کد خبر: 985963
تاریخ انتشار: ۲۳ دی ۱۳۹۸ - ۱۵:۳۱
مدیر تجاری سازی فناوری و اشتغال جهاد دانشگاهی استان اردبیل:
مدیر تجاری‌سازی فناوری و اشتغال جهاد دانشگاهی استان اردبیل گفت: از طریق اجرای طرح توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار، مشاغل خانگی بانوان در استان اردبیل تقویت می شود.

به گزارش خبرنگار جوان انلاین از اردبیل، مهران محمدی در کارگروه اشتغال و سرمایه‌گذاری شهرستان خلخال که با حضور جمعی از پیشران‌ها و مشمولان این طرح برگزار شد، اظهار کرد: پس از مصاحبه و بررسی شرایط و توانمندی‌های افراد، از میان 579 نفر از مشمولان طرح توانمند‌سازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار، 148 نفر شامل 24 درصد بی‌سرپرست و 76 درصد بد سرپرست، وارد فاز نهایی در استان اردبیل شده‌اند تا با پیش بینی ریزش‌های احتمالی سهمیه 102 نفری استان ساماندهی شود.

محمدی ادامه داد: این طرح به کارفرمایی معاونت امور بانوان و خانواده ریاست جمهوری و نظارت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی طراحی شده است که  جهاددانشگاهی به عنوان مجری در سطح کشور شناخته شده و امید می رود به اشتغال پایدار زنان سرپرست خانوار منجر شود.

وی با اشاره به اهداف اجرای این طرح، افزود: با شکل‌گیری ساختار طرح در استان اردبیل، تعیین مزیت‌های شغلی، شناسایی و ارزیابی زنان سرپرست خانوار مشمول، شناسایی پیشران‌ها و ایجاد شبکه اشتغال در دستور کار قرار داده شد و در این مسیر دستگاه‌های مرتبط همکاری سازنده‌ای را به عمل آوردند.

محمدی خاطرنشان کرد: شورای علمی این طرح با حضور چهره‌های شاخص در حوزه مشاغل خانگی از استانداری، اداره کل تعاون، میراث فرهنگی، صمت، بهزیستی، کمیته امداد و جهاددانشگاهی تشکیل یافته است که تصمیم‌گیری و اقدامات لازم برای اجرا برآمده از خرد جمعی شورا است.

وی سه مزیت خیاطی و پوشاک، بافته های داری و غیر داری، صنایع دستی چرم، مجسمه سازی به روش پاپیه ماشه را چهار رشته مورد نظر در این طرح در استان اردبیل بیان کرد و افزود: این رشته‌ها بر اساس اسناد بالادستی، فرهنگ و توانمندی‌های استانی و ظرفیت پیشران‌ها و وضعیت بازار در نظر گرفته شده است که کار آموزش و فعالیت‌های مربوط به ظرفیت سنجی بازار توسط پیشران‌ها در حال انجام میباشد.

مدیر تجاری سازی فناوری و اشتغال جهاد دانشگاهی استان اردبیل اظهار کرد: در استان اردبیل بیش از 14 هزار و 600 زن سرپرست خانوار وجود دارد که البته شناسایی افراد مشمول برای طرح توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار به دلیل شرایط خاص و مقررات آن با مشکلاتی مواجه بوده است که تلاش شده از همه ظرفیت‌ها بهره‌مند شویم.

وی ادامه داد: با توجه به تعامل سازنده‌ با دستگاه‌های مختلف بیش از 300 پیشران فعال در استان شناسایی شده است اما به دلیل وجود مشکلات سرمایه‌ای امکان بهره‌برداری مناسب هنوز به عمل نیامده است و امیدواریم با همکاری نزدیک اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان بتوانیم به توسعه فعالیت‌های آنان کمک کنیم.

محمدی با اشاره به شرایط زنان تحت پوشش این طرح گفت: 23 درصد مشمولان طرح استان مربوط به شهرستان خلخال است که در همه بخش‌های آن پراکندهاند و در سه مزیت خیاطی و پوشاک، بافتههای داری و غیر داری و صنایع دستی چرم ساماندهی می‌شوند.

وی با بیان اینکه ارائه هرگونه خدمات آموزشی به مشمولان این طرح بصورت رایگان توسط پیشران‌ها ارائه می‌شود، افزود: آموزش زنان سرپرست خانوار خلخال آغاز شده و این افراد پس از گذراندن آموزش‌های تخصصی و کسب مهارت نسبی، زیرپوشش پیشران‌های مجری طرح، در بخشی از محل زندگی خود مشغول کار خواهند شد.

محمدی هدف این طرح ر ا علاوه بر تامین شغلی و درآمد پایدار برای زنان سرپرست خانوار در محل زندگی و در کنار خانواده ذکر کرد و گفت: حقوق ماهیانه حاصل از این طرح برای هریک از افراد مشمول طرح به تناسب میزان فعالیت افراد و انتظار پیشران‌ها از  15 الی ۳۵ میلیون ریال پیش‌بینی شده است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر