کد خبر: 970997
تاریخ انتشار: ۰۶ مهر ۱۳۹۸ - ۱۲:۳۸
یک شبکه خبری آمریکایی از احتمال رونمایی ارتش چین از تسلیحات و تجهیزات نظامی پیشرفته خبر داده است.
سرویس بین الملل جوان آنلاین: چین احتمالا قصد دارد به زودی و طی مراسم رژه نظامی در روز ملی این کشور که سه شنبه اول اکتبر (۹ مهر) برگزار خواهد شد، برخی از پیشرفته‌ترین تسلیحات نظامی را در معرض دید جهان قرار دهد.

بر اساس این گزارش حدود ۱۵ هزار پرسنل نظامی، بیش از ۱۶۰ فروند هواپیما و ۵۸۰ قبضه سلاح و تجهیزات نظامی بخشی از رژه ۸۰ دقیقه‌ای در شهر پکن پایتخت چین خواهد بود که در مراسم ویژه روز ملی چین شرکت خواهند کرد. در این رژه قرار است پیشرفت‌های نظامی ارتش چین به نمایش گذاشته شود.

از مهمترین تجهیزات و تسلیحات نظامی که قرار است در این رژه به نمایش گذاشته شود می‌توان به فناوری پهپاد و سامانه‌های موشکی پیشرفته اشاره کرد.

ژنرال تان مین معاون ستاد مشترک ارتش چین در این باره گفت: همه تسلیحاتی که قرار است در معرض نمایش گذاشته شود، در چین ساخته شده است. این مساله نشانگر توانایی چین برای خلاقیت و نوآوری در توسعه و تحقیق صنایع نظامی است.

در اینجا به بخشی از تسلیحات و تجهیزات نظامی که قرار است در این رژه به نمایش درآید، اشاره می‌کنیم.

موشک DF-۴۱

بخش مهمی از این رژه متمرکز بر موشک بالستیک قاره پیمای جدید و قدرتمندی موسوم به DF-۴۱ خواهد بود. برخی برآورد‌ها نشان می‌دهد که این موشک قدرتمندترین موشک بر روی کره زمین است.

این موشک که از سال ۱۹۹۷ میلادی تاکنون کار طراحی تحقیق و توسعه آن آغاز شده است قرار بود در رژه‌های ۲۰۱۵ و ۲۰۱۷ به نمایش درآید، ولی تا امسال نمایش آن به تاخیر افتاده است.

پروژه دفاع موشکی در مرکز مطالعات بین المللی و راهبردی بر این باور است که برد این موشک قدرتمند چینی بیش از ۹۳۲۰ مایل معادل ۱۵ هزار کیلومتر خواهد بود، بیشتر از هر موشک دیگری بر روی کره زمین. این موشک قادر به حمل ۱۰ کلاهک هسته‌ای مستقل است. این موشک اگر از چین شلیک شود از نظر تئوری می‌تواند خاک آمریکا را در ۳۰ دقیقه هدف قرار دهد.

این موشک قابلیت حمل با کامیون‌های نظامی و قطار را دارد. تصاویر ماهواره‌ای گرفته شده در اوایل امسال، سکو‌های شلیک این موشک را در منطقه‌ای در داخل خاک مغولستان نشان داده است. این تصاویر ماهواره‌ای همچنین نشان می‌دهد که چین احتمالا آماده استقرار حداقل ۱۸ فروند از این موشک‌ها در مغولستان است.

موشک بالستیک JL-۲ برای زیردریایی‌های هسته‌ای

این مهمترین سلاح از کلاس جین در ناوگان زیردریایی‌های هسته‌ای چین است که مسلح به موشک‌های بالستیک است. ۴ فروند از این زیردریایی هم اکنون در حال خدمت است و ۲ فروند دیگر نیز در دست ساخت است. هر یک از این زیردریایی‌ها قادر به حمل ۱۲ فروند موشک JL-۲ است. برد این موشک‌ها ۴۴۷۳ مایل معادل ۷۲۰۰ کیلومتر است.

این موشک می‌تواند اهدافی از هند تا آلاسکا را در معرض دید خود قرار دهد. به نوشته هفته نامه Jane's Defence، موشک JL-۳ که برد بیشتری نسبت به این موشک بالستیک دارد، در اواخر سال ۲۰۱۸ و بار دیگر ژوئن امسال آزمایش شده است. البته قدرت این موشک چینی هنوز کمتر از موشک بالستیک کلاس اوهایوی ناوگان زیردریایی‌های هسته‌ای آمریکا است. هر یک از این زیردریایی‌ها قادر به حمل ۲۰ فروند موشک تریدنت است. هر موشک نیز می‌تواند ۱۰ کلاهک هسته‌ای حمل کند.

DL-۱۷

این یک نمونه از گلاید ماورای صوت است. این وسیله نظامی از طریق یک راکت موشک استاندارد شلیک می‌شود، ولی پس از رسیدن به ارتفاع دلخواه راکت از آن جدا شده و گلاید ماورای صوت موشک را حمل کرده و هدف را مورد اصابت قرار می‌دهد.

این وسیله نظامی می‌تواند در ارتفاع پایین و سریع پرواز کند. حداقل ۵ برابر سرعت صوت یا ۳۸۰۰ مایل بر ساعت معادل ۶۱۱۵ کیلومتر بر ساعت. چین از سال ۲۰۱۴ میلادی تاکنون در حال آزمایش فناوری گلاید ماورای صوت بوده است. پیش بینی می‌شود این وسیله پیشرفته نظامی در سال ۲۰۲۰ میلادی رسما به بهره برداری برسد.

گزارش سرویس تحقیقاتی کنگره آمریکا نشان می‌دهد که ایالات متحده در زمینه این فناوری از چین و روسیه عقب‌تر است و قبل از ۲۰۲۲ میلادی قادر به استفاده عملیاتی از آن نخواهد بود.

بمب افکن H-۶N

H-۶ برای سال‌های سال مهمترین و اصلی‌ترین بمب افکن بلندپرواز چین بود، ولی تصاویر گرفته شده از برنامه‌های مقدماتی برای آمادگی برپایی رژه سه شنبه نشان می‌دهد که این بمب افکن به روز رسانی شده است. این بمب افکن قادر به حمل موشک‌های DF-۲۱ است و این مساله به بمب افکن مذکور توانایی ویژه‌ای را در برابر ناو‌های جنگی دشمن به خصوص ناو‌های هواپیمابر خواهد داد.

پهپاد DR-۸

این پهپاد رادارگریز بخش زیادی از توجهات افکار عمومی و کارشناسان نظامی را در این رژه به خود معطوف می‌کند آن هم به خاطر شکل براق و سرعت مافوق صوت. این پهپاد قادر است ۵ برابر سریعتر از سرعت صوت پرواز کند و مهمترین ماموریت آن نزدیک شدن به ناو‌های هواپیمابر در جریان درگیری و ارسال اطلاعات به پایگاه‌های موشکی است.

پهپاد Sharp Sword

ناظران ارتش چین تصاویری از یک پهپاد جدید موسوم به Sharp Sword منتشر کرده اند، یک پهپاد پهن پیکر برای استفاده از ناو‌های هواپیمابر. این پهپاد دو جایگاه داخلی بمب دارد و طراحی رادارگریز بودن آن نشان می‌دهد که برای نوع جدیدی از جنگ پهپاد‌ها ساخته شده است.

به اعتقاد یک کارشناس نظامی، چیزی که این پهپاد را متمایز می‌کند، قابلیت رادارگریزی آن است که نشان می‌دهد برای سناریو‌های شبیه افغانستان ساخته نشده است که دشمن سلاحی فراتر از رگبار در اختیار ندارد. این پهپاد برای دور زدن و عبور از سامانه‌های دفاعی پیچیده ساخته شده است. این پهپاد نخستین بار در سال ۲۰۱۳ آزمایش شد و نمایش آن در رژه اول اکتبر می‌تواند نشانگر آن باشد که تولید آن در مراحل نهایی است.

پهپاد زیردریایی

یکی از مرموز‌ترین و مهمترین تجهیزات ارتش چین که در رژه امسال رونمایی خواهد شد، پهپاد زیردریایی است. این یکی از نخستین پهپاد‌های زیردریایی چین خواهد بود.

تانک‌ها

تصاویر گرفته شده نشان می‌دهد که ارتش چین قصد دارد در رژه سه شنبه آینده تانک‌های جنگی موسوم به Type ۹۹ و تانک‌های سبک Type ۱۵ را به نمایش بگذارد.
منبع: تسنیم
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار