کد خبر: 970261
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: ۰۱ مهر ۱۳۹۸ - ۰۱:۲۲
سرویس ایران جوان آنلاین: یکبار دیگر نیاز مدارس و یکبار دیگر وعده جدید و یکبار دیگر جملاتی که به «می‌شود» ختم شد. یکبار دیگر مدارس مناطق محروم و اینبار وزیر آموزش و پرورش که از حذف مدارس خشتی و گلی سراسر کشور تا آبانماه سال‌جاری خبر می‌دهد. با اینکه هر سال موضوع مدارس کپری و خشتی و گلی و از همه مهم‌تر، مدارس فرسوده‌ای که سقف‌های لرزانشان حادثه ساز می‌شوند، نقل زبان مسئولان است و در مورد حذف و بازسازی و نوسازی آن‌ها وعده‌ها می‌دهند، اما باز هم با آغاز سال تحصیلی جدید اخبار زیادی در مورد پابرجا ماندن اینگونه مدارس منتشر می‌شود. اخباری که نگرانی والدین و دلهره دانش‌آموزان و وعده و وعید مسئولان را به همراه دارد.

همین چند روز پیش بود که از کرمان خبر رسید هنوز هم کلاس‌های کپری، چادری و کانکسی و غیر مقاوم در مناطق مختلف این استان قابل مشاهده است و مدارس خشتی و گلی در برخی استان‌ها خود را برای پذیرایی از دانش‌آموزان آماده می‌کنند. با این حال محسن حاجی میرزایی وزیر آموزش و پرورش شنبه که به صداوسیما رفته و چشم در چشم مردم سخن می‌گفت با اشاره به وجود مدارس کپری مدعی شد باید برای سازه‌های این مدارس براساس اقتضای فضا، فکری شود. در عین حال مدارس خشت و گلی خطرناک‌تر است و تا پایان آبان حذف تمامی مدارس خشت و گلی را جشن خواهیم گرفت. البته باید تأکید کنم که تا ابتدای مهرماه همه استان‌ها به جز سیستان و بلوچستان هیچ مدرسه خشت و گلی نخواهند داشت.

با توضیحات وزیر محترم چنین استنباط می‌شود که هیچ استانی مدرسه خشتی و گلی ندارد و فقط سیستان و بلوچستان باقی مانده که آن هم طی دو ماه آینده با این مدارس خداحافظی خواهد کرد. اما مروری بر قول و قرار مسئولان طی یکسال اخیر و اتفاقات ناگوار مدارس طی چند سال گذشته نشان می‌دهد، اکثر این حرف‌ها در زمان وقوع حوادث بوده و بعد از آن، بدون توجه به وظایف هر سازمان و نهاد و مدیران و روسای آن‌ها در زمینه رفع کمبودها، همه چیز به دست فراموشی سپرده شده است.

همین چند ماه پیش و با پایان امتحانات خرداد بود که خبر‌های زیادی در مورد ساخت مدارس جدید به جای مدارس خشتی و گلی و بهسازی مدارس فرسوده و تأمین تجهیزات و امکانات آن‌ها در زمان تعطیلات تابستان منتشر شد. اما حالا وقتی برخی از همین مسئولان از تأمین سیستم گرمایی استاندارد تا قبل از آغاز فصل سرما یا رفع نواقص تا چند ماه آینده و تأمین نیاز‌ها پیش از پایان سال‌جاری حرف می‌زنند، چنین استنباط می‌شود که آن‌ها هم با بچه‌ها به تعطیلات تابستانی رفته و امروز به سرکار خود بازگشته و متوجه نیاز‌های مراکز آموزشی و وظایفشان در این رابطه شده‌اند.

تأسف‌بارتر اینکه، مسئولان فکر می‌کنند حتماً باید حرف بزنند و در این میان راست و دروغش اصلاً مهم نیست! امروز مسئولان دولتی در شرایطی از حذف مدارس خشت و گلی و کپری در کرمان سخن می‌گویند که نمایندگان مردم این استان در مجلس در گفتگو‌های جداگانه با رسانه‌ها وجود مدارس غیرمقاوم و کپری را تأیید کرده‌اند.
ناگفته نماند تحصیل و حضور دانش‌آموزان در مراکز آموزشی فقط به یک بنای مقاوم ختم نمی‌شود و در این میان مسائل مهم‌تر دیگری نیز وجود دارد. ایجاد مراکز شبانه‌روزی در مناطق محروم برای پوشش تحصیلی عشایر و روستا‌های دور افتاده و جلوگیری از ترک تحصیل دانش‌آموزان این مناطق از جمله موارد مهمی به شمار می‌آید که این اواخر از طرف فرمانداران شهرستان‌های شرق و جنوب استان کرمان نیز مطرح شده بود.

به‌هر حال این‌بار وزیر آموزش و پرورش به عنوان عالی‌ترین مقام سیستم آموزشی کشور رودر روی مردم حرف زده و قول‌هایی داده که همگان منتظرند تا ببینند تا دو ماه آینده چه تحولاتی در این زمینه رخ خواهد داد. هر چند رسانه‌ها بنا به تکلیف خود این موضوع را پیگیری خواهند کرد، اما انتظار می‌رود آقای وزیر برای نهادینه کردن خوش قولی و احترام به مردم و فرزندان آنها، پای حرف خود بایستد و با حذف مدارس خشتی و گلی، یکبار برای همیشه پرونده این مدارس را ببندد.
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
قاسم
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۵۰ - ۱۳۹۸/۰۷/۰۱
0
0
40 سال است که به همین منوال هر وزیری میاید و وعده هایی میدهد و میرود و حالا این ارثیه رسیده به وزیر جدید. کار هایی را که یک ماهه و یک ساله نمیتوان انجام داد را الکی قول ندهید . جمع اوری تمامی مدرسه های اسف بار فقط و فقط در سیستان بلوجستان نیاز به زمان حداقل 4 ساله دارد با زیر ساخت های اصولی و استاندارد . حالا حساب کنید در کل مملکت بخواهیم این معضل را رفع کنیم؟ واقعا جرا قوه قضاییه وزیران قبلی را دادگاهی نمیکند ؟ این وزیران طی مدت به اصطلاح خدمت جه کار میکردند؟ جرا یقه رییس جمهور گرفته نمیشود؟ جا دارد قوه قضاییه با قدرت بالا با اینها برخورد جدی داشته باشد. البته امیدی به مجلس نبوده و نیست.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۴۵ - ۱۳۹۸/۰۷/۰۲
0
0
وزیر آموزش و پرورش ... رودر روی مردم حرف زده و قول‌هایی داده
که نه والدین باور دارند نه خود وزیر یا بهتر بگوییم
نه ارزش گفتن دارند نه ارزش شنیدن
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار