کد خبر: 987881
تاریخ انتشار: ۰۴ بهمن ۱۳۹۸ - ۲۳:۵۸
معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت کار با اشاره به پرداخت تسهیلات روستایی گفت: از تسهیلات اشتغال روستایی حدود ۵ /۱۱ هزار میلیارد تومان در بانک‌ها تصویب شد، حدود ۵/ ۱۰ هزار میلیارد تومان تا کنون پرداخت شده‌است.
سرویس اقتصادی جوان آنلاین: عیسی منصوری، در گفتگو با «تسنیم» ادامه داد: برای اینکه این تسهیلات به هدف برسد، نظام نظارتی ویژه‌ای را راه‌اندازی کرده‌ایم که منحصر به فرد و برای اولین بار این اتفاق افتاده‌است. در این سامانه شناسایی مغایرت‌ها و انحراف‌ها امکان‌پذیر است و سپس نحوه مواجهه مشخص است. یعنی در این برنامه اگر تسهیلاتی در اختیار متقاضی قرار گرفت و اشتغالی ایجاد نشد، تمام مزیت‌ها پس گرفته می‌شود.

معاون اشتغال وزارت کار ادامه داد: اگر نیروی کار بیمه نشده باشد، مزیت‌ها پس گرفته می‌شود. اگرآموزشی ارائه نشده باشد، مزیت‌ها پس گرفته می‌شود. ما به پرداخت وام بسنده نکرده‌ایم. ما همیشه گفته‌ایم که برای ایجاد اشتغال صرفاً پرداخت تسهیلات کافی نیست. پیشنهاد کرده ایم که در بحث اشتغال روستایی، الگو‌های جدید را به کار گرفتیم. مانند تأمین مالی مبتنی بر قرارداد. این طرح در مشهد، اصفهان، بوشهر و کرمانشاه اجرا شد. کشاورزان در این طرح با شرکت‌های مختلف کار می‌کنند. این تأمین مالی به صورتی بوده است که کشاورز نیازمند وثیقه نبوده‌است و اتصال به شرکت بزرگ و صادرات به کشور‌های بزرگ را داشته‌اند. تهیه سند توسعه اشتغال روستایی برای اولین بار در کشور ایجاد شد. تا پیش از این سند متمرکزی در این حوزه وجود نداشت، مشوق‌های بیمه‌ای هم از دیگر طرح‌هایی بود که اجرایی شد.

وی با بیان اینکه در حالت کلی نگاه سنتی قدیمی با ظاهر تئوری که در کشور شکل گرفت منجر به این شد که برای درآمد بالا کارخانه بزرگ بزنیم گفت: به‌طور مثال در خوزستان بیکاری فارغ‌التحصیلان بیشتر از کم‌سوادان است که با راه‌اندازی کارخانه مشکل حل نمی‌شود، پتروشیمی داریم، اما مشکل بیکاری حل نشد. به طور مثال در این حوزه می‌توانیم با فعالیت روی حوزه آبزیان برای افراد تحصیلکرده و بی‌سواد شغل ایجاد کنیم.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار