کد خبر: 988334
تاریخ انتشار: ۰۷ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۴:۳۲
توضیحات سید‌نظام موسوی درباره ائتلاف نیروهای اصول‌گرا در انتخابات پیش‌رو
بعد از اینکه آیت‌الله رئیسی به قوه‌قضاییه تشریف بردند و به ریاست قوه منصوب شدند، به‌طور طبیعی حضور خود در جلسات ائتلاف را به صلاح ندیدند و بعد از ایشان، جلسات شورا با محوریت دکتر حداد عادل و تعداد کثیری از نمایندگان طیف‌های مختلف نیرو‌های انقلابی ادامه پیدا کرد.
سرویس سیاسی جوان آنلاین: سید نظام موسوی، فعال رسانه‌ای و نامزد انتخابات یازدهمین دوره مجلس، طی یادداشتی در روزنامه صبح نو توضیحاتی پیرامون چگونگی ائتلاف نیروهای اصول‌گرا در انتخابات پیش‌رو ارائه داد. او نوشته است:
 
در وحدت نیرو‌های انقلابی در مقاطع مختلف پس از پیروزی انقلاب اسلامی، همواره یک اصل دائمی و ریشه‌دار و در همه عرصه‌های سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و بین‌المللی، مورد تاکید بوده است. به‌طور طبیعی اصل وحدت نیرو‌های انقلابی، بر انتخابات به‌عنوان یکی از پدیده‌های مهم سیاسی در کشور همواره حاکم است. البته در انتخابات، سلیقه‌ها و طیف‌های مختلف سیاسی حضور پیدا کرده و به‌طور طبیعی مردم هم به سلیقه‌های مختلفی گرایش پیدا می‌کنند و براساس مطالبات و نوع سلیقه خود رأی می‌دهند.
 
اصل مهم، برگزاری انتخابات و حضور پر شور مردم است، اما به‌طور طبیعی، نتیجه انتخابات هم مهم است یعنی باید تلاش شود که نتیجه انتخابات و رأی مردم، با روشنگری و بصیرت‌افزایی و آگاهی بخشی و به‌ویژه با معرفی نامزد‌های کارآمد و توانمند، به قوام نظام اسلامی منجر شود.
 
مجموعه‌ای از نیرو‌های انقلابی که تحت عنوان اصول‌گرا هم شناخته می‌شوند، در گذشته و در ضرایب مختلف دور هم جمع می‌شدند و اتحاد داشتند و لیست مشترک ارائه می‌دادند و در این دوره از انتخابات مجلس، با توجه به وجود شرایط و موقعیت خاص حاکم بر کشور، جمع عمده و قابل توجهی از نیرو‌های انقلابی با هم ائتلاف کردند که البته بنیان این ائتلاف به انتخابات ریاست جمهوری سال‌۹۶ و پس از آن بازمی‌گردد.
 
پس از انتخابات ریاست جمهوری آن سال، مجمع و گروهی با محوریت حضرت آیت‌الله رئیسی شکل گرفت تا بتواند سرمایه اجتماعی آرای داده شده به آقای رئیسی را حفظ کند و تشکل دهد. این جلسات با حضور کاندیدا‌های خود انتخابات که عموماً به نفع آقای رئیسی کنار رفته بودند و جمعی از معتمدان سیاسی جریان انقلابی تشکیل و در آن، بحث‌های گفتمانی و نیز سازوکاری برای تشکل دادن و استمرار به سرمایه اجتماعی انتخابات مطرح می‌شد.
 
بعد از اینکه آیت‌الله رئیسی به قوه‌قضاییه تشریف بردند و به ریاست قوه منصوب شدند، به‌طور طبیعی حضور خود در جلسات ائتلاف را به صلاح ندیدند و بعد از ایشان، جلسات شورا با محوریت دکتر حداد عادل و تعداد کثیری از نمایندگان طیف‌های مختلف نیرو‌های انقلابی ادامه پیدا کرد و از ماه‌ها قبل با ورود برخی چهره‌های جوان و بخش قابل توجهی از زنان، شورای ائتلاف نیرو‌های انقلاب اسلامی شکل تازه‌تری به خود گرفت که نگاه و سازوکارش مشخصاً معطوف به انتخابات مجلس یازدهم شد.
 
این شورا در مدت طی شده توانست سازوکار نوینی را برای رسیدن به نامزد‌های کارآمد و توانمند برای انتخابات مجلس یازدهم طراحی کند. وحدت شکل گرفته حول این ائتلاف امر مبارکی است و البته اعضای ائتلاف در تلاش هستند تا وحدتی حداکثری را در میان نیرو‌های معتقد به انقلاب و نظام و رهبری و خدمت خالصانه به مردم و مدیریت جهادی را گرد هم جمع کرده و توان طیف‌های مختلف را ذیل یک چتر گرد هم بیاورند تا إن‌شاالله در قالب یک لیست واحد به مردم معرفی شده و با اقبال مردمی، مجلس قوی و کارآمد تشکیل شود.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار