کد خبر: 988780
تاریخ انتشار: ۱۳ بهمن ۱۳۹۸ - ۰۲:۴۶
سرويس ايران جوان آنلاين: از ابتدای سال تاکنون افزون بر ۲۲ هزار و ۱۰۰ تُن انواع محصولات و فرآورده‌های دامی از استان اصفهان صادر شد.
محمد کشتکار معاون سلامت اداره کل دامپزشکی اصفهان با اشاره به صادرات ۲۲ هزار تن محصولات دامی از این استان، ارزش صادراتی کل محموله‌ها را بیش از ۲۴ میلیون دلار اعلام کرد و گفت: مرغ، تخم مرغ، ماهی، میگو، خامه، پرنده زینتی، شترمرغ، بلدرچین، خرگوش، کبک و پنیر خامه‌ای از جمله محصولات صادراتی استان بوده است. وی با اشاره به عملیات بازرسی و نظارت بهداشتی در کشتارگاه‌های دام استان در ۱۰ ماه نخست امسال افزود: در این مدت ۱۸۷ هزار لاشه به دلیل مسائل بهداشتی ضبط شده است. معاون دامپزشکی اصفهان با اشاره به اینکه جمع‌آوری شیر را ۶۵ واحد در استان انجام می‌دهند، ادامه داد: در این منطقه ۱۷ واحد کشتارگاه فعال طیور و دو واحد غیر فعال وجود دارد، ۳۱ واحد فعال دام فعالیت می‌کنند و پنج پروانه تأسیس نیز در این راستا صادر شده است. کشتکار با اشاره به فعالیت ۲۱ واحد تبدیل ضایعات و ۴۶ کارخانه خوراک دام طیور و آبزیان گفت: ۱۶ سردخانه نگهداری و ۷۷ واحد بسته‌بندی فرآورده‌های خام دامی در این خطه فعالیت می‌کنند. وی با بیان اینکه جلوگیری از شیوع هرگونه بیماری به طور جدی در دستور کار این نهاد است، تصریح کرد: از ابتدای سال تاکنون دام‌های استان در ۲۱ بخش مختلف مانند تب برفکی گاوی، قانقاریا، لمپی اسکین، سل، هاری، کزار، شاربن و اکتیما واکسینه شدند. معاون دامپزشکی اصفهان به اهمیت واکسیناسیون طیور در استان اشاره و خاطرنشان کرد: یک میلیون و ۱۴۰ هزار طیور از ابتدای سال علیه نیوکاسل و ۶ میلیون و ۵۰۰ هزار نیز علیه آنفلوآنزای فوق‌حاد واکسینه شدند. کشتکار با بیان اینکه مصرف نهاده‌های دامی سالم نقش ویژه‌ای در جلوگیری از بیماری‌ها دارد، گفت: در مدت یاد شده حدود ۱۰۰ تن انواع نهاده‌های دامی معدوم شد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار