کد خبر: 971997
تاریخ انتشار: ۱۳ مهر ۱۳۹۸ - ۱۲:۳۹
نماینده مردم شهرستان‌های مریوان و سروآباد
نماینده مردم شهرستان‌های مریوان و سروآباد گفت: یکسری مشکلات در استان کردستان در سایه بی‌توجهی مسوولین و یا ناتوانی مدیران به وجود آمده است که تحقیق و تفحص برای ریشه‌یابی این مشکلات است.

منصور مرادی در گفت‌وگو با خبرنگار جوان در سنندج اظهار داشت: نمایندگان مجلس سازوکار و ابزارهای قانونی مختلفی برای نظارت بر حسن اجرای قانون در همه نهادها و دستگاه‌های اجرایی کشور در اختیار دارند که مذاکره، تذکر به مسوولین دستگاه‌های اجرایی، طرح سؤال، استیضاح و تحقیق و تفحض مسوولین چه در سطح استانی و چه ملی از جمله آنها است.

وی افزود: طی چندین سال گذشته یکسری مشکلات در استان کردستان در سایه بی‌توجهی مسوولین و یا ناتوانی مدیران به وجود آمده است و باعث شده استان کردستان متناسب با استعداد و پتانسیلی که دارد رشد و پیشرفت نکند و توسعه پیدا نکند.

نماینده مردم شهرستان‌های مریوان و سروآباد در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در ارتباط با این مشکلات بارها به مدیران ارشد استان تذکر داده شده، جلساتی برگزار و مذاکراتی هم در سطح استان و کشور انجام شده اما متأسفانه به نتیجه مطلوب نرسیدیم.

وی اذعان کرد: لذا درخواست تحقیق و تفحص از استانداری کردستان به درخواست اینجانب به کمیسیون تخصصی شوراها و امور داخلی مجلس ارجاع شد و در این هفته این طرح در کمیسیون رأی‌گیری شد و نهایتاً نمایندگان با اکثریت آراء با این تحقیق و تفحص موافقت کردند.

وی تصریح کرد: بلاتکلیفی استخدام‌های سال 92، وضعیت بازارچه مرزی باشماق و بازارچه سیران‌بند بانه، بلاتکلیفی معابر کولبری شهرستان‌های مریوان، سروآباد و بانه، مشکل دفع زباله و ساماندهی پسماندها در استان بویژه در مریوان، سرانجام نامعلوم کارت سوخت شهرهای مرزی، وضعیت سازمان همیاری شهرداری‌های استان، ماده 100، ماده 5 تغییر کاربری‌ها، مزایده و مناقصات شهرداری‌ها و معاملات مورددار از جمله موارد مطرح شده در درخواست تحقیق و تفحص از استانداری کردستان است.

مرادی گفت: امروز بعد از گذشت چندین سال از استخدامی‌های سال 92 هنوز تعدادی از پذیرفته‌شدگان بکارگیری و تعداد زیادی هم بکارگیری نشده‌اند هرچند در این ارتباط چندین دفعه مکاتبه کردیم اما به نتیجه‌ای نرسیدیم.

وی یادآور شد: مشکل بعدی در استان وضعیت نامناسب بازارچه‌های مرزی است، بازارچه‌ای مثل بازارچه باشماق مریوان که دومین بازارچه مرزی صادراتی کشور است آنقدر به آن بی‌توجهی شده است که امروز با مشکلات عدیده‌ای دست و پنجه نرم می‌کند.

نماینده مردم شهرستان‌های مریوان و سروآباد گفت: وضعیت مرز باشماق مریوان اصلا قابل مقایسه با مرز مقابل ما در عراق نیست و از لحاظ زیرساخت‌ها و امکانات خدماتی و رفاهی شرایط بسیار نامناسبی است که البته تمام این مشکلات به ضعف مدیریتی مدیران استان برمی‌گردد ضعفی که از سال‌ها پیش شروع شده و امروز هم ادامه دارد.

وی به مشکلات موجود در شهرداری‌ها اشاره کرد و گفت: در شهرستان‌ها زمین‌هایی به افرادی واگذار شده که اصلا معلوم نیست چه افرادی هستند، طی چه فرایندی و چه شرایطی زمین به آنها واگذار شده است و در ماده 5 که بحث تغییر کاربری‌ها مطرح است معلوم نیست که تغییر کاربری‌ها طبق چه ضوابط و قوانینی انجام شده است.

وی افزود: با توجه به اینکه استانداری ناظر بر شهرداری است باید پاسخگو باشد که علت وضعیت نابسامان شهرداری‌های استان چیست؟ باید پاسخگو باشد که چرا برای مشکل دفع زباله و ساماندهی پسماندها در استان و بویژه در شهرستان مریوان که حتی باعث بروز آسیب‌های اجتماعی شده برنامه‌ای ندارند؟ باید تکلیف مناقصه‌ها و مزایده‌هایی که در سال 86 در شهرداری انجام شده است مشخص شود.

مرادی ادامه داد: مورد بعدی مطرح شده در درخواست تحقیق و تفحص از استانداری کردستان مربوط می‌شود به سازمان همیاری شهردار‌ی‌ها که زیرنظر استانداری فعالیت می‌کند، این سازمان اصلا معلوم نیست در استان چه کاری انجام می‌دهند، چه کسی مسوول آن است؟  هر چند وقت یکبار استانداری یک نفر غیرمتخصص و ناتوان را به عنوان مسوول سازمان همیاری‌ها معرفی می‌کند بعد از مدت کوتاهی آن را برمی‌دارد و بدون هیچ معیار خاصی یک نفر دیگر را جایگزین می‌کند.

سرنوشت نامعلوم کارت‌های سوخت شهرهای مرزی در کردستان

نماینده مردم شهرستان‌های مریوان و سروآباد در مجلس شورای اسلامی، بلاتکلیفی کارت سوخت شهرهای مرزی را مورد بعدی مطرح شده در درخواست تحقیق و تفحص از استانداری عنوان کرد و گفت: هرچند این کارت‌ها و این سوخت سهمیه شهرهای مرزی است اما معلوم نیست این کارت‌ها به چه افرای داده می‌شود، در مزایده به چه کسانی واگذار می‌شود، چه کسانی آن را می‌فروشند، پول و درآمد آن کجا می‌رود و اصلا حساب و کتابی در این ارتباط وجود دارد یا ندارد، هیچی مشخص نیست.

وی یاداور شد:  هر چند در این مدت با وجود اینکه چندین مرتبه در ارتباط با این مشکلات و موضوعات پیگیری کردیم و چند مرتبه به مسئولین استان و از جمله شخص استاندار فرصت داده شد که توضیحات و یا مستندات و مدارک موجود خود را ارائه دهند اما متاسفانه چیز خاصی به ما ارائه نشد و در نهایت نتیجه‌ای دریافت نکردیم لذا این مشکلات را در قالب درخواست تحقیق و تفحص از استانداری در کمیسیون تخصصی مجلس آوردم.

باید منشا مشکلات کردستان مشخص شود

مرادی گفت: امیدواریم هر چه زودتر این طرح وارد صحن علنی مجلس شود و آنجا هم رای بیاورد که تحقیق و تفحص چندین ساله از استانداری انجام شود که بدانیم منشا و دلیل این مشکلات چه چیز و یا چه کسانی هستند؟ و معلوم شود که مدیران متخلف در استان و شهرستان‌ها چه کسانی هستند که این تخلفات را انجام می‌دهند.

نماینده مردم شهرستان‌های مریوان و سروآباد تصریح کرد: این تحقیق و تفحص از استانداری باید انجام شود تا واقعیت مشکلاتی که چندین سال است در استان وجود دارد با شفافیت اعلام شود، البته این تحقیق و تفحص خواسته شخصی فقط من نماینده نیست بلکه این مطالبه مردم است که از نمایندگان مجلس انتظار دارند پیگیر مشکلاتی که عامل توسعه‌نیافتگی استان شده‌اند باشند، توسعه نیافتگی که عامل اصلی آن کم‌کاری، بی‌توجهی و عدم انجام قانونی امور توسط مدیران و مسئولان است.

گام بعدی پیگیری امور از طریق قوه قضاییه

وی تاکید کرد: البته با وجود این ما به عنوان نماینده مجلس می‌توانیم از طریق ماده 234 که یکی از اختیارات نمایندگان است از طریق قوه قضاییه امورات را پیگیری کنیم لذا اگر نتیجه مطلوب را دریافت نکردیم حتما از طریق قوه قضاییه اقدام می‌کنیم.

انتهای پیام/2330/83

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر