کد خبر: 971799
تاریخ انتشار: ۱۳ مهر ۱۳۹۸ - ۱۲:۳۸
ضرورت تشکیل پلیس ساختمان در تبریز
رئیس کل دادگستری استان آذربایجان شرقی با تأکید بر جلوگیری از تخلفات ساختمانی، تشکیل پلیس ساختمان را از ضروریات دانست و گفت: اکثریت بدنه 14 هزار نفری شهرداری تبریز سالم اند و انگشت شماری هم اگر تخلفی کردند باید خودِ مسئولان شهرداری نظارت و رصد کرده و برخورد کنند.

موسی خلیل الهی پس از استماع اعضای شورای شهر تبریز که به طرح مشکلات مختلف شهر از جمله رفع موانع سرمایه‌گذاری، جلوگیری از تخلفات ساختمانی و مسائل زیست محیطی پرداختند، اظهار داشت: مسئولان شهری باید بدون لحاظ گرایش‌های سیاسی با همکاری سایر مسئولان در حل مشکلات شهر تلاش کنند.

وی با اشاره به اینکه قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران اداره کشور را بر مبنای آرای عمومی قرار داده است افزود: شوراهای اسلامی شهر و روستا یکی از مصادیق اِعمال اراده مردم در اداره کشور است. شورا جایگاه و تأثیری مهم در اداره کشور دارد. شور و مشورت در اسلام سابقه ای 1400 ساله دارد.

خلیل الهی ادامه داد: بر اساس اصل یکصد و سوم قانون اساسی، استانداران، فرمانداران، بخشداران و سایر مقامات کشوری که از طرف دولت تعیین می‌شوند در حدود اختیارات شوراها ملزم به رعایت تصمیمات آنها هستند.

رئیس تشکیلات قضایی استان یکی از مشکلات تمام شهرداری‌ها را فقدان تعریف درآمد پایدار در طول زمان و اداره شهرداری با اتّکا به درآمد مقطعی عنوان کرد و بر ایجاد درآمد پایدار از طریق فراهم کردن زمینه علمی برای سرمایه‌گذاری و جذب سرمایه‌گذار تأکید و اضافه داشت: تشکیلات قضایی استان از سرمایه‌گذاری و اشتغال در استان حمایت می‌کند.

وی با تأکید بر جلوگیری از تخلفات ساختمانی، تشکیل پلیس ساختمان را از ضروریات دانست و اظهار داشت: اکثریت بدنه 14 هزار نفری شهرداری تبریز سالم اند و انگشت شماری هم اگر تخلفی کردند باید خودِ مسئولان شهرداری نظارت و رصد کرده و برخورد کنند طوری که حتّی یک نفر هم به فکر تخلف نیفتد؛ این خواسته مردم است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر