کد خبر: 978487
تاریخ انتشار: ۰۱ آذر ۱۳۹۸ - ۲۳:۵۵
در حالی سایت وزارت ورزش مدعی شده که مسئولان کشتی قول چهار مدال طلا در المپیک توکیو را به وزیر ورزش داده‌اند که به نظر می‌رسد مسعود سلطانی‌فر با وجود کم‌کاری در رسیدگی به وضعیت المپیکی‌ها، در حال انداختن توپ ناکامی احتمالی در زمین اهالی کشتی است.
سعيد احمديان
سرویس ورزشی جوان آنلاین: وزیر ورزش این روز‌ها فعال‌تر از هر زمانی به گفته خودش در حال رصد کردن اوضاع المپیکی‌هاست، آن‌هم در حالی که تنها هشت ماه بیشتر تا روشن شدن مشعل المپیک توکیو باقی نمانده و خیلی‌ها خوش‌بین به خبر‌هایی که تابستان آینده از توکیو می‌رسد، نیستند و می‌گویند زمان از دست رفته است و با دست‌وپا زدن در این ماه‌های آخر سخت می‌توان پیش‌بینی کرد رنگ مدال‌هایمان عوض شود. با این حال مسعود سلطانی‌فر در دو هفته اخیر سعی کرده نگاه فوتبالی‌اش را کنار بگذارد و احوالی از منهای فوتبالی‌ها و ورزشکارانی بپرسد که در سال سخت المپیک برای کسب سهمیه توکیو آخرین مراحل آمادگی و اردوهایشان را پشت سر می‌گذارند.

همین است که یک روز مصاحبه می‌کند و می‌گوید شخصاً برنامه المپیکی‌ها را پیگیری می‌کند و روز دیگر به مسئول دفترش می‌سپرد، ساعت جلسه با رؤسا و مربیان فدراسیون‌های المپیکی را تنظیم کند. مانند پنج‌شنبه که نوبت کشتی بود و علیرضا دبیر به همراه محمد بنا و غلامرضا محمدی خودشان را از فدراسیون کشتی و غرب تهران به شمال تهران و وزرات ورزش رساندند تا با حضور در دفتر سلطانی‌فر از آخرین وضعیت کشتی به وزیر گزارش بدهند.

قول یک نتیجه تاریخی در روز‌های افول
رابطه کشتی و وزارت ورزش برخلاف چند ماه پیش آنقدر خوب شده است که اگر در زمان رسول خادم، وزیر ورزش سال به سال زحمت جلسه با اهالی کشتی و رفتن به خانه کشتی را نمی‌داد بعد از رفتن خادم و انتخاب علیرضا دبیر دیگر خبری از اختلافات گذشته نیست، به طوری که انگار نه انگار که تا همین چند وقت پیش، وزیر روی دیدن اهالی کشتی را نداشت!

حالا، اما با رفتن خادم، هوای روابط کشتی و وزارت دیگر ابری نیست و آفتابی است. شاید به همین دلیل است که وزیر اگر ماه به ماه با اهالی کشتی جلسه نگذارد و گزارش‌شان را روی میزش نبیند، ماهش به آخر نمی‌رسد.

در حالی ۲۰ مهر، علیرضا دبیر و غلامرضا محمدی در غیاب بنا به دیدار وزیر رفته بودند که پنج‌شنبه گذشته در آخرین روز آبان هم رئیس فدراسیون کشتی و سرمربیان کشتی آزاد و فرنگی به وزارت ورزش رفتند و پشت میز جلسه با وزیر نشستند. این‌بار، اما محمد بنا برخلاف جلسه مهرماه اهالی کشتی با وزیر ورزش، در جلسه حاضر بود تا دیگر شایعه اختلاف یا استعفا در کشتی به بیرون درز نکند.

پس از این جلسه، سایت وزارت ورزش روز پنج‌شنبه در حالی صحبت‌های محمد بنا و غلامرضا محمدی را روی خروجی‌اش قرار داد که برخلاف مصاحبه‌های دیگر سرمربیان کشتی آزاد و فرنگی، خبری از انتقاد و کمبود‌ها نبود و در مقابل اظهارنظر و البته قولی عجیب از محمد بنا روی خروجی سایت رسمی وزارت ورزش قرار گرفت، قولی که کمتر مربی‌ای سعی می‌کند ریسک دادن آن را بپذیرد.

محمد بنا، اما در این مصاحبه با روایت دیدار با وزیر گفته است: «مسعود سلطانی‌فر به رئیس فدراسیون دستور دادند که همه امکانات از هر نظر در اختیار سرمربیان آزاد و فرنگی قرار گیرد، از طرفی یک قول سنگین نیز از ما گرفتند که هم در آزاد و هم در فرنگی دو طلا بگیریم.» درست خوانده‌اید و اصلاً تعجب نکنید، آنطور که سایت وزارت ورزش از بنا نقل کرده، وزیر قول چهار مدال طلا را از کشتی در المپیک توکیو گرفته و گویا فدراسیونی‌ها نیز آن را قبول کرده‌اند.

قول اهالی کشتی به وزیر ورزش برای کسب چهار مدال طلا در المپیک توکیو در شرایطی است که علیرضا دبیر اول شهریورماه در اظهارنظری جنجالی گفته بود: «فدراسیون کشتی در وضعیت قرمز است و الان می‌گویم که کسی توقع کسب سهمیه و مدال المپیک نداشته باشد.» او یک ماه بعد هم پس از مسابقات جهانی حرفش را تکرار کرده بود: «برای المپیک ۲۰۲۰ قول مدال نداده‌ام. این واقعیت کشتی ماست. ما در فرنگی سه سهمیه نگرفتیم و در آزاد هم نتوانستیم چهار سهمیه بگیریم.»

زرنگی وزیر و توپی که به زمین کشتی افتاد
در شرایطی مربیان و مسئولان فدراسیون کشتی طبق ادعای سایت وزارت ورزش قول کسب چهار مدال طلا را به وزیر ورزش داده‌اند که کشتی شرایط سختی را از نظر بودجه‌ای سپری می‌کند و حمایت‌ها المپیکی نیست و کشتی در مسابقات قهرمانی جهان ۲۰۱۹ که شهریورماه گذشته در قزاقستان برگزار شد در دو بخش کشتی فرنگی و آزاد تنها یک مدال طلا کسب کرد. همچنین قول کسب چهار طلا در المپیک سال آینده در شرایطی است که کشتی ایران در المپیک گذشته در ریو تنها توانست یک طلا، آن‌هم توسط حسن یزدانی که از نوابغ کشتی جهان است کسب کند. علاوه بر این توقع کسب چهار طلا از کشتی در حالی مطرح شده که این رشته ورزشی در بهترین دوره حضور در تاریخ المپیک، در لندن توانست سه مدال طلا به دست آورد، آن‌هم در روز‌هایی که نسل طلایی کشتی در اوج بود.

حال در وضعیتی که کشتی هنوز نتوانسته حتی سهمیه‌های کامل المپیک را در دو بخش فرنگی و آزاد کسب کند و در اوج قرار ندارد، انتشار خبر قول گرفتن وزیر از مربیان کشتی برای کسب چهار مدال طلا در المپیک توکیو، چندان با واقعیت امروز کشتی سازگار نیست و به نظر می‌رسد انتشار چنین وعده‌ای تنها فشار را روی جامعه کشتی افزایش می‌دهد، آن‌هم در حالی که این روز‌ها به واسطه شرایط سخت اقتصادی کشور، وضعیت اردویی و تدارک تیم‌های اعزامی به المپیک برخلاف چهار سال گذشته با سختی‌های زیادی روبه‌رو است و این کار محمد بنا و غلامرضا محمدی را سخت‌تر می‌کند.

به همین خاطر بدیهی است که گرفتن قول چهار مدال طلا از کشتی و دادن این «قول سنگین» از سوی بنا، محمدی و دبیر به سلطانی‌فر تنها شاید انداختن توپ در زمین کشتی باشد و وزارت ورزش بخواهد با علم کردن این قول از زبان اهالی کشتی، روی همه کم‌کاری و کم‌توجهی‌هایی که به واسطه فوتبال‌زدگی وزیر ورزش در سال‌های اخیر به رشته‌های المپیکی شده است، سرپوش بگذارد و آن‌وقت است که در صورت ناکامی تمام تقصیرات بر گردن مسئولان و مربیان کشتی می‌افتد که به قولشان عمل نکرده‌اند.

ترکش‌ها در حالی از وزارت ورزش دور می‌شود، که بی‌تفاوتی وزارت به المپیکی‌ها با توجه به عملکردی که وزیر ورزش در چند سال اخیر و سال منتهی به المپیک داشته، بیشترین تأثیر را در کارنامه احتمالی ایران در توکیو خواهد داشت، به خصوص که سلطانی‌فر امروز در سال المپیک، تازه رصد برنامه‌های المپیکی‌ها و دیدار با رؤسای فدراسیون‌ها و مربیان رشته‌های المپیکی را در برنامه‌هایش قرار داده است، برنامه‌هایی که با سه سال تأخیر قرار است اجرایی شود!
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار