سرویس اقتصادی جوان آنلاین: به گزارش «فارس»، با افزایش جمعیت در جهان و در کنار آن محدودیتهای ایجاد شده برای تولید از قبیل تغییرات آب و هوایی، گرم شدن کره زمین، محدودیت آب، فرسایش خاک دانشمندان جهان به این فکر افتادهاند که امنیت غذایی را چگونه تأمین کنند.
به گزارش پایگاه خبری CGTN، یوآن لانگپینگ، آگرونومیست چینی در سن ۹۰ سالگی بذر برنج اصلاح کرده که قابل کشت در زمینهای شور است. در حال حاضر یک میلیارد هکتار زمین شور در دنیا وجود دارد و سالانه ۱۰ میلیون هکتار هم به آن اضافه میشود و اگر اینها به زیر کشت برنج برود، انقلابی در تأمین غذایی جهان ایجاد خواهد کرد. برنج معمولی امکان رشد در آبهایی بیش از ۳/۰ درصد شوری را ندارد، اما گونهای که آقای یوآن معرفی کرده قادر خواهد بود در آبهای بیش از دو برابر این میزان شوری رشد کند و عملکردی معادل ۳/۹ تن در هکتار داشته باشد.