کد خبر: 989697
تاریخ انتشار: ۱۹ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۰:۱۵
معاون اقتصادی رییس جمهور خبر داد
معاون اقتصادی رییس جمهور گفت: در راستای اجرای طرح بازآفرینی امید و ایجاد مسکن در بافت های فرسوده، اقدامات موفقی  در استان مرکزی صورت گرفته که نیازمند گستردگی و سرعت بیشتری است.

معاون اقتصادی رییس جمهور گفت: در راستای اجرای طرح بازآفرینی امید و ایجاد مسکن در بافت های فرسوده، اقدامات موفقی  در استان مرکزی صورت گرفته که نیازمند گستردگی و سرعت بیشتری است.

محمد نهاوندیان معاون اقتصادی رییس جمهور در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در سفر دو روزه به استان مرکزی در اراک و ساوه، بازدید از برخی سرمایه گذاری‌های انجام شده در  استان، دیدار و گفت و گو با برخی فعالان اقتصادی، شرکت در جلسه شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی،  شرکت در  جلسه با نخبگان و دانشگاهیان و جلسه بازآفرینی شهری استان صورت گرفت.

وی در خصوص بازآفرینی شهری افزود: در راستای اجرای طرح بازآفرینی امید و ایجاد مسکن در بافت های فرسوده در اراک و ساوه دو یا سه پروژه موفق انجام شده البته اینگونه پروژه ها باید گستردگی و سرعت بیشتری پیدا کنند.

معاون اقتصادی رییس جمهور بیان کرد: دولت تصمیمات حمایتگرانه ای در رابطه با طرح بازآفرینی شهری در زمینه تسهیلات بانکی و  امکاناتی که دستگاه‌های خدمات شهری موظف هستند در اختیار قرار دهند، انجام داده است.

نهاوندیان بیان کرد: سازمان برنامه نیز بخشی را از منابع تبصره ۱۸، برای یارانه تسهیلات در این رابطه تخصیص داده که امیدواریم با توجه به اینکه حجم کار در استان مرکزی قابل مدیریت‌تر است، استان بتواند جنبه پیشگامی در این طرح داشته باشد.

 مدیرکل راه وشهرسازی استان مرکزی گفت: 23 درصد از جمعیت  اراک و 19 درصد از شهرستان ساوه را ساکنان سکونتگاه های غیررسمی تشکیل می دهند.

احمد مرزبان مدیرکل راه وشهرسازی استان مرکزی در ستاد بازآفرینی شهری استان مرکزی با اشاره به عملکرد ستاد بازآفرینی شهری در بافت های فرسوده و سکونتگاه های غیررسمی استان مرکزی اظهار کرد: ستاد بازافرینی شهری استان مرکزی سه پارامتر مهم احیا و نوسازی بافت های فرسوده به جهت کنترل حاشیه نشینی، ساخت مسکن به منظور تناسب میان عرضه و تقاضا و جریان بخشیدن به احداث مسکن را در دستور کار خود قرار داده است.

وی با بیان اینکه هزار و 218 هکتار معادل 8.5 درصد از وسعت کل محدوده شهرهای استان را بافت های فرسوده تشکیل داده افزود: 23 درصد از جمعیت کلانهشر اراک و 19 درصد از شهرستان ساوه را ساکنان سکونتگاه های غیررسمی تشکیل می دهند و بواسطه همین سکونتگاه ها و بافت های فرسوده، ستاد بازافرینی استانی بازآفرینی 17 محله را در ساوه و 13 محله را در اراک شناسایی کرده و به تصویب رسانده است.

مدیرکل راه و شهرسازی استان مرکزی تصریح کرد: اعتبار ابلاغی سال گذشته برای طرح های بازآفرینی شهری در استان مرکزی، حدود 38 میلیارد تومان بود که 7 میلیارد آن تخصیص داشته است، همچنین 22 پروژه از دستگاه های عضو ستاد بازافرینی به ستاد ارسال شد و برخی به مرحله فراخوان مناقصه و برخی به مرحله اجرا رسیده است.

مرزبان با اشاره به اقدامات انجام شده در خصوص بازآفرینی شهری بیان کرد: 4 پروژه مشارکتی اعم از پروژه 336 واحدی در سکونتگاه غیررسمی، 151 پروژه در ساوه، پروزه 13 طبقه ای با مشارکت سازمان ملی، 15 پروژه در زمینه های زیربنایی و روبنایی، 4 پروژه مطالعاتی در جهت حمایت از ساکنین بافت های فرسوده، اعطای 320 فقره وام 400 میلیون ریالی در قالب بازسازی و نوسازی و 30 فقره وام 150 میلیون ریالی در قالب ودیعه مسکن در محله های بافت فرسوده انجام شده است.

وی اضافه کرد: در راستای اهداف بازافرینی شهری قیر مورد نیاز شهرهای خمین، کمیجان، دلیجان، آشتیان، تفرش، شازند، محلات و خنداب به منظور شبکه معابر بافت های فرسوده و سکونتگاه های غیررسمی در نظر گرفته شده بود که تامین شد.

مدیرکل راه و شهرسازی استان مرکزی اضافه کرد: کوی سجادیه اراک بیشترین جمعیت سکونتگاه های غیررسمی را تشکیل می دهد.

مرزبان افزود: یک طرح ویژه در اراک در حال پیگیری و اجراست که در کشور هم به عنوان پایلوت مد نظر قرار گرفته مبنی بر اینکه سعی کردیم از محل احداث پروژه های سکونتگاه های غیررسمی منابع دولتی برای ادامه کار در دست داشته باشیم.

 

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر