کد خبر: 974512
تاریخ انتشار: ۲۹ مهر ۱۳۹۸ - ۲۲:۴۰

سرویس اقتصادی جوان آنلاین: آسیب‌های جنگ‌های تجاری امریکا را تمام دنیا از فلات‌های ایسلند گرفته تا کارخانه‌های اتومبیل‌سازی ژاپن حس می‌کنند و با توجه به استاندارد‌های تعیین شده آینده صنعت خودرو در جهان تاریک است.
رؤسای بانک‌های مرکزی و وزرای دارایی در هفته جاری روایت‌های ناراحت‌کننده‌ای از آسیب دیدن اقتصادهایشان در جلسات صندوق بین‌المللی پول و بانک جهانی در واشنگتن داشتند. برخی از آن‌ها اشاره کردند سیاست امریکا از دهه ۱۹۴۰ که به تشکیل صندوق بین‌المللی پول کمک کرد بسیار تغییر کرده است.
دیوید ملپس، رئیس بانک جهانی به شرکت‌کنندگان در جلسه این هفته گفت: «در آن زمان اقتصاد جهان بیش از یک دهه بود که تحت فشار عوارض بالا، رکود و جنگ قرار داشت که باعث شد هنری مورگنتو، وزیر خزانه‌داری وقت امریکا از یک سیستم اقتصاد جهانی پشتیبانی کند.»
ملپس گفت پیام امریکا در آن زمان این بود: «اول هیچ محدودیتی برای موفقیت وجود ندارد و دوم رونق و موفقیت گسترده به نفع همه است.»
رئیس صندوق بین‌المللی پول گفت تأثیرات منفی ناخواسته جنگ‌های تجاری آشکار شده است و همه ضرر کرده‌اند.
کریستالینا جورجیوا، مدیرعامل صندوق بین‌المللی پول نیز گفت: پس از به پایان رسیدن گردهمایی ۱۸۹ عضو صندوق بین‌المللی پول، تأثیرات منفی ناخواسته جنگ‌های تجاری آشکار شد، همه ضرر کرده‌اند.
۱۵ ماه پیش، امریکا، بزرگ‌ترین واردکننده جهان یک جنگ تجاری تلخ را با چین، بزرگ‌ترین صادرکننده جهان آغاز کرد. دونالد ترامپ هم در مرکز شکست اکثر مذاکرات تجاری با شرکای تجاری برتر واشنگتن قرار دارد.
صندوق بین‌المللی پول در همین هفته تخمین زد که جنگ‌های تجاری رشد اقتصاد جهان را در ۲۰۱۹ تا ۳ درصد کاهش می‌دهد که پایین‌ترین حد طی یک دهه گذشته است.
آسیب این جنگ‌ها به‌طور مساوی تقسیم نشده است. امریکا به‌خاطر هزینه بالای داخلی مصرف‌کنندگانش، کمترین آسیب را بین ۲۰ اقتصاد برتر دنیا از کاهش صادرات دیده است.
پیر موسکوویسی، کمیسر اتحادیه اروپا در امور اقتصادی و مالی گفت: بیشترین آسیب را کشور‌های اروپایی حس کرده‌اند، چون اقتصاد آن‌ها به‌شدت وابسته به صادرات و برای تجارت باز است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار