کد خبر: 971763
تاریخ انتشار: ۱۱ مهر ۱۳۹۸ - ۰۴:۳۰
حسام‌الدین سراج مطرح کرد
حسام‌الدین سراج معتقد است که با حضور مافیای موسیقی راحت‌تر می‌توان کنسرت برگزار کرد تا اینکه بخواهیم در ایام محرم و صفر کنسرت مناسبتی برگزار کنیم!
سرویس فرهنگ و هنر جوان آنلاین: حسام‌الدین سراج، خواننده موسیقی سنتی کشورمان در رابطه با مصائب و مشکلات امروزه در فضای موسیقایی کشورمان به ایسنا می‌گوید: برگزاری کنسرت در فصول عادی به این صورت است که تهیه‌کننده با وزارت ارشاد و جا‌های مورد نیاز مرتبط است و برای هنرمندان پاپ کنسرت برگزار می‌کند، به همین جهت نیز به آن مافیا می‌گویند. با حضور در این مافیا راحت‌تر می‌توان کنسرت برگزار کرد تا اینکه بخواهیم در ایام محرم و صفر کنسرت مناسبتی برگزار کنیم. این خواننده موسیقی سنتی کشورمان که همزمان با دومین سوگواره موسیقایی عاشورا که قطعاتی از آلبوم «وداع» را با سبک عاشورایی روی صحنه برده است در مورد اجرای این آلبوم می‌گوید: آلبوم «وداع» سال گذشته نیز در آبان ماه اجرا شد و برخی از دوستان آن را شنیده بودند و علاقه داشتند که کنسرتی با اجرای آثار این آلبوم روی صحنه ببرند که این مهم با مقدماتی انجام شد، البته جلسه‌ای برای فروختن یا نفروختن بلیت این کنسرت داشتیم که من گفتم برای مردم عادت شده که برای شرکت در مجلس اباعبدالله (ع) پول نمی‌دهند. حال چه اشکالی دارد که اگر شهرداری می‌تواند، هزینه‌های این امر را تقبل و مردم را برای حضور در این برنامه دعوت کند؟ سراج ادامه می‌دهد: چنین برنامه‌ای به اصطلاح قدیمی، برگزاری همان روضه ولی به شیوه هنری است، در واقع در روضه مداحان می‌خوانند و چند نفر درباره واقعه کربلا صحبت می‌کنند ولی در این برنامه اشعار عمان سامانی برای مردم خوانده شد، یک ارکستر بزرگ ساز‌های زهی ایرانی را نواخت و یک گروه کر ۱۰ یا ۱۴ نفره نیز همخوانی کرد. این خواننده موسیقی سنتی اظهار می‎کند: من از این کار‌ها خیر دیده‌ام. این کار‌ها آنقدر جنبه معنوی زیادی برای من و بچه‌های دست‌اندرکار دارد که حاضرند حتی از جیب خود هزینه کنند و مردم بیایند و این کار‌ها را ببینند.

وی در پاسخ به این سؤال که چرا هنرمندانی که توانایی اجرا در کنسرت‌های مذهبی یا متناسب با ایام محرم و صفر را دارند، علاقه‌ای به شرکت در برگزاری این برنامه‌ها نشان نمی‌دهند، می‌گوید: این مسئله به نوع نگرش افراد برمی‌گردد. بعضی از هنرمندان به‌خصوص موسیقیدان‌ها تصورشان این است که افراد اهل دین و دیانت موسیقی را قبول ندارند، یعنی با آن سر سازگاری ندارند، به همین جهت عقب‌نشینی می‌کنند. این کار ساده نیست چراکه برای انجام این کار باید با دو جناح بجنگید. از یک طرف باید آقایان مسئول را قانع کنید که این کار یک ضرورت اجتماعی است و از طرف دیگر باید برای گرفتن مجوز اجرا دردسر بکشید.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار