند .

وی افزود: وجود سلیقه ها و نگرش های مختلف نسبت به مشکلات معلولان، علی‌رغم تمامی قوانین مصوب حوزه معلولان مانع محقق شدن حقوق شهروندی ما  شده است، برای مثال حمل و نقل عمومی برای معلولان باید رایگان باشد و همچنین سه درصد از ظرفیت استخدامی ارگان‌ها باید به معلولان اختصاص یابد در صورتی که چنین اتفاقی نمی‌افتد و باید قوانین را اصلاح و یا حذف کنیم.

عضو ستاد جشنواره رسانه‌ای معلولان اظهار داشت: هدف از برگزاری جشنواره رسانه‌ای معلولان این است که یک صدا، خبر و حتی قلمی به کار گرفته شود تا معلولان نیز دیده شوند، چرا که امروزه خدمت‌رسانی به معلولان، فقط در حد ارائه آمار به رسانه‌ها تنزل پیدا کرده است.

در پایان این آئین از پوستر دومین جشنواره رسانه‌ای معلولان با حضور مدیر کل بهزیستی استان و خبرنگاران رونمایی شد.

.

 

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار