کد خبر: 986918
تاریخ انتشار: ۲۸ دی ۱۳۹۸ - ۱۶:۱۳
مدیرکل میراث فرهنگی استان اردبیل:
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اردبیل با اشاره به قابلیت‌های این استان در زمینه تولید عسل اصیل گفت: در صورت همکاری اتحادیه صنف عسل و لبنیات‌فروشان آماده راه‌اندازی موزه عسل در اردبیل هستیم.

به گزارش خبرنگار جوان آنلاین از اردبیل، نادر فلاحی در جلسه بررسی روند راه‌اندازی موزه عسل در اردبیل اظهارداشت: راه‌اندازی موزه‌هایی که بتواند بخشی از قابلیت‌های این استان را به نمایش بگذارد حمایت می‌شود.

وی افزود: عسل تولیدی استان اردبیل در کشور بی‌نظیر است و بواسطه پوشش گیاهی کوه سبلان کیفیت قابل توجهی دارد.

مدیرکل میراث فرهنگی استان اردبیل تصریح کرد: برای راه‌اندازی موزه عسل با هدف معرفی سابقه تولید، شیوه‌ها و ادوات تولید و انواع عسل تولیدی در این استان تلاش می کنیم.

فلاحی به ثبت ملی عسل و خامه (بال-قیماق) اشاره کرد و گفت: برندسازی المان‌های استان بویژه عسل که نمادی از سوغات و کوه پربرکت سبلان است یکی از ضرورت‌های معرفی گردشگری غذا در این استان است.

وی همچنین از برگزاری جشنواره عسل و لبنیات استان به عنوان یکی از جاذبه‌های اصلی گردشگری غذا خبر داد.

مدیرکل میراث فرهنگی استان اردبیل گفت: استان اردبیل رتبه سوم در تولید محصول عسل در کشور را دارد و به علت حضور پرشمار گردشگران در استان، علاوه بر صادرات، فروش عسل در داخل استان نیز با برند عسل سبلان رواج دارد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها